Efsane battle aslında bunlar
Efsane battle aslında bunlar
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
yok benim demek istedigim normal sartlarda yani. o skyline li video yu da biliyorum tamamen sacmalik. birak m5 i gecmesini son virajda nerdeyse 3 4 araba gecio skyline. demek istedigim bole ikili yarislarda yada tsukaba da ki cogu yarista tsuchiya kazaniyo. mesela bi yaris rx8, s2000, 350z vs yarisiyodu. rx8 1. oldu tsuchiya kullaniyodu. en olamicak araba. baska bi yaris gene ayni arabalar bu sefer rx8 sondan 1. oldu cunku bu sefer tsuchiya kullanmiyodu
BATIKAN
wrc direk drift bibble yapmı$ oracıkta gayet komedi olmu$Son finishte s2k yine kendine yakı$ır biçimde kontrolden çıkmaya meyillendi dikkatinizi çekmi$tir hehe
![]()
oy oy oy oys2000 onde gıderken baya aara açıo evo bukadar açamıo uzun surelı
lancer ne gsel donuo oole yanlayarak s2000 arkadan kovalıo hırsız polıs gıbı![]()
DR. OWL
best motoring serilerinde hatırlayamıyorum hangi vol. dü ama birinde ilk çıkan s2000,makyajlı s2000 ve bi ince ellenmiş bi s2000 i pistte deniyolar keiciyi biri geçiyo keici çirkeflik yapıp pistin kullanılmayan yan yolundan geçerek öne geçiyo ve yarış bitiyo sora..keici bence yenilgiyi kabullenemeyen bi amcamız![]()
bm fanı olarak bu yarış aşırı saçma olmuş
Tsuchiya patron olduğu için her zaman kendi kazanıyor(nadirde olsa birinci olmadığı zamanlar oluyo),sıkıntıya girdiği zamanlar hatta "respect to your boss" diye açık açık sölüyo
yiğidi öldürelim hakkını yemeyelim ama togue de bindiği her arabanın hakkını veriyo![]()
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)