Maşallah iki aracada kazasız belasızzz
Maşallah iki aracada kazasız belasızzz
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
Güzel denemler olmuş ayagınıza saglık iki aracında maşallahı var.
Katılan herkese teşekkürler..Çok zevkliydi...Bütün araçlara maşallah..Emrahcım ilk mesaja eklermisin videoları
YouTube - leon 1.8t vs 207 rc and ep3 R vs leon 1.8t
YouTube - leon 1.8t vs 207 rc
YouTube - leon 1.8t vs 207 rc 2
YouTube - leon 1.8t vs 207 rc 3
YouTube - ep3 type r vs 207 rc 3.gear
Kırmızının sesini adana da bizzat yakından duydum gerçekten çok iyiydi hele ki yüksek devirlerde
Her 2 aracada maşallahgüzel denemeler olmuş kazasız belasız
Pampaaaaa bizde yazılım istiyoruk birşeyler daha yapalım ayrıca dönecem ben sana :P
walla ankaranın arabalarını topladınız hepmaşallah leon çok güzeldi zaten typer da nokta koymuş geceye kazasız belasız herkese
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Eyvallah Yiğit teşekkurler dostumgelin bekleriz yine ilgilenemedik yeterince
![]()
aynen AG 800 Gokhan arkadasımızın aracı![]()
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
engin abicim araban hayırlı uğurlu olsungüle güle kullan kazasız belasız inşallah...
denemeler de gerçekten çok zevkli olmuş. ya ben sizi gördüm aslında turgut özal shell de, aklıma da geldi tahmin ettim rolling yapacağınızıkeşke dönseymişim neyse hayırlısı olsun.
tekrardan hayırlı uğurlu olsun... emrah kardeşim senin de ayaklarına sağlık![]()
Engin baba aracın hayırlı olsun güle güle bin kazası belasız
Keyifli roll olmuş ayaklarınıza sağlık
Tesekkurler Yasın gelseydın keske gece gece eglendık bıraz ıste
daha dynoya cıkarmadık kurtbıl aracı bırde su cantlardan kurtulup fıltreyı takıp oyle cıkım dıyorum dynoya
tesekkurler adamım daha ıyısı sana ınsallah![]()
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
lısteye forge dv ekleyın eger hala orjınalı varsa uzerınde,ayrıca 5 lıtre coolerda yaz gunlerı ıcın bırebır can getırcektırTIP ın de orjınalınde kurtulun sılıkon takın,son olarak da Aem ın kıtı var dırek tampon ıcıne gıden fıltresı o da koyuldumu tadından yenmez k03s ın
arabada saat var mı kac bar basıncla yuruyor suan ?
dv varda forge degıl heralde cooler fln dusunuorz bakalım ole abartı bısı olmıcak ya
basınc saatı yok amaonuda alıcaz en kısa zamanda
Heyt be 207 canını yerim![]()
Engin abi araban hayırlı uğurlu olsun sizin elinizde daha iyi olucağından eminim
Emrah abi yardım et giden 207 istiyorum![]()
maşallah güzel gece olmuş. Enginim aracın hayırlı olsun, çok güzel yüyor belli. Emrahın aracını özellikle orjinal olması dolayısıyla çok beğeniyorum. Allah bozmasın dostluğunuzu arkadaşlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)