vay be helal olsun!
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
mantık eğleniyoruz çok sevinçliyiz balkondan silah da sıkar adamda vururuz mantğıyla paralellik gösteriyor.. ancak yapılan hareketin başarısına sevinilen olayla alakası varmı sizce?? konvoy yapmak korna yapmak güzel ama taşkınlık yapıp aradan sıyrılmak ön plana çıkma vitrinde bende olayım çabalarına girmeye gerek varmı. ama anlaşılıyorki bu güzel hareketlerin yeri bura değildi gibi.. bu hareketleri bu forumda alkışlayan çok insan olabilir. ama sağduyulu hiçbir insanın alkışlayacağı bi hareket değil.. keşke trafiğe kapalı bi alanda yapılsaydı bu hareketler daha rahat izleyip daha kuvvetli alkış tutsak.. sonuçta sevdiğimiz beğeniyle izlediğimiz hareketler ancak yeri burası değildi kanımca. silah atanları poligonlara bekliyoruz. bu güzel hareketleri de trafiğe kapalı alanlarda görmek istiyoruz.. daha anlamlı helal olsun demek için..
basıcak cezayı belki biraz konusacak odar s2000 ile yanlayamamak marifet bence para cezasını göze alan herkez yapar
telefondan izledim şimdide şampiyonluk kutlamaları sırasında yapıyor sanırım
polis mazur görmüş izin vermiş yoksa normal zamanda durdurmasını bilir
videoyu cekeni merak ettim ben otobusten futbolcular cekmisler heralde![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
helal olsun kardeşim yapana ,
bencede helal olsun modifiyecilere terörist muamelesi yapılan bir ülkede bunu yapmak yürek ister
sosyal mesajlara gerek yok herkes biliyo neyin ne olduğunu tek sevdiğim honda hey maşallah
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
adamlar eylenıyor![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Ya bizde oralardaydik zorlandik resmen herkes yanla yanla yok soyle boyle en son delirip ara bir sokaga biraktirdilar.. Basimiza gelmeyen kalmadi.. Polisler sadece bunlara mi musamaha gosterdiler yapilanlari gormeniz lazimdi alkollu araba kullanmayi falan gectim elinde esrar polisin yanindan gecenlere bile dokunulmadigini gordum rezalet bir ortamdi.
Ama boyle birseyi gorseydim 3 lerdik![]()
Oha diyorum. Yaptığı hareketlere değil ama sürmeyi bilen onu yaparda yer mekan zaman olayı. Gündüz gözü normal yolun ortasında 2 tane polisin orada. Hadi birtanesi polisi görünce durdu. Polis azarlıyor. Ya öbürü. Polis gelmiş adamın üstüne üstüne yanlıyo.Akıllı adam işi dil. Polis bağlamamışsa arabayı iyidir.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)