hadi bakalım hayırlısı insallah istedigin gibi olur herşey ama bu sefer ben gebzeye bekliyorum bide bizim burda baglatalım hahaha :) valla yaşar abi falan hepiniz gelin cici vtecler 106 larla denetirim sizi
Printable View
hadi bakalım hayırlısı insallah istedigin gibi olur herşey ama bu sefer ben gebzeye bekliyorum bide bizim burda baglatalım hahaha :) valla yaşar abi falan hepiniz gelin cici vtecler 106 larla denetirim sizi
valla orcun ben bunun aynısını dün yazacaktımda şimdi ufugu tanımıyorum oda benı tanımıyor yanlış anlar diye yazmadım..ufuk kardeş sen aklındaki bütün yapmak istediklerini yap ama yapmadan önce ve sonra dene sabit bi arabayla aradaki farkı veya olmayacak olan farkı sende göreceksin..ama dediğim gibi içinde kalmasın cihip filtre düz boru timing hepsini yap,ama sonra hayal kırıllıgı olmasın..
hoca ezan okurdu biz halen denerdik valla alperle her gün bişey ben sadace arabaya 4 kere komple boru susturuculu susturucusuz 60 lık 51 lik orgin susturucu kazan egsoz
kazan filtre ,simota kit daha sayamadıgım neler yapardık be alper amayapsın oda gördün bizden tavsiye benyerinde olsam onlara para vermem madem gazlayacan bu araba ile direk conta yaparım olur bide volan temiz devam
cok iyi bence crm performence içinde olursa daha bi güzel olur
Çocukların Altında GTI'lar VTS'ler 60-200 deniyorlarrr Birbirleriyle Gazlıyorlar Yarışıyorlar Benimde Bi GTI'm Olsa Benimde Bir VTS'm Olsa Anne Bana Niye Almıyorsunuz Bizde Niye Yok :D
eywallah saolasın keske sende gelseydın orcunlarla sanda dürüm ısmarlardık :):)
bu vıdeoyu cekme amacım yaptıklrımdan sonrakı farkı gormek :):) yalnız aklımda takılan bıısı war.. orjınal bı araba hiç bişi yok ve çip firtle egzoz tımıng139 bg werdı sonra baska çip ile sonra 142 bg werdı :) benım aracım taş çatlasın demır abınınnde dediği gibi 127 bg wermez bıle yanı.. bence çip firtle egzoz tımıng işe yarıyor...
Maşallah...Kazasız belasız günlerde kullanmaya devam inşallah Ufuk kardeşim...Merak ettiğin kafana takılan bir şey olursa her zaman arıyabilirsin..Elimizden geldiğince yardımcı oluruz...Yönlendiririz...
Yaşar usta artık pek görüşemiyoruz...Umarım keyfin,sağlığın iyidir...Kendine iyi bak...
Sefa,Kemal,Erkan,Sinan,Uğur,ve diğer arkadaşlar sizlerde sevgiler...
Cümleten hepiniz selametle,sağlıcaklakalın...
sadece egsoz filtre ile 127hp değerleri yakalayanlar var hocam
kapağı hiç açılmamış araçda zor gibi ama sıkıştırma biraz farklı olursa dediğin değerler rahat olur diye düşünüyorum
Eyw abiciğim saygılar :)
[QUOTE=CRUEL;2297941]sadece egsoz filtre ile 127hp değerleri yakalayanlar var hocam
doğrudur bu aracın yıpranmasına göre değişir tabi ben bazı gtı ları dyno üstünde 110 hp verdıgınıde gördüm her stok gti her zaman 120 hp vericek diye bır udurmda yok hocam ama hiç kapağı acılmamış bi vts veya gti da da cip+filtre+eksoz+timing le 140 hp nin üstüne cıkmak bıraz hayal gibi geldi banada ama yine söylüyorum aracın nefesıne gore degişir bu uygulamayla bıtanesı 130 hp alırken digeri 135 hp alabılır mesela bu arada benım 127 hp cıktıgında %30 güç kaybı dıyordu aktarımda sebebı sıyıran debrıyajım olabılırmı?
bende um saxo ilk halinde chip,filtre egsoz 14.60 vardı
alperde car 106 sadace kazan filtre-60mm boru egsoz var
kafa kafaya gidiyorduk
sonra chip yaptı yine kafa kafaya gittik hatta 8000 leri beklediginde geride bile kaldıgı oluyordu
bence piyasada yapılan 200 300 liralık çipler 106 saxoda hiç bir işe yaramıyorrrr......
sana şöyle sölim 106 da beygir olayına takılma ve aldanma..sen saydıklarının işe yaradıgını düşünüyorsun biz bunları defalarca deneyerek yaşadık ve gördük tabi sen yinede yap içinde kalmasın kardeşim..eksoz filtre işe yarıyor dıyorsun ya nasıl yarıyor biliyormusun,eksoz sistemin fabrikasyon ise katı ve orjın susturucuları üstündeyse ve sen bu araca düz boru veya kat iptali yaparsan araba tabıkıde eskısınden ıyı hale gelır ama şuan senın arabanda kat zaten iptal kaynaklıda olsa duz botuya yakın bi borun var o yüzden senin düz boruya gecmen fayda etmez,filtre artıya gecırır dıyorsun tabıkı gecırır ama nasıl gecırır sen fabrıkasyon filtre kitini söker açık yada kazan filtre takarsan o zaman artıya gecer zaten senın arabanda şuanda acık filtre var sen bundan sonra kazan takarsan sadece alt devirlerin canlanacak o kadar oda sana yarım boy bile vermeyecek..chip olayını söylim 10 tane 106 saxoya yazılım yada eprom chip koyduk 1 tanesinden bile 1 boy alamadık bunu herkeste biliyor kimse kendini kandırmasın chip koydum arabam cıldırdı uçtu felan..velhasılkelam sen yap borunu eksozunu filtreni chipini timingini ama yapmadan önce bi arabayla dene kafa kafaya gittiğin bi araba olsun mümkünse..
alper zaten kazan filtre var ilk mesajdada onu bahsettim orjinal kutu içini taksın denesin bide arabsını anlayacak demek istedigimi suan o arabaya conta sanzıman volan gerisi yalan belki ıkınsa ıkınsa 1 boy ileri gider oda belki hani
neyse yapsınlar bi gebze yapacaklar insallah dşyorum ben geldim sıra onlarda artık ist sakat aga bizim gebze 10 num polis napıyorsun gençler yarışıyormusn ama dikkat edin diyor gidiyor valla :=)