User Tag List

Sayfa 7/17 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
319 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: forester 0-100 YETER ARTIK!!!

komutanbaba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kutsal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şevki arkadaşımızın ismini vermişsiniz ona attığımız boy fakrının burda ne önemi var neden onun ismini kulanıyorusnuz ki benım aracımda olanlar belli chıp conta var sizın aracınızda 13.61derecelı yayşapka chıp vardı geçtik bısey dedıkmı nasıl daha ıyı yurutur arabayı dıye konustuk arabasının başında aksi bi olay olmadı olduysada ben farketmedim hala nereye takılyorsunuz ben yiğitede dedim jipe göre aracın çok iyi dedım sadece 5 sn de cıkamaz dedım ki dedığımde oldu 5 sn de cıkamadı küsürü veya gerısı benı ılgılendırmez benım aldığıma göre 6 baskasına göre 5.6 5.4 hernyese bır jıpe göre mukemmel sonuc ama 5 olmadı dımı ıdda konusu oydu orda kaldı olaylar cok farklı yerlere cekıldı bence bu konu burda kapansın çunku yaışmakla bu konu bıtmez
    Ciddi anlamda anlamak istemiyorsunuz sanırım.O akşam iyi hatırla siz o aracın spec'lerini bilmeden söylediniz 0-100'ü 5 sn. çıkmaz diye.Biz eğer 0-100'ünün 5 sn. çıkmasını istesek bu araca 1-2 işlemle 5 sn. de çıkartırdık. Yalan mı? Hala neyi uzatıyorsunuz bunu anlamıyorum ??

Güzelce teklif de ediyorum size kutsal diyor ya yok her denediğimiz araçla video çekicez bundan sonra falan, ben Eskişehir'e geldiğim zaman istediğinizi deniyelim drag,roll vs. 1.3 multijet Linea'mla, ister 8-10 boy atın ister Eskişehir-Ankara arası.. Sonrada istediğiniz zaman videosunu koyun.. Bi tarafımda olur mu? Tabiki olmaz..

yigitER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı komutanbaba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz beni başkasıyla karıştırıyorsunuz sanırım ?? Hala bana 106 ile denemenizi si la denemenizi anlatıyorsunuz.. Arkadaşlar ben sizinle Del sol'le denediğiniz akşam tanıştım.. Allah aşkına Eskişehir'e gelince hatırlat del sol'le denediğiniz videoyu bi gösteriyim 5.000 devirdeki araç yürümeye başladıktan o kadar sonra mı vtec açar bi kendin gör.. Daha sonra sizi 4'e katlayıp 5'e bölücek araçlar da var dedim. Sizin specleriniz de demedim.. Sizin geçilmenizi istesek Yiğitten önce sizi geçicek bir dünya insan var Eskişehir'de merak etmeyin.. Yiğit'te bilir zaten onların çoğunu.. Benim anlatamadığım yada sizin anlayamadığınız hani sen diyorsun ya siz bizim geçilmemizi görmek istediğiniz için gurur meselesi yaptığınız için Yiğit'le denememizi istediniz.. Biz sizin geçilmenizi görmek isteseydik o akşam del sol'le yürütmezdik..
    zaten iş o geceden sonra gurur meselesine döndü ya..aracı ben kullandım hangi devirde bastığımıda ben biliyorum..roll yapıcm dedim 2. vites 60 mı diye sordunuz tamam bana uyar dedim..hala da öyle olduğunu düşünüyorsan DELSOLLE onun devrinde denemeye hazırım..sizi geçicek çok araba var diyorsn böyle olacağını bende biliyorum bizim klasmanımzdan konuşuyorum bizi geçick çok araba olmasından değil..diğer denemelerden bahsediyorum çnki sen diyosun ya senin istediğin gibi denendi diye işte bende onu diyorum bnm istediğim gibi denenmedi..ki elimde bi video var amacım delsolü geçmek olsaydı denemenin birinde bırkmazdım devirlenmediğini arkada kaldığını gördüm devrimi yükselttim ve tekrar yanıma gelmesini bekledm o şeklde yeniden denedk ki bunu araç sahibide söyledi dönerken daha iyi oldu diye ama aradaki farkta ortada..

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ciddi anlamda anlamak istemiyorsunuz sanırım.O akşam iyi hatırla siz o aracın spec'lerini bilmeden söylediniz 0-100'ü 5 sn. çıkmaz diye.Biz eğer 0-100'ünün 5 sn. çıkmasını istesek bu araca 1-2 işlemle 5 sn. de çıkartırdık. Yalan mı? Hala neyi uzatıyorsunuz bunu anlamıyorum ??

Güzelce teklif de ediyorum size kutsal diyor ya yok her denediğimiz araçla video çekicez bundan sonra falan, ben Eskişehir'e geldiğim zaman istediğinizi deniyelim drag,roll vs. 1.3 multijet Linea'mla, ister 8-10 boy atın ister Eskişehir-Ankara arası.. Sonrada istediğiniz zaman videosunu koyun.. Bi tarafımda olur mu? Tabiki olmaz..
    5 sn dıyen abıyıde hatırlyıorum ben çıkmaz dedım aksimi çıktı.neyse araç sahıplerıyle konuşuruz bu konuyu denerlerse deneriz

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel yürüyor forester maşallah. Şu oranları bizim WRX'e de koysalarmış iyi olurmuş...

