maşallah hepsine...
Printable View
maşallah hepsine...
Kap 14 ilk defa boyle gordum. km kac oldu ama hala canavar masallah. Oyle de kalir umarim.
Masallah ctr zipkin gibi.
kap sıkı yürüyormuş maşallah m3lerin kondisyonu yerinde.. typeR'ın sonu bumudur en hızlı atmosferik typeR stok m3 ü geçemiyormu şimdi 220lere kadar ? polemik yaratmak için değil aslı nedir öğrenmek için yazıyorum.. en hızlı ep3 kim atmosferik ? ve bu m3lerle ne olur ?
Guzel bir gece idi Sword 'a videolar icin tsk gece Typer'in gecesi oldu raund'u aldi durum bir bir oldu bakalim final raund'da neler olucak:) Turkiye bunu merakla bekliyor. Buarada Typer lar en hizli Typer lar degil bolton araclar egzantrikli pistonlu Typer lar m3 leri feci uzuyor zaten :)
yorumu kes şimdi dou m3 ü geçtimi :)
egzantrikli pistonluyla ben denedim en fazla 1 boy bilemedin 2 boy açabiliyolar bumu feci ki m3 te zır stock çıtır modlusu senin o hayal kurduğun feci üzmeyi typer a yapıyo bilgin olsun olaylar senin hayal kurduğun gibi değil yani :D
güzel denemeler olmuş
zaten 200 lu süratlerden sonra typerin geçilmesi kadar normal birşey yok diye düşünüyorum
maşallah tüm araçlara
ayrıca dou evoya geçmeye karar verisen satmadan once bigoruşelim tayyarı :D
eray naptın 1 2 boy dan fazlaydı sende :)
kardeşim yiğit çirkeflik yaptığı için benım vites atamadıgım denemeyi koydu reel denemeler bunlar bende 20 tane daha video var hepsinde kafa kafaya gidiyoruz geri düştüğü anda ya vites kaçırıyo ya gazdan çekiyo ama öndeyken hiç vites kaçırma yok :D
http://www.techturkey.com/forum/vide...dbs-typer.html
maşallah aracalaraa...
noldi panpacan cvp vermedin :)
bide benim yiğitle stock m3 denemesi yapmamın sebebi bütün m3 lerin korkup yiğitle denemeye gitmemesidir. herkez onu uçak sanıyodu 10 boy atıcak korkusuyla geziyolardı bi delikanlı biziz z3m le çıktık gazladıkki videoyu gördü arkadaşlar aaa bu stock m3 le böle gidiyosa ben bunu geçerim dedi ve kahraman olma yolunda ilerledi anladın ben yoksa geçirtmem m3 ü ;) hızlı m3 ü olanlar köşe buçak kaçıyodu o zamanlar hatırlarsak
Dry plaka m3 Antep'ten gitti sanırım buradaydı bir aralar öyle hatırlıyorum
Maşallah güzel denemeler olmuş :)
maşşallah araçlara güzel denemeler olmuş dün gecede gördüm canlı canlı dry plaka olan e46 fenaa... ama mamimakinen KOR m3 ün direksiyonuna geçince herkez yalan oldu:D:D:D
Maşallah bütün araclara,güzel denemeler olmuş,
Çok teşekkür ederim arkadaşlar
Ama rica ediyorum konu yine m3 vs ctr a dönmesin :) Ben m3 ü geçicem diye denemedim zaten oradaki herkes biliyor gördü duydu :)
Benim arabam bolt-on kapak hiç açılmadığı için hiç orjinalliğini de bozma gibi bir niyetim yok :) Elbette ki n/a gırtlak type-r lar daha iyi yürüyecektir yani en hızlı type-r değilim doğal olarak :)
En hızlı olma gibi bir derdim olmadı hiç bir zaman, ben denemede zevk alayım yeterli benim için :) :)
Tek sevindiğim taraf, çok emek harcadım arabayı aldığım günden beri maddi manevi olarak çok yıprandım yaşadığım aksiliklerden ötürü. Arabayı aldığım günden beri ilk defa cuma gecesi yüzüm güldü desem yeridir. Bu kadar emek verdikten sonra arabamdaki gelişmeyi görmek çok mutlu etti beni.
