2 kat düşük tork ama 2 kat düşük ağırlık. ;)
Printable View
2 kat düşük tork ama 2 kat düşük ağırlık. ;)
320 d ziyanımıdır?
320d z
yan mı bilmem ama yazılım farzdır bu araca :)
Kanka biliyorsun bizde para *** gibi :D
http://img838.imageshack.us/img838/1720/paray.jpg
box lı bmw sağlamdır herzaman o kiloyla o aracın gidişini görseniz şaşırırsınız yarın videolarda bu geceki yarışı izliceksiniz boxın ayarı oturunca bmw neler yapabilyor bu gece herkes gördü :) ;) eski videolarda bmw ye ağır izlenimi verdik telafisi oldu :)
yarın izlersin 3.20 d roll 2 diye bak bakalım ziyanmı helalmi ;) crx beni vti dan daha fazla zorladı bu videoda boxın ayarını yanlış yöne çevirmiştik bugün dogru ayardaydı rex 200 hp lik araçlarla çok rahat baş edebilir allah kaza bela vermesin mustafanın aracına unutma yarın videoyu izle ;)
bahsettıgımız crx bız 230-240 ıle gıderken (leon 1.8 t fr ve leon 1.9 tdi fr) yanımıza kadar gelebılen bır arac :icon_tup:
ayagınıza saglık bu aksamkı denemelerde guzel oldu
Bu arada aşagı yukarı aynı hızda bastık,daha once 70'de,bugun 60 da bastık ama fark 2-3 boya kadar cıkıyor 220 ye kadar asagı yukarı cidden güzel oldu :)
Ayrıca 320d nın hiçte öyle ZİYAN bir araç degıl masallahı var :)
Ayar her zaman vardır :) Tekrar ayağına sağlık kardeşim ;)
Yeni 3.20d'ler kesinlikle "Olsada binsek" dedirten arabalar, 4 kapılı performanslı aile arabalarını seviyorum ;)
Tekrar maaşallah her iki araca da...
arkadaşlar gereksiz yorum yapmssınz ben ziyanınmıdır yazıcama harf hatası olmuş neyin peşindesiniz?
durun daha net yazıyıym ZİYA'nınmıdır? ziya isim yani ziyan değil
gecen haftaya göre bmw lastikler kuculmustu sankı :) dun gecenın yıldızı crx dı ozellikle leonlara tutulusu :)