piskevit kıvamında olmuş o:D
Printable View
Hani yektayi cok pis gectim diyidum ya artik bir plaka daha var hahahah saka saka :)
Yakında sanayilerde yeni moda tabelalar görücez :
Klima gazı doldurulur , typer sökülür , egzoz muayenesi yapılır :D
Şaka bi yana toplayın arabalarıda ben bi söküp ikinizide geçiyim yoksa rahat edemiyceksiniz :D
sus'ada, dbs'yede maşallah,ama ıkınızede vermıcem oy moy,ulukan afferim lan oyum sana :D sana demıstım o sensorlerden sonra cok degısıyo dıye :D :D kırmayın birbirinizi sizde bundan böle arkadaşlar,caddeme gidin cay kahve için hesabıda ulukana yazdırın :D
2 aracada maşallah, denk gibiler sanki. Hako sende Bahçelievler tayfasından diilmisin:D
Hakoyla ayrı bi tayfayız :D
SUS-R.com | 34 SUS 58 | Civic Type-R
Puhahahahahahahha :D
MMMM Bayıldımmmm :D
ya.şak bu memet yaa :D
Bugraaa Canım bayıldınmı HMMM gel buna bayıl kardeşim :D
olm bu mehmet deli :D
evin önünden bi konvoy geçti şimdi asker konvoyu sandım bi baktım elde sus bayrakları sampyonluk turuna çıkmışlar :D auhsduahsduahsuda
ahuaha olm harbi kırıksın la :D:D
herşeyden önce kazasız belasız olmuş ikiaracada maşallah ikiside king ikiside unutulmayacak arabalar ikiside birbirine denk arabalar allah kaza bela vermesin sizlere
mehmet espiri güzeldi :hehe: :hehe:
:D :D yiğit susmaz sus-r sitesinide kopyalar arkadaş demedi demeyin :D :D
maşallah araçlara ikisi de denk güzel denemeler olmuş .
dbs ye maşallah
2 aracada Maşşallah çok ğüzel gidiyor ikiside allah yolunu açık etsin typer'ları hep ßöyle görmek isteriz...
ben ne böyle araçlar yapabilirim, ne yüreğim ne imkanım kaldırır bu roll işlerini.
bana kocaman alkışlamak helal olsun demek düşer.
sayenizde izliyoruz böyle güzel kapışmaları.
barça-real gibi. :)
yalnız anlamadığım şu niye yiğiti kimse sevmiyo?
takip ediyorum demedikleri kalmadı adama nasıl sabırmış...
bak bn sana guzelc e ızah edıyım.7zamanında yıgıy sıteye uye olur bakar faydalı bılgıler var bı sıte acar arkadaslarıyla tech ı komple oraya kopyalar hatta sen o zmnlar uye olsaydın belkı senıde kopyalıcaktı nese bu bulunur bı sek ılde sonra konu acılır bole bole dıe baslarlar yıgıtı aramaya yıgıt o zmnlar bole typer s2000 lerde fln gazlamıyor tabı nese mıllet buna burda kım varsa az cok bıseyler yazar bu yazılanlar ıcınde +18 ler bolca mevcut tur hatta nese zaman gecer yıgıt ozur dıler snra yıgıt zamanla araba almaya baslar snr yavas yavas mılletle bozulan arasını duzeltmeye calısır nese fln fılan derken bugunlere geldık ıste bu sebepten de yıgıtı kımse sevmez mesela ben neden sevmıorum butun forum bana kufur edıcek sonra bn o adamlara selam verıcem ıste bu bana uymadıgı ıcın bn yıgıtı sevmıorum herkesın kendınce sebeplerı vardır elbet.sende tanısan sende sevmezsın o derece.
valla sizin kadar eski değilim üyelikte.
olanları her gün anbean takip edemiyorum sizin gibi işin içinde değilim yani.
yiğit-y sadece m3 için rolle çağrılmıştı bi konuda onu hatırlıyorum.
(uçan kaçan typerlar konusu)
ondada egzosu için gidememişti, korkak, namert falan denmeyen kalmamıştı.
ha o konuda beni m3 geçemez, ezerim gibi çok iddialı laflar etmişti.
eğer bunlarsa sebep sadece aşırı iddialı birisi. olabilir bu yani.
bazıları ben buyum der, iddiasını koyar ortaya.
matkap style SUS :D :icon_tup:
kimse alınmasın arkadaşız. herkesin kendi anladığı dilde bir yorum.. :)
Neyse konuyu dagitmayin caniniz sikildikca www.sus'r.com u ziyaret edebilirsiniz ahahahah
Fark var SUS var maşallah ikisinede ama sus bi adım önde
masallah kardesım.. emegıne saglık
maşallah sus a.demekki en hızlı atmosferik type r susmuş.
Masallah her iki aracada.Kafa burun farkıyla olsada bi önceki konuda dediğim gibi Sus geçmiş.(yanlız öyle bir bilinçaltı oluştu ki sus yazarken ilk harfi büyük yapıyorum imla hatası gibi :D:D:D ahauahuaauh)
Ama sunu bence kimse unutmamalı her iki aractada ciddi emekler var,sahibi sevilmiyordur belki ama ortaya koyulan emegi kimse görmezden gelmemeli.
Matkap sus iyiymiş:):)
İki aracada kazasız belasız gazlamalar ama cidden sus'a maşallah...
raikko sana net anlayacağın bi tabir kullanıcam yiğitin cok sevilmemesiyle ilgili :D
yiğit, heryönden real madrid gibi :D okeymi ? :hehe:
ama şuda var.
videolarda net olarak hiç geçememesine rağmen yinede 60dan fazla oy almış.
Neyse arkadaslar tesekkurler herkeze, secim bitti baraji gectik hukumeti tek basimiza kurduk herkese hayirli ugurlu olsun :)