Yok olmamis. Hic vtec ile denedin mi? Vtec seni kesin gecer...
![]()
ciddi gidiyor hay maşallah
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
hahaha korktm hızlı geldi![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Klavye üreticilerine dava açıcam, şu klavyeleri Atar Mode'lu yapsınlar gerektiğinde off yapılabilsin![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
maşallah subaruya
ilk videoda 5 sn civarı hızlandı
2. videoda 2 ye çekerken ufak bi kesiklik oldu galiba 6 sn civarı hızlandı..
bu araçlar 5 sn altına da inmek hiç zor değilsadece tüp tesisatının ağırlığını atsan ve güzel bi lastik taksan 5 e iner
![]()
bende ilk videoda 5.5 civarı bişey baktım kronometre ile
maşallah maşallah![]()
bu arada 306 ıle kendı aracın hakkında demışsın kı geçmiş yorumlarında kilo hp hesabı yapmaya kalkmıssın yaptınmı yapmadınmı bılmıyorum ama 306 gtı ının hp başına kilosu senin aracından 1 küsür kilo fazla ayrıca 0 200 hızlanman vıdeoda kadrana bakarak çok hızlı ama 306 gti ile denemelerde okadar fark yok anlam veremedığım bıseyler var ortada
4 çeker kalkışta her zaman avantajdır onu atlıyor olabilir misin peki?
roll de dezavantaj oluşturur ama
şimdi ben bu forester ile drag yapsam yan yana kalkarım yüksek ihtimal,yan yana dediğim 0-100 de önde olur forester ama 400 metre sonunda ben önde olurum az bi farkla.
ama roll yapsak baya bi fark olur arada.
4 çeker roll de dezavantaj (tabi önden çeker 400 üstü bi araba çok saracağı için yine 4 çeker avantajlı bi yere kadar)
ama dragda 4 çeker tartışılmaz![]()
Bence gayet basarili masallah cok guzel gidiyor ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
LPG Farkı- Car Videos on StreetFire
kutsal koymiyi koymiyim dedimde illa maytap geçtirion kendinle arkadaş.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)