ah şu arabaların vitesleri diğerleri gibi rahat geçse keşke
çok geçmiş olsun,daha iyi ve daha sağlıklı bir şekilde toplarsınız umarım.
geçmiş olsun daha da güzel olur inşallah.
geçmiş olsun tekrardan mustafa,
böyle bir şey tekrarlanmaması için yağ pompası dişlisi için ne düşünüyorsun?
aftermerket üreten var mı oil pump gear? yoksa kendin cnc de mi imal ediceksin? boyutlarını ölçersen eğer, honda ile aynı gelebilir gibi duruyor resimlerden.
aracın yol tutuşu çok güzel, utku çok güzel kaldırmış aracı. 3. vitese biraz erken atmış lag a kalmış sanırım. ama genel olarak ben çok beğendim. Maşallah.
Failure is not an option.
çok teşekkür ederim
onun araştırmasını yapıyoruz şu an, hollandayla benim parçaların bir kısmını aldığımız firmayla görüştük. ya döndüğümüz devirden ya da kötü şans nedeniyle diye yorum yapmışlarbenim motor için hazır bir dişli yok ancak, 106gti lar için sanırım upgradeli pompalar var uygun dişli bulabilirsek değiştirme yoluna gidebiliriz. cnc sonraki bir olasılık. fikir için çok teşekkürler honda pompalarıyla karşılaştırabiliriz.
yeni krankımızı bulduk, motoru topluycaz. kapağı da yapcaz bu fırsatta. eğer pompaya çözüm de bulursak çok daha iyi olacağız
henüz lsd bile yok arabada mt street radialler vardı kalkışta.
utku biraz erken 3 e atmış , bir de turbo tamamiyle dağılmış, onun da etkisi olabilir basıncın biraz geç gelmesinde
Çok güzel kalkış olmuş ancak türünün tek örneği olunca nazarada gelmiş biraz.. Geçmiş olsun dostum hayırlısı belki daha iyisi ortaya çıkar..
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
çok geçmiş olsun Mustafa![]()
utku kamereda çok güzel çıkmışşsın![]()
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
Geçmiş oLsun,Düzelip Daha Güzel Sonuçlar çıkaracagına eminim.Hatalar giderildikçe sonuca varılır.
la ben de çok özledim
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)