EVET TOP SPORTLARIN CANINI YAKACAK GIBI hatta gerıden gelıpte yetıstı belkı uzunda zor olabılır oda titresi yeterli gelmeye bılır ama bu arac benı cok sasırttı
box pompayı etkiliyor direk benim bildiğim. uzun süreli kullanımda çok çok pompayı yorar özgür haklı.
box ı devamlı kullanmadığımız için sıkıntı olmaz.özgür bu konuda çok hassas zaten.roll bitince söküyor hemen
ayrıca benim kendi aracımda büyük turbo var.Rapid marka box kullanıyorum.en belirgin faydası alt devirleri çok canlandırıyor. orjinal turbosu ile kullanıyor gibi hissediyorsunuzbelirtmek isterim. tavsiye de ederim.büyük turboda alt devir cidden sıkıntı çünkü.
maşallah![]()
Her iki araca da maşallah.
CRX efsanesini devam ettiren araçlardan belli ki bu CRX.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Arkadaşlar hepinizin yorumları için çok teşekkürlerözgür kardeşiminde diğer rollenen arkadaşlarımında ayaklarına sağlık. Bir ara sizi kaybedip arka kaldıgımda bıraz hızlı bır sekılde ve mavi-kırmızı çakarları yaktıgımda arkadasların telaşını ve gülüşmelerini görmeliydiniz
hatta yorumlardan biriaq bu nasıl polis arabası 230 yaptık hala g..tümüzde
![]()
maşallah iki aracada. crx biraz fazla hızlı gerçekten vti ile denemesinde noluyor diye bi soru sormuş arkadasımız. headers - eksoz - aem v2 li vti ları geçiyordu. şuan o zaman ki halinden daha da hızlı maşallahı var gerçekten efsaneyi yaşatan böyle diri araçları görmek sevindiriyor bizi![]()
100 milyarlık arabaya binen adam paraya kıyar heralde yayazılımı yaptırırsam arabayı garantiden çıkartırlar boxı servise giderken çıkartınca sorun olmuyor arza verirsede yine garantisi var zaten saygılar... tavsiye ederim araca ciddi güç artışı veriyor ... ayrıca 184 lük bmw lere borusanda yazılım yapıyolar 2500 euro
garanti kapsamında ama araç bozulsada garantisini veriyorlar ....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)