hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız gazlamalar maşallah dort kişi olmasına ragmen çok güsel
![]()
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız gazlamalar maşallah dort kişi olmasına ragmen çok güsel
![]()
hayırlı olsun cok guzel maşallah aracada
massallah dusundugumden daha ıyı hızlanmıs arac dsg mı ?
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
maşallah gayet iyi![]()
RACE WERKS
Polo Gti'la ben denedim(Czt) aşağıdaki linkten bakabilirsin
http://www.techturkey.com/forum/vide...oll-night.html
hayırlı ugurlu olsun aykut abi kazasız belasız iyi gazlamalar maşşaallah çok güzel hızlanmış ibre hiç durmuyor..D:![]()
Selam nasılsın?Denemedim aracı daha perşembe günü aldım.Müsait olduğunda deneriz senin ile bende çok merak ediyorum.Fabrika verilerinde 0-100 ve son hız daha iyide olsa ben pek inanmıyorum.Aynı hp aynı nm ve aynı şanzuman üstüne üstelik cupra daha hafif
wv satış politikası gibi kokuyor bu süreler.
Valla dün inanılmaz bir trafikte kumburgazdan şişhaneye 2.5 saatte geldim,bilgisayar 6.6 gösteriyordu benziniGene dün gece 100 geçmeden aynı yolu akıcı trafikte gittim 5.1 gösterdiki bir kaç kere dip gaz yaptım.
Sağol Reşit.
Evet haklısın ama dayanamadım işte merak
Teşekkürler hala bekliyorum fotoğraf dersine
Evet dsg.Teşekkürler.
Sağol Uğur,eğiminde etkisi var tabi bu sürede.
Teşekkürler arkadaşlar.Küçük sevimli kaliteli (Firenler hariç) azıcık hızlı bir araba,tabiki Cupradan sonra iç hacim,200 lü süratlerdeki güven hissi,frenleri veee hızlanması pek iyi değil ama amaçla alakalı doğru tercih yaptım gibi.1 sene binelim gene hızlı bir araç alırım die düşünüyorum)
walla araç çok güzel hızlanmış 4 kişiye rağmen hayırlı uğurlu olsun aracınız çok mantıklı bi araç
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
hayırlı olsun, kazasız belasız.. Esp yi sürekli off yapabilme olanağı var mı gti'da?
0-100 5.4 sn falan maşallah gerçektentek kişi ile tadından yenmez..
Arabada calan şarkının ismi neydi hatırlayamadım acaba bilen varmı?
maşallah 4 kişi ile çok çok iyi ivmeleniyor hafif eğimde olsa bile
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)