User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
93 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: ss rs/forester/ibiza tsi(beklenen gece) :)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahuauauhua eyvllh
    bide şu tünel işini çözeymişim daha iyi olacakmış, okan dötüme girio diyom napıo bu?

meğer rüzgar kesiomuş hiç aklım almadı valla
    çakallık cnm krdşm

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ClioSportAge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olm rs lere olan tüm sempatimi aldın artık RS almıcam ama yigit 1.4 hondamla istersen deneyebiliriz. yalnız 3000 deviri geçersen keserim lastiklerini
    knka senin hatrın için kaparım evc'yi nolcak 0.4 barda sıkarız canın sağolsun

otto985 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vallahi Maşallah forester a süper yürümüş Allah kazadan beladan korusun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çakallık cnm krdşm :d
    :d:d:d:d:d:d

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı otto985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vallahi Maşallah forester a süper yürümüş Allah kazadan beladan korusun
    teşekkürler

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah Forestera ve İbizaya

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak arkadaşım senın aracınn dedığın kadar cabuk ıvmelenmesıne nezman inanıcam biliyomusun yarın gece ss rs gelyor ıstanbula deneyın vıdeoları koyun ss i geç ozmn inanıcam şuanki verilerinle bir m3 ten hızlı olduğunu söyluyorsun kadranına görede o gözukuyor m3 ü geç ozmn inanıcam kadranına ok zaten senin aracın yavas demıyorum çok ıyı kategorısıne göre dıyorum ama kadrandakı hız yok dıyorum olay bundan ıbaret hala ınsanlar anlamamakta ısrar edıyorlar ve sende benım görusum bu bunu savunuyorum hala ne sneın aracını kötuledım nede buna benzer bırsey yaptım yıne söyluyorum aracın çok ıyı ama kadranda çok çok daha ıyı gözukuyor anladınmı bunun çözumu orj verılerınde bı m3 ıle denemek cunku ondan 1 sanıye kadar daha ıyı vıdeon var buda demek oluyor kı m3 lere sen üflüyorsun...

bak bakalım benmı yalan atıyorum ıstedığın yerlerı alıp koyma buraya ne demısım orda geç demişim aralarında nekadar sanıye farkı olabılr bak bakalım videoya salise oynar salise

komutanbaba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kutsal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak arkadaşım senın aracınn dedığın kadar cabuk ıvmelenmesıne nezman inanıcam biliyomusun yarın gece ss rs gelyor ıstanbula deneyın vıdeoları koyun ss i geç ozmn inanıcam şuanki verilerinle bir m3 ten hızlı olduğunu söyluyorsun kadranına görede o gözukuyor m3 ü geç ozmn inanıcam kadranına ok zaten senin aracın yavas demıyorum çok ıyı kategorısıne göre dıyorum ama kadrandakı hız yok dıyorum olay bundan ıbaret hala ınsanlar anlamamakta ısrar edıyorlar ve sende benım görusum bu bunu savunuyorum hala ne sneın aracını kötuledım nede buna benzer bırsey yaptım yıne söyluyorum aracın çok ıyı ama kadranda çok çok daha ıyı gözukuyor anladınmı bunun çözumu orj verılerınde bı m3 ıle denemek cunku ondan 1 sanıye kadar daha ıyı vıdeon var buda demek oluyor kı m3 lere sen üflüyorsun...

bak bakalım benmı yalan atıyorum ıstedığın yerlerı alıp koyma buraya ne demısım orda geç demişim aralarında nekadar sanıye farkı olabılr bak bakalım videoya salise oynar salise

yok arkadaş ben daha sana birşey demiyorum.. 0-100 5 sn. çıkmaz dedin çıktı yok sapma ıvır zıvır,sonra ss rs'i geç inanıcam dedin ss rs'i de geçti adam hala kadran ıvır zıvır.. Bi de o kadar tünel ayakları falan yapmış Okan.. Yazık gerçekten yazık..
    Alıntı Mehmet Gazihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dizelden baskasına binmeyiz biz.. herkes vti yüklüyor.. o kolay iş..

ALTNSA
    Misafir
    ya bu tünel muhabeti ney ya yanyana gidince tünel i rs mi yapıyormuş bence asıl yanyana gitmediklerinde rs çok daha iyi açılıyor
    peki bana bu 3 lü denemelerde rs in forester ı geçmesini neye bağlayacaksınız birisi en sağda birisi en solda beyler boş muhabetlere gerek yok o tünel diyenler bu videolarda forester ın geçilmesini neye bağlıyacak merak ediyorum ? forester iyi güzel gidiyorda gerçekten çirkinleşmeye gerek yok ayrı ayrı bastıklarında rs in geçtiği bariz ortada böyle şeylerle ortalık kızıştırmaya gerek yok typercılarla uğraşıyoruz bide bunlarla uğraşmayalım rica ediyorum

YouTube - ss-forester-boce 2.mpg
    YouTube - ss-forester-boce 3.mpg

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALTNSA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bu tünel muhabeti ney ya yanyana gidince tünel i rs mi yapıyormuş bence asıl yanyana gitmediklerinde rs çok daha iyi açılıyor
    peki bana bu 3 lü denemelerde rs in forester ı geçmesini neye bağlayacaksınız birisi en sağda birisi en solda beyler boş muhabetlere gerek yok o tünel diyenler bu videolarda forester ın geçilmesini neye bağlıyacak merak ediyorum ? forester iyi güzel gidiyorda gerçekten çirkinleşmeye gerek yok ayrı ayrı bastıklarında rs in geçtiği bariz ortada böyle şeylerle ortalık kızıştırmaya gerek yok typercılarla uğraşıyoruz bide bunlarla uğraşmayalım rica ediyorum

YouTube - ss-forester-boce 2.mpg
    YouTube - ss-forester-boce 3.mpg
    Ali sana sadece 2 soru soracağım. Bana antin kuntin yorum yapmadan sorumun cevabını ver lütfen.

