her türlü tünel yapılır, baraj kurulur :D
Printable View
önde hamilton ve vettelin hava koridorlarına girdikleri için öyle söylenmiştir... :D
maaşallah güzel denemeler olmuş.
Samet, kanka biri harbiden Ulukan için tünel yapıyo dedi :D:D Duyunca bende bi noluyoruz la dedim :D
Hakkaten ya bi de arkadaş hafif agresif bi şekilde söyledi yanlış hatırlamıyosam sanırım sinirlenmişti bana :)
uahauh arada efsane olaylar dönmüş yani:D
araçlar eşit bence.
ya abi bunun b.evleri bakırköy'ü yeşilköy ü yok ki
herkes arkadaşını savunur bu gayet normal
ahmet çıkar basar ahmetin tayfası kankaları onun lehine yazar
hüseyin basar onun kankalarıda lehine yazar
he burada yiğit ve arkadaşlarının hepsi b.evlerde oturduğu için bevler tayfası birbirini kolluyor gibi bi durum var ama birbirini kollamayan pohpohlamayan grup var mı?
ulu kötü bişimi dedik kanka alınma sevdiğimden diorm =) susla dbs yalan ya zk4444 en güzeli maşallah walla =)
B.evler grubu ayık olun, toplar Kübayı gelirim esameniz okunmaz
TE POLS BLE RKTEN MAHALLE...
ortalığı karıştıran Ulu, ona iş olan Alican .. Dün geceden çıkan sonuç budur
Bak simdi ne guzel kendinizle barisik olup yaziyorsunuz aksmada boyle olsaydiniz hic bir sikinti olmazdi ... Ama bu buyuk gercek yigit real ile burda cok farkli bisuna yapiyor ben buna cok sinirle iyorum ama boyle o jektuf yorumlar gekince zaten is cozuluyor.
Araba mahallenin ikonu oldu ortada duruyo dokunmaz kimse. Ona göre benimle deneyecekler bu faktörü göz önünde bulundursun :D :D
@Mehzent,
Başvur kardeşim bu iş böyle olmayacak :D :D
1. Kademe Yazma Kursu:
OKUMA-YAZMA KURSLARI
Ahauahah ya ben iyice ozurlu oldum cuktum ajahaj
Simdi size birsey desem inanirmisiniz
yektayı çok pis geçtin :P
Maşallah araçlara çekişmeli olması iyi oluyor iki tarafta elinden gelenin en iyisini çıkartmış tebrikler..
Mehmet kardeşim bundan sonra s2000 yakışır sana :p
yektayı geçerken daha çok zewk alıyorum mu diceksin yoksa:D
lan tasak geçicektim kim elledi anketimi ?
Yanlislikla DBS typeR i tikladim asil oyum SUS a :)
Mehmet maşallah güzel gitmişsin emegine ayagına saglık ;) yiit sanada maşallah ;)
Lakin şunu söyleme geregi duyuyorum,herhalde bu konuda hemfikiriz,şimdi gördüğüm kadarı ile SUS ile DBS nin arasında yarım boy gibi bir fark var dogru değilmi ? videodan onu gördüm en azından ,bu çok büyütülecek birşey değil,ama durumun buraya gelmesi ( bence ) yiit den kaynaklanıyor beni geçmedin kafa kafa gidiyoruz vs vs vs vs vs kabullenmemesinden kaynaklanıyor,haliyle mehmet 3 5 santimde olsa geçtim diyor haklı olarak,olayın özü şu bu kadar takılmasaydı daha dostane biterdi bu olay,misal denemelerde enes mehmet selçuk oldugunda cidden çok keyif alıyoruz izlerken haaa şuda var herkezden aynı olmasını bekleyemezsin ama geçildiginide kabul etmek BÜYÜK bir erdemlikdir;) kusura kalmayın başınızı agrıttım tekrardan sağloun ;)
ALLAH ARAÇLARINIZA KAZA BELA GÖSTERMESİN İNŞALLAH ;)