Yiğit vıdeo koy abı ben cevap vermıycem varsa derdın elbet denk gelıcez gıderız uzaklara kafa dınlemeye ok bak ben kavga ıcın yazmadıkça haeln daha benı ustune cekmeye çalışıyosun gec bu işlerı vıdeo beklıyor herkes hadı guzel kardeşim..
Printable View
bana bak hanııııııııımmm ben geçtiimmm yırtarıım ağzınıı tünel yapma
:hehe:
Ucaktayim su an gizli gizli okuyorummehmet tebrikler uçak düşmezse iyidir :)
2 tane araba için küfür etmeye atar gider yapmaya başlandıysa bence kapatın konuyu..
İki araçta gerçekten hızlı..Gerçekten çok güzel yürüyor.. Sus geçmiş Dbs geçmiş ne fark eder..
Oturup çayınızı çorbanızı içip denemeye çıkmak varken bu kadar gergin olup stres yapmanın ne alemi var.. Birisi geçilince arkanızdan alay mı ediliyor.. Aaa bu type-r geçildi diye..
Yaşça küçük arkadaşlarınız kardeşleriniz var ortamda.. Bunlarında hepsini okuyorlar..
Aklı başında yaşını almış adamlar olarak bravo her iki tarafada.. Mükemmel örnek oluyorsunuz..
Allah kaza bela vermesin..
Videolar gelir senin gibi seninki IT depertmanım yok benim sabahlara kadar çalışılma filan yapmadılar :)
Geldikçe koyarım o videoları...
Bir daha da koyamıyacağın şeyi telefonda dile getirme .Beni tanımıyorsun burada çogu kişide tanımıyor zaten benim sabrımda çok iyidir bu konularda dün memur beyler gelmeseydi ki allahtan geldiler benim o an sabrım bitmişti...
Dediğim gibi anket senin işine gelir benim forumdaki konumumdan ötürü...
arkadaş dün sustu bilmiyorum telefonda küfür eden oydu ben bir kere bile üslubumu bozmadım ona karşı...
yiğit seni tanımam etmem de senin forumdakı konumun sence kimin suçu bunu hiç düşündünmü?
mehmet bence daha fazla yorum yapma kanka
yigit seninde videon varsa var de. koy izleyelim yok ise adamın koydugu videolarda önde sus görünüyor.
ben insanlara zorla kendimi sevdiremem malesef.Dışarıda tanıyanlarda bilir.Forum ortamında herkes bir başka bir karaktere bürünür...
Dışarıda bambaşka.Burada cogu kişiyle aram değildir.Ama dışarı yüz yüze olunca sohbet muhabbet edilir....
sen gel benim yerim belli topkapı sanayiye beklerim...
ıkı araçta gayet ıyı gıdıyo ıkısınede kocaman maşallah, mehmet yapılcak herseyı yapmıs ıkı araçta deng gıdıyo, yiğitın aracının cok az daha gıderı var,
bu arada ulukan zm4 maşallah:) ezıcekmıs sızı ıkı kışiyle:)
ya bırakın tayyarları beyler aslında bunlar o kadar hızlı değil demekki
geçen denemede BA bunların peşinden gitti aralarında fark yoktu neredeyse bu denemede MZ makina yine peşlerinde :D demekki neymiş o kadar hızlı değillermş :D
misafir yemeğini yer çarığına bakarmış.
kimin kimi geçtiği hiç umrumda değil. ben videoları izledim ve cidden keyif aldım.
gerisi beni ilgilendirmez :D
2 araca da maşallah. çok tipsizler :D
Beyler ikinizi de yüz yüze tanışmışlığım yok, forum üzerindeki yazılar haricinde...
ama yüzlerce kişi okuyor yazdıklarınızı, yarın öbür gün bir araya gelirsiniz, şen şakrak olursunuz yine, o yüzden 2 tane 4 teker için birbirinizi kırmayın ya...
cam car rulez :)
bu işi akhisar çözer süreler çıksın meydana iş kapansın :) herkeste gelsin gözünle izlesin.
bu videolara göre sus önde ama madem dbs arabasını adam gibi sökmedi sökseydi keşke şimdi yok senin araba daha söküktü fln olayları baş gösterecek bence son bideneme daha yapılsın ama önce kişilier arasındaki problemler çözülsün dbs kamerasını taksın öyle cıksın yoksa bu olay uzar gider
ıkı aracada maasallah ...burda bu kadar yazılıp cızılmıs ama gereksız tartısma olmus vıdeolarda gecen gecılen bellı tunel yapan bellı yapmayan bellı uzatmaya gerek yok burdakı vıdeolarda SUSUN gectıgı bellı elınde baska vıdeosu olan varsa koysun ızleyelım ona gorede yorum yapalım....
Her devrin bi kralı her kralın bi devri vardır ..devir sus devri artık....
videoları izlemek zevkliydi araç sahiplerinin arasındaki tatsızlıkta çözülür umarım ama güzelim sus artık toplansın lütfen:)
manisa akhisar, süreler saliseler konuşsun. bırakın artık yolda birbirinizi ezmeyi. tüneldi erken bastı yan yattı çamura battıyı. süre yapın :)
Ben o 3 boyluk videoyu çok merak ediyorum... :S:S:S
la hazır bu kadar sökmüşünüz arabaları yükleyin tıra gönderin akhisara işte :D
ben yazmıyorum su anket sonuçlansın sonra konuşcam :)