[QUOTE=ulu_cupra;2288461]Denk geldiğimiz bi ara bakarız
tamam kardesım ...![]()
SUS TypeR a oy verenler
3rk4n, @Lp2, ademsezer, Ahmet_28, Alp Type R35, ALPER-VNS 65, alpergti, aLperTunga, anilkarakaya, apos2000, ardacngns, arfy, ArMy, atakan, BAR22, BLuEBoY, BMK TypeR, BosphorusBoys, bs type-r, bugra_0101, Burak İ, BuraKirca, by_hayali, Caesar, CagkaN, CAGTY, cenk_35, CeSaNCeEm, chare, CLIORS, cliver, CupraR, D.CaN, Day Walker, dedebeto, DemireR, devon, dgo2133, dirk, diyadin, DjHellfireS, Doqan, ef186, Ek.Civic_Spoon, eleanor, EMG, emir91, emoro, emrah type-r, emre yeşil, emresener, emr_, Enes-x, erayakar, ERDİNÇ-VTİ07, Eriador, erkin006, FaBeRgE, fahrenayt21, fb_erol_1317, flexamin, fthdnz, G60, gcapraz, Gko35, glc16, gsi_club, gökh@n_gr, Göki,ZD, hak_on, Harunde, hazar, HUSNU, Hızlı_Fransız, ibooo, ice, ilkerotti, imhotep, Jam da Joker, Jem89, JJmusti, Jön Türk, kaan_cupra, KAAN_M3, Kenzai, KORAY, krm, lambro_team, levent, M U R A T, M3CSL, maahmut, mami_makinen, mcy, mehzent, mertacar, mesutgti, miniks, mody, morgy_drag, mrtngn, Mustafa Birsesli, MUY37, n.gezen, nakayama, neco, Nires, ocean0636, ogunozcan, oguzhan_gti, OmeR-FE, omR35, ondertopcu, onurars, Orkun_06, otimli, OZAN-RS, pitstop, punto_multijet, Rascal, rodya, samet54, samuuu, selim bayrak, semsas, Shadow_Dancer, shero, SHOCKİNG, slck76, smooty, soneR, Sportline, Tolga Aydın., tolgakaynak, trgy, tuner faruk, TURBONUR, Type-R, ugurbora, ulu_cupra, VoodooRush, VteC_MaNiaC, VTEC®, wolfmanczt, XoR, yan53, yogi, zübeyir, ömeRC, ÖNDE-R, öskür, ^^ANIL^^, _driver_, £mR@h
DBS TypeR a oy verenler
Alicanrs, Alper, aphelion, Arenimo, baseone, BEmre0075, Can's, can2k, ceskin, dragon07, EmrahERKAN, emrekaya01, fanatik, isyfuat, iynn-RS, legend53, maverick2305, mcitir, merttepe, mert_leon, Oged, olivera7, pesimist206, raikkonen_f2007, selimcanm, serkan gti 106, serkankos, SONE-R, SoutHeRn FixeR, İBRAHİM_MEY_GTİ, Yigit-Y, YUNUS, ZR_106, __FrK__
bir ilke imza attım galiba![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Ahmet ılk vıdeoda **** bası oynadığı ıcın bırakıyorum cunku typer sokuk olunca cıdden teklıkelı ben su an tekrar ızleyerek yazmıyorum ama benım gaz kestığım her an yiğitin onune birşey cıkacağı ıcındır cunku bır keresınde gazı geç kestım yiğitin su an bıldığınız hala cımbız ıle kazıyorduk cunku bosken araba typerı durdurmak oldukça zor ben tarfalı yazdın dıye bır şey dmeıyorum
http://www.youtube.com/watch?v=QiQzj...eature=related
al bak top speed vıdeomuz ılerıdekı kamyonu goruyorsun değilmi ki zaten burdada 6 yı bıtırıyoruz redlıne gırmemıze ramak var yanıbır kez daha ızle ıstersen eyvallah sağolsın moruk
![]()
reşitim bari sen bunu deme ıkı arabanın setupları bırbırınde ap ayrı bırı jdm k20 neredeyse orjınalınden daha agır kollar var fazlası sadece rbc,gaz kelebegı headers cart curt yıgıtın arabası daha agresif blueprint stage2 cams 11.7 wiseco piston blueprint rbc bu setupta yıgıtın ezıcı bır ustlugu olması lazımdı kagıt uzerınde ama gorunen şuki evdeki hesap çarşıya uymuyor ancak yanında gidebiliyor burdaki başarı kesinlikle mehmetin ben sundan cok eminim bu videolar olmasaydı araç sahipleride x kişiler olsaydı ve bu setupta kım onde olur denılseydı ben dahıl cogu kişi dbs derdi ama mehmet şaşırttı burda yıgıte helal olsun benden daha ıyı araba hazılıyosun benden hızlısın dıyıp konuyu kapatmasıydı.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
burdaki başarı kesinikle mehmet ile birlikte parça seçiminde b.aktepe, serdar usta(peak garage) ve Özgün'ün dür. Eğer bu başarıysa arabanın yürümesinde bu isimlerin katkısı ilk sıradadır.
haa is bu konudaki sidik yarışına gelirse sus u bu hale getiren imansızca söken ekibe başarılı demek lazım o pleksiler kolay olmiyi gençlererdem başgan uğraşırken saç sakal pleksiden bembeyaz oldu yaşlanmış halini gördüm adamın
![]()
Her iki araçta da gerçekten büyük emek var. Allah kazalardan belalardan korusun ve en kısa zamanda araçlar eski yakışıklıhallerine geri dönmesi dileğiyle...
![]()
iki aracada Maşallah..
SUS acilen eski haline gelsin gözümüz gönlümüz açılsın...
bu arada Eray oy vericekmişsin BAR22 Mert öyle diyo![]()
2 hondayada oyum olmaz tabikide sonuna kadar mpawa ekleyin mz4 üde ona vereyim oyumu
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)