Maşallah ıkısınede, başa baş zevklı deneme olmuş,
Bence ikiside hemen hemen denk gidiyor.İkisinede kocaman bi maşallah ve emegi geçenlerin bilgi verenlerin emegine saglık.İki araçda hiç birşey sökmeden denese olmuyormu maddi manevi yazık ya.Bu kadar hırs iyi degil canınızdanda önemli degil..
hahaha z4 yaa!
canavar işte canavar.![]()
Kumburgaz düzlügünde de iki sefer denemeye kalktılar ama olmadı
ilkinde mehmet vites kaçırdı
ikincide Yigit 1 nci kornada bastı bu sefer mehmet bıraktı vs vs
onu da ekliyorum şimdi
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
kısaca ortada bi deneme denilebilirbu kadar kırmaya kırılmaya değmez
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
bak Yigitin koydugu videoda yigit cok daha önde ama benim koydugumda fark kapanmış ama gene DBS önde ilerde sus öne geciyor he ama viraj içinde oldugundan da olabilir
onu da Z4M den cekilmiş halindn görüceksin zaten sus öne geciyor orda
benim bahsettigim o yandan cekilen videonun 3 hali var bir geriden yandan cekilmiş biri ilerden yandan cekilmiş biride hemen kıçlarından Z4M den cekilmiş
ona göre yorum yapsın herkes
ilk basıolar DBS önde biraz ilerde fark kapanmış daha ilerde sus karış önde o 3 videoyu birleştirmek lazım aslında daha iyi anlaşılması için
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Bütün araçlara maşallah Allah kaza bela göstermesin kimseye. Araçlar birbirlerine çok yakın gidiyorlar bence denk sayılırlar.Madem bu kadar hırs yaptınız araçlarınızı bu kadar söktünüz bu işin noktalanması için Akhisar'a gidin de bu olay kişilerin yorumlarına ve oylarına gerek kalkmadan sayısal değerlerle en hızlı kim belli olsun.
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
valla acıkcası netlik ve kimin gecip gecmediğini gorebilmek adına ulukanın eklediği videolar daha anlasılır cinstendi.
bu videolarda aractan dolayı biraz fazla titresim var ve bas cek yuzunden mesafe ayarlanamamıs
yinede elinize sağlık tşkler...
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
maşşallah iki aracada başa baş denk bir mücadele olmuş..bidahakine bu kadar sökmektense araclar toplu halde denensin ugraşmamış olursunuz arkadaşlar aynı hesaba çıkar yani..![]()
valla karaoğlandan çekilen goruntuden sonra ne gerek var atmosferiğe yaw![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
çok eğlenceli videolar olmuş rekabet çok büyük
+ olarak kara oğlan ve z4 ezmiş![]()
masallah ıkısı de ıyı gıdıyor ama bu araba gecmek ıcın araba sokme sevdası nedır bu kadaryazık gunah canım arabalarda yok cam cıktı yok tampon koptu flan dıye vıdeoda gorunce yazık dedım
vıdeolara gore kafa kafaya gıdılmıs cok zevklı denemeler olmus ıkı aracada bence 1 puan 3 puan alan yok![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)