aynen bende katılıyorum:icon_tup:
Printable View
Valla 2 aracada maşallah birbirlerine denk giden 2 saglıklı typer ama bence DBS nin geçtigi videolara rüzgara girdi yanıma yanaştı benim rüzgarımla gitti felen hoş şey degil bunlar 2 aracada maşallah kazasız belasız.
maşallah mehmet yine SUSturmuşsun.
sesler cok guzel videoda yalnız bu sökme işi hakketen yazık helekı aynı model araclarda
bu uğraş yerine kantara cıkıp eşitleyin kıloları arabalarda işkenceden kurtulsun:)
Mehmetten 4 video var . Diğer taraftan sadece 1 tane. Hatta o bir tane koyulanın boyutu o kadar ufakki o kadar saatte o mu konulabildi. Diğerlerinide bekliyoruz. Belki bilmiyorum işi gücü vardır milletin koyamamıştır. Ama çok idda edilince hani videolar diye düşünüyoruz.
Normal şartlar altında oda sıcaklığında SUS önde.
keşke denemeler bitince muhabbet şu konudaki gibi olsaydı tadından yenmezdi http://www.techturkey.com/forum/vide...ler-auris.html
ikinizinde emeğine sağlık....
videolar gerçekten heyecan verici idi fakat ben yorumumu şeffaf yapmak istiyorum;
yiğiti gayet iyi tanırım oturmuş yemek yemişliğimiz filan vardı fakat kendiside iyi bilirki artık görüşmüyorum bazı sebeplerden dolayı yani herhangi bir yancı değilim
mehmet hayatımda 1 defa gördüm oda bakırköy meguirsta meganeı varken yani mehmete yancı değilim
fakat videolardan gördüğüm kadarıyla mehmet parmak boyda olsa geçmiş, eğer geçilme itirazı var isede video koyulmalı tabiiki yorum yapılsın. videolarda geçilme ortada tabii mazeretler olmasa iyi olurdu. aslında en önemli olan şey herşeyin serbest oluşu gibi.
ama dikkatimi çeken bişey oldu ki mehmetin yiğite karşı belki aralarında daha önceden bir polimik olmuş ama yazılanları okudum ve mehmet agresif bir konumda oluşu beni düşündürdü tabii. ben genel olarak pek yazmam okurum mehmetin giderli olduğunu küfürlü yazışmalarına şahit olmadım. arkadaşların ve yiğitin mehmetin klavye yüzüne karşı küfürlü konuşmaları uygun görmedim...
belki beni ilgilendirmezdi ama her iki üye forum sitelerine üye ve eninde sonunda bir yerde kaşılaşırlar benim ile yiğit gibi. ama suskunluk olduğunda problem olmaz ama işin için agresif bir küfürleşme olur ise çok kişi arada kalır ve taraflaşma olur...
her iki aracın sahiplerine allah kaza bela vermesin...
Sus'a maşallah
herşey ortada daha fazla kurcalamaya gerek yok bence ;)
ben daha yazmıyorum cunku herkes yazma dıyor kı benı tanıyanlarda ıyı tanır elbet bır suru denemm vıdeom var hangıı boyle acaba bı oturup dusnsun aklında soru işaretı oalnlar benım cevap vermem gerektığı şekılde yazılar olmaz ıse sevınrım cunku konusmka ıstemıyroum bu vıdeoları ben koydum ve yaptığım tek sey anket sonuçalrını ızlıyorum :)
maşallah mehmet gecen seferkı gıbı yıne geçmişsin tebrikler bu videolara göre...nazar değmesin..yiğitede maşallah en hızlı typer'ların ikicisi nede olsa kırılmanın gücenmenin hali yok elbet biri geçicekti zaten..iki aracada tekrar tekrar maşallah...
ikisi de king
ikisi de top
ikisi de best
ama SUS bir adım daha önde...
dbsnin liderliği kısa sürdü:)
şu entrikayı ihtirası vin diesel görse ff 6yı yeminle burda çeker
mehmet maşallah kardeşim gene yakışanı yapmışsın .. ee biz ne zaman deniyoruz .. en hızlı atmosferik typerla deneyelim bari :D
maaşşallah iki aracada konuyu tam anlamıyla okumadım. ama bende bahcelievlerdeyım ve kimse benim kahramanım değil:)
mehmet gecmiş bağriz ortada kafayla burunla kulakla barnakla:) gecmiş. yiğitede söyledim tebrik etmen gereklidir diye.
burdan bahcelievler adı çıkdı gibi fakat; mehmete kocaman bi tebrik:);)
gecmek gecilmek güzeldir...
Cumaya gidip gelcem sonra keyifle kaldıgım yerden devam etmek istiyorum vede bende bir açıklama yapıcam arkaedan takip eden aracın tüzgar yaptıgına inanan gençler var aramızda
anlıyorum yaşınız daha ufak yeni yeni otobanda boy gösteriyorsunuz arkadaşınızın aracını izleyerek ama lütfen bizim gibi tecrübelilerle de t...k gecer gibi arkadan kimse basmasın rüzgar oluyor gibilerinden salak sacma yorumlarda bulunmanıza da şaşırmadım degil
neyse konuyu mahvetmeyin kaldıgım yerden kahve ve sigaramı alıp devam etmek istiyorum
Hayırlı cumalar herkese
Râbbim yaptıgımız ibadetlerimizi ettigimiz duaları kabul ve makbul eylesin .
Amin.
bence rollerde vantuzlu kamera şartı olsun
ne takipçiye gerek kalır ne dış çekime ne de kavga olur polemik olur
alalım forumca 2 tane kamera + vantuz (ya da başka bi sabitleme zamazingosu) böyle bir organizasyon yapılacağı zaman takılsın iki araca da... hakem heyeti de videoları yüklesin siteye :)
nedir yani atla deve mi?
3 boy denilen videolar nerde ?
Dün gece ile ilgili yorum yapmıcam, 2 aracada MaşAllah.
Hilmi sen insanmısın :hehe:
mehmet direkten donmusun erel cakıyormus sana az daha masallah iki aracada cok guzel denemeler olmus bu kadar yakın olması muthis ..
her iki aracada masallah.
MZ4 e masallah..basarılı gıdıyor ona dıkkat cekmek lazm:)
camii den bağlanıyorum :D
arabalar denk gitiş kafa burun
maşallah.
son videoda mehmet gaz ezerek hızlanmışsın :D
2kiside birb,r,nden hızlı değil denkler kazasız belasız.