Teşekkür ederim Engin abi, tanıştığımıza ayrıca memnun oldum
Aracının da maşallahı var ayrıca çok güzel yürüyor Allah kaza bela vermesin
[QUOTE=Redbull;2292645]Guzel bir gece idi Sword 'a videolar icin tsk gece Typer'in gecesi oldu raund'u aldi durum bir bir oldu bakalim final raund'da neler olucak:) Turkiye bunu merakla bekliyor. Buarada Typer lar en hizli Typer lar degil bolton araclar egzantrikli pistonlu Typer lar m3 leri feci uzuyor zaten :)[/QUOTE
Çok haklısın. Bakalım S2000 ne kadar geçeçek CTR'ı:D
Haklısın abi analog baskülde kadranı bitiricem ramak kaldı :hehe:
E46'yı kullanan arkadaşımız vitesleri zaman zaman yavaş attı. Bu yüzden tuhaf durumlarda oluştu. Çok önemsemeyin derim....
Ömer adlı arkadaşımız sormuş. Bilgisi olsun.
Masallah beyler.Bulent arabalarinin masallahi var.Dou gecmek icin denemedim demissin zaten gecememisin ki :) M3 var M3 var :) E46'yi suren ozgur mu ?
eyvallah cevap için.
Yok mu e36'ya e46'ya beyin koyan en iyi hava giriş çıkışları yapan en ideal egsozu felan koyan?
60 civarı hızlanmaya başladığımızda yolun eğimine göre 1-2-3 boy kadar ileri çıkabiliyor( hız arttıkça ) .Özellikle rampalar CTR'ın daha fazla fark attığı denemelerdi. Yolun eğimine göre E36 M3 ancak 180-220 civarı hızlarda CTR'ın yanına gelebiliyordu. Enes ile denemelerimizde de rampa yukarı CTR'ın daha avantajlı olduğunu ve yüksek süratlerde dahi kolay kolay kopmadığını tespit ettik.
Kısaca özetlemek gerekirse CTR yüksek hızlara kadar önde kalmıştır...bu da BENCE geçmiş demektir.:icon_tup:
Tabi ağırlıkları eşitleyip ileride tekrar deneyerek farkları görmek iyi olur.
gerek neden olmasın ya olur mu öyle şey:) tamam dediklerinle en kral ctr'ın üstünden atlarsın ama bunun STI'ları EVO'ları var e92 M3'leri var rakip çok ama ciddi M3 yok Türkiye'de:) İstiyorum ya ciddi M3'lerin piyasada olmasını 350-400hp civarı atmosferik sökülmüş kısalı e36'lar 46'lar istiyorum.
Astarı, yüzünü geçeceğinden sadece istemekle yetineceksiniz gibi duruyor:cool:
350-400hp yapmak için çok iyi bütçe lazım. Trafikde gördüğümüz çoğu 321'lik M3 300hp'nin oldukça altında.....standart egzosu çıkartıp başka taktığın zaman gücün düştüğü bile görülebiliyor. Bu araçlar CTR gibi bolt on parça taktıkça malesef palazlanmıyor:D
3.2lt'den teknik olarak, sürtünen parçaların fazlalığı ve motor iç yapı ağırlıkları gereği litre başına 100hp almak, 4 silindirli 2.0Lt bir araçtan litre başına 100hp almaktan oldukça güç.
abi çok güzel açıklamışsın olayı. M makina her babayiğidin harcı değildir diyoruz kimse anlamıyo :D
abi strok baya uzun tamam honda gibi olmuyor durumlar ama 2000lira verip beyin koyan yok ülkemizde yahu :) kısa bile koyan yokdoğru düzgün. Bmwciler biraz rahatına düşkün olduğundan üşeniyo mu artık napıyo bilemedm :)
Hepsine maşallah..
2yle 120, 3le 175 yapan şanzumanla tabi basılmaz abi, kısa koyacaksın ona biraz ağırlık atacaksın istediğin hızda bas sonra zıpkın gibi fırlar :D
maşallah araçlara kazasız belasız...gns nın 3.01dekı makasıda güzeldi :D
maşallah dou =) Allah kaza bela vermesin dier araçlarada maşallah
sonunda yollarda gördük senide=)
Teşekkür ederim Alican
Nihayet yaa harbiden =)
maşallah araçlara,GNS çok güzel olmuş,Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin :icon_tup: