Maşallah iki aracada kazasız belasızzz
Printable View
Maşallah iki aracada kazasız belasızzz
Güzel denemler olmuş ayagınıza saglık iki aracında maşallahı var.
Katılan herkese teşekkürler..Çok zevkliydi...Bütün araçlara maşallah.. :) Emrahcım ilk mesaja eklermisin videoları :D
YouTube - leon 1.8t vs 207 rc and ep3 R vs leon 1.8t
YouTube - leon 1.8t vs 207 rc
YouTube - leon 1.8t vs 207 rc 2
YouTube - leon 1.8t vs 207 rc 3
YouTube - ep3 type r vs 207 rc 3.gear
arkadaşlar güzel deneme olmuş her 2 aracada kazasız belasız kullanmak nasip etsin.....
Kırmızının sesini adana da bizzat yakından duydum gerçekten çok iyiydi hele ki yüksek devirlerde :)
Her 2 aracada maşallah :) güzel denemeler olmuş kazasız belasız
Pampaaaaa bizde yazılım istiyoruk birşeyler daha yapalım ayrıca dönecem ben sana :P
hazırlanın bi kaç güne kadar yapacaz yazılımı :)
walla ankaranın arabalarını topladınız hep:D maşallah leon çok güzeldi zaten typer da nokta koymuş geceye kazasız belasız herkese
sarı leon neymış ole:)
sarı leonun plakası 06 ag 800 mü ?
Eyvallah Yiğit teşekkurler dostum ;) gelin bekleriz yine ilgilenemedik yeterince:icon_tup:
aynen AG 800 Gokhan arkadasımızın aracı ;)
engin abicim araban hayırlı uğurlu olsun :) güle güle kullan kazasız belasız inşallah...
denemeler de gerçekten çok zevkli olmuş. ya ben sizi gördüm aslında turgut özal shell de, aklıma da geldi tahmin ettim rolling yapacağınızı :) keşke dönseymişim neyse hayırlısı olsun.
tekrardan hayırlı uğurlu olsun... emrah kardeşim senin de ayaklarına sağlık :)
masallah topsport 210 dan fazla,safe b yazılımla tekerde 190-195bg gorebılıyor zaten
Engin baba aracın hayırlı olsun güle güle bin kazası belasız
Keyifli roll olmuş ayaklarınıza sağlık
Tesekkurler Yasın gelseydın keske gece gece eglendık bıraz ıste :D
daha dynoya cıkarmadık kurtbıl aracı bırde su cantlardan kurtulup fıltreyı takıp oyle cıkım dıyorum dynoya
tesekkurler adamım daha ıyısı sana ınsallah ;)
lısteye forge dv ekleyın eger hala orjınalı varsa uzerınde,ayrıca 5 lıtre coolerda yaz gunlerı ıcın bırebır can getırcektır:) TIP ın de orjınalınde kurtulun sılıkon takın,son olarak da Aem ın kıtı var dırek tampon ıcıne gıden fıltresı o da koyuldumu tadından yenmez k03s ın :) arabada saat var mı kac bar basıncla yuruyor suan ?
dv varda forge degıl heralde cooler fln dusunuorz bakalım ole abartı bısı olmıcak ya :)
basınc saatı yok amaonuda alıcaz en kısa zamanda
Heyt be 207 canını yerim:)
Engin abi araban hayırlı uğurlu olsun sizin elinizde daha iyi olucağından eminim:)
Emrah abi yardım et giden 207 istiyorum :(
maşallah güzel gece olmuş. Enginim aracın hayırlı olsun, çok güzel yüyor belli. Emrahın aracını özellikle orjinal olması dolayısıyla çok beğeniyorum. Allah bozmasın dostluğunuzu arkadaşlar.