Clio RS'in 4. vitesi eğer yazılım yok ise 190km de biter. Yazılım olursa 215km lere uzar. Şimdi Okanda yazılım yok. Yukarıda verdiğin videoların ikisi de 4. vitesin ortalarında bitiyor. Birinde video bitiyor diğerinde Okan gaz kesiyor.

Şimdi güzel kardeşim bak bu şu demek oluyor; SS RS yani geçilmez Okan her iki rollde de 180km gibi bir hızda birinci videoda rollü bitirmiş ikinci videoda gazı kesmiş. Ama diğer araçlar yanından mermi gibi geçiyorlar Okan gazı bıraktığında. Yani bu da şu demek oluyor, diğer iki araç rolle devam ediyor. Ama Okan etmiyor

Şimdi sana sorularım da şu;

Diğer tüm RS lerle 240 a kadar yanyana kafa burun giden Okan burada neden gaz kesme gereği duyuor? Sence 240 a kadar tıkanmadan yürüyen bu araçların 180km de gaz kesmesi ve rollü bitirmesi adil bir deneme midir? Bana evet adildir veya adil değildir demen kafidir.

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ek olarak gecenin sonunda dudullu sapağında bi honda sürüsü denk getirdik üçümüzede eğlence çıktı.....

vti'lar tapa gaz sıkarken onlara atığımız makası ve ayırdığımız boy farkını boğazda yapsak iki yaka ayakta alkışlardı herhalde
    Sonunda denemeleri yapmışsınız , Hondalardada Turbolarına denk gelmemişsiniz iyiki Ağlatırlardı orda

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Al sana bir video daha. Burada da boca ve Forester Okanı ayıra ayıra yürüyüp giderken Okan vites kaçırmamasına rağmen 4 e atıp rollü bırakıyor. Yani yazılımsız RS e göre 155km gibi bir hızda gazı kesiyor. Utanmasa 120 de rollü bitirecek Okan. Neden peşlerinden gitmiyor da uzunda kaç boy fark olacak hepimiz görmüyoruz? yoksa fark yemek Okanın ve senin hoşunuza mı gitmiyor

YouTube - ss-forester-boce 4.mpg

Sence bu da adil bir roll müdür? Okanla yürüyen Forester ve Boca sahibi arkdaşlara sence bu yapılan hak mıdır haksızlık mıdır? Peki 170-180km den sonra açılan ve gerçek gücünü o hızlarda göstermeye başlayan bir araba Okanla denerse Okandan yavaş mı kalmış oluyor?

Bu mudur sizin adil ve eşit şartlarda dostluk çerçevesinde roll yapma arzunuz? İnsanları kandırarak yalan dolan işlere başvurarak mı keyif alıyorsunuz bu işten?

Al sana bir video daha. Burda da kestiği km 180km civarı. 4 ü bitirmeden gaz kesiyor. 5. vitesi hiç görmüyoruz. Tam tayyar ayırıyor video kesiliyor.

http://www.youtube.com/watch?v=0yqgr...eature=related

Savunduğun videolara bak...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yiğitin arabada mezarlık gibi mübarek rs le bocanın yanında yakışmıyo böyle roll falan kocaman araba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kutsal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kutsal, sen bilmiyorsunda bne o gece ss rs'i viraj dışında 1 boy aıyrdım, videolarda yok çünkü cam car 18eropa olduğu için gitti gitti geldi.....
    bak videolardan birindede 1 boy arkadan yetişiyorum sonra viraj içinde giriyoruz yanına geldiğim gibi okan o tünel denen saçmalığı yapıyor.....

arkadaşım kabul et artık, orada okan'un yüzüenede dedim 1 boy ayırdım seni diye okanda kabul etti senin ne derdin varda anlamıyorsun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah subaruya
    RACE WERKS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yiğit kardşm benim adam gibi admalarla dene bundan sora

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca 306'ya tır boyu geçirdiğim akşam sizin okanı arayıpta -ühüüüü tüplü jip geçti la biziii- diye ağladığınızı drek 1. ağızdan duydum, bumu efendilik, geçildiniz diye sizi orada rezilmi ettik? video falanmı koyduk aha bunlara bukadar sapladık diye?

derdiniz ne sizin arkadaşım okanı niye aradınız ben size boy boy geçirince?
    niye ortalığı ayağa kaldırdınız?
    bak siz bizimkileri geçmişsiniz bizimkilerde efendi efendi size sormuşlar sıcağı sıcağına, forester var yürürmüsünüz diye, siz yürürüz demekle kalmayıp bide aracıma dil uzatmışsınız....

açıkla bakam....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    YouTube - ss-forester 2.mpg
    erken biten bi videoda benden.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    YouTube - Kana
    forester 0-100 yeni - Car Videos on StreetFire

al buda iki aracın kadran karşılaştırması, tünelsiz viraj içsiz....
    ki gördüğüm kadarıyla okan aracı hep sökük geziyor muhtemelen bu videodada sökük benzini bile yok adamın, beni lpg benzin tankları yarıyarıya koltuklar yerinde kapılar dynamatlı ses izolasyonlu vs vs, normalde bunları hiç saymamda şimdi sen yine biyerden bişey bulama diye önceden peşin peşin yazayım dedim.....

sakın ola kadran sapması yazma yine artık video çekemicem sıkıldım......

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)