JapanVsGermany - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0-100 de 0-200 de çok iyi gerçekten LPG SPEC Forester için, daha da laf edemez kimse sanırım.

Nazar değmesin hocam

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 sn dıyen abıyıde hatırlyıorum ben çıkmaz dedım aksimi çıktı.neyse araç sahıplerıyle konuşuruz bu konuyu denerlerse deneriz
    sen illa 5 saniye çıksın istiyorsan çıkarırız yarın öbürgün kutsal merak etme..... ama 6 saniye değil şuan sen içini rahat tut.... yarın öbürgün bi iphone dyno sonucu koyarım....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yigitER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten iş o geceden sonra gurur meselesine döndü ya..aracı ben kullandım hangi devirde bastığımıda ben biliyorum..roll yapıcm dedim 2. vites 60 mı diye sordunuz tamam bana uyar dedim..hala da öyle olduğunu düşünüyorsan DELSOLLE onun devrinde denemeye hazırım..sizi geçicek çok araba var diyorsn böyle olacağını bende biliyorum bizim klasmanımzdan konuşuyorum bizi geçick çok araba olmasından değil..diğer denemelerden bahsediyorum çnki sen diyosun ya senin istediğin gibi denendi diye işte bende onu diyorum bnm istediğim gibi denenmedi..ki elimde bi video var amacım delsolü geçmek olsaydı denemenin birinde bırkmazdım devirlenmediğini arkada kaldığını gördüm devrimi yükselttim ve tekrar yanıma gelmesini bekledm o şeklde yeniden denedk ki bunu araç sahibide söyledi dönerken daha iyi oldu diye ama aradaki farkta ortada..
    Ya Yiğit Allah aşkına sakin kafayla yazdıklarımı baştan bi oku. Nasıl kurduğsan kafanda yazdıklarımı... Ben yazdıklarımın bir tanesinde del sol seni geçer dedim mi? Biz sizin arabalarınızı kötülemedik bunu ilk yazdığım yazıda da söyledim.. Aksine araçlarınızı soranlara ciddi sağlam yürüyor dedik.Del sol'le olan söylediklerimi de ilk denemenizle alakalı söyledim eğer doğru düzgün okuduysan.İkinci denemenizi ben araçla arkanızdan geldiğim için göremedim bile, benim anlatmak istediğim, siz del sol'le deneyeceğiniz akşam aracı bile görmeden 0-100'ü 5 sn. çıkmaz demeniz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    müthiş hızlanıyo gerçekten.
    bizim kazma pajero 12yi 13ü buluyo.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanVsGermany Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    0-100 de 0-200 de çok iyi gerçekten LPG SPEC Forester için, daha da laf edemez kimse sanırım.

Nazar değmesin hocam
    teşekkürler

SkY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah çok güzel hızlanması

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hah bak kendin diyorsun. Sen çıkmaz dedin aracın spec'lerini bilmeden.. Biz eğer gurur meselesi falan yapsaydık o araç bu video çekilmeden 0-100ü 5sn. de çıkarırdı.. bunu anlamak istemiyorsun yarım saattir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı raikko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    müthiş hızlanıyo gerçekten.
    bizim kazma pajero 12yi 13ü buluyo.
    oda bizi arazide eller ama
    teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet arazide çıkmayın karşıma.
    yerim valla hondanızı, ep3ünüzü.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yerim valla s2knızı, ep3ünüzü.
    ehuehuheuehueh

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yerim valla s2knızı, ep3ünüzü.

hahaha Bu iyiydi.

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gayet başarılı speclerine göre
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hah bak kendin diyorsun. Sen çıkmaz dedin aracın spec'lerini bilmeden.. Biz eğer gurur meselesi falan yapsaydık o araç bu video çekilmeden 0-100ü 5sn. de çıkarırdı.. bunu anlamak istemiyorsun yarım saattir..
    biz o gece konusurken bız foresterin spec lerini bılerek konustuk.iyi hızlandığını bılıyorduk ama 5 sn yede cıkamaz dedık aksimi oldu dıyorum hala cvp yok.zaten orj 0 100 sanıyesı 8.4 son hızlı 201 hıc top speed denedınmı sen bu araçla daha burda 5 e atarken yol bıtıyo denemelerde.

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MAşallah çok güzel hızlanmış ..Lastik-jant orjinalmi ,çapta bir değişiklik varmı ?
    306gti,106 gti dan çıkmış bu ..Bu kadrana bakarsan çok daha üst sınıf araçları geçmesi lazım,,Herhangi bir araçla roll videoları varmı ?

JDMazda_GTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesım emegıne saglık masallah aracına supersın.bence bu sonucun daha da altına ınebılırsın.1 den 2 ye gecıste devır az daha yukarda kavrasa ucacaksın bence helal sana

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)