maşallah mustafa araç (crx) birazdaha hızlanmış gibi geldi banada :)
Printable View
maşallah mustafa araç (crx) birazdaha hızlanmış gibi geldi banada :)
184luklere chıp yapan yok benım bıldıgım, evotech dısında..
maşallah :) bende drag yapmıştım bu kasa bmw 3.20d chipliydi :) sonuç yine rex olmuştu :) ama çok zevkliydi.. baya yakındık sonuçta :))
chip değilde box var sanırım 320 de
ayagınıza saglık cok guzel bır yarıs olmus rex ın massallahı var :D
chipli 320d den kıyaslanılıp roll 220de bittiğine göre, crx e maşallah, ciddi yürüyor gerçekten
micra kamer sürüyor :D
evet sökük crx
araç box lı bencede 210hp civarı, birde otomatik şanzıman
biraz daha sökersen uçarsın kuş gibi musti :D:D
abi banada öyle geldi :) ama musti de zayıflamış :(
aynen araç 2011 184lük, bende duymadım daha chip... korumalıymış galiba beyin
arkadaşlar özgürün araba 320d specler yanlış olmuş, box ve kutu içi filtre var ve mükemmel yürüyor. özellikle yüksek hızları mükemmel.
2 aracada maşallah:) videoyu ben çektim, telefondan dolayı kötüdür. makineyi alamadım.
bu arada cam car leon top sport gökhan kardeşimizin arabası, arabadan inince elim ayağım titriyodu :D
selam arkadaşlar yorumalrı yeni okuma fırsatım oldu güzel bir yarıştı :) 2011 184 hplik bmwlere chiptuning bizim firmamızdada yapılmaktadır. mehmet gazihan bunun hertürlü güvencesini vermektedir senin neden aracında yok derseniz chip +box aracı biraz fazla yorar diye düşündüm ayrıca garantisindende çıkartırlar zaten aracımı sürekli role indiren bir insan değilim ilerde belki zevk için daha ucuz ve kuvvetli bir araba alabilirim fakat şuan sadece yanlamayı seviyorum :) benim araba 1460 kilo içinde ben varken 1560 kilo oluyor :D crx maşallah kuş gibi :D tabi birde 18 jantlar benim arabayı biraz etkiliyor sanki :)bizdeki yarışlardanda birkaçtane katabiliriz :)
rex'e maaşallah. bu kadarını da beklemezdin.
Bu arada vidyoyu izleyince direkt cam car'a odaklandım:) ve bana şu reklamı çağrıştırdı ;
Cam car'a da maaşallah. :)
crx ın cıgerlısı saglam yurur.beygırın yuksek olması pek onemlı degıl su an ıcın hp basına kac kılo dustugu onemlı..
cilgin rex'e parasut sart oldu :angel:
araçlara maşallah rexe özel maşallah :)
rex i olanlara tavsiyemdir 10 kg hafifleyeceğim diye aracınızı sökmeyin söktüğünüzde siz biliyorsunuz kaç kg düştüğünü 10 kg anca tutar söktükleriniz ama o 10 kg başkalarının dilinde rex sökük şeklinde olur :)
Maşallah araçlara rex güzel yürümüş
Maşallah rex e deli gibi gidiyo :)
320de kaçak mazotmu kullanılmş:D
maşallah araçlara :)