www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
ARC imiş büyükte dueuyor esasındaevet mangala dönüyor 80 şekli
![]()
![]()
www.drecu.com
www.drecu.com
söylenecek söz bırakılmamış
emeğinize sağlık müthiş bir ivmelenme o ağırlıklarda![]()
butun herkesın ellerıne saglık...M makına turbolayınca masallah cok guzel oluyor zaten hırcın bırde basınc gırınce canavar cıkıyor ortaya..masallah kazasız belasız...
bu arada ozgun abı 3 kısı demıszınız aracta ortalama artı kg 40070 kg bırısı kullansa arac bı okdar daha gıdecek
....
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
oz cum elıne saglık 2 bar ısterım tatlı tatlı basalım kara marsuga özel tesekur ama yag kacagı var nasip olursa arkadaslar aksam oz la otabandayız herkesı beklerız tabı bıkac araba ıle verecez coskuyu
ruf50 m3
ılker abı nesen gene yerıne masallah..allah bozmasın...ıns draglara gelırsınde ordada aracı gormek nasıp olur gecen sefer ankaraya geldık bı goremedık canavarı.....
( bırde bana dıyon e21 le deneyelım ben neyıne denıyecem bu canvarla ıkı katım basınc basıyon bırde devır cevırıyon...masallahh
![]()
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
maşallah iyimiş 9 bın devır bandınız var galıba![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
maşallah ...
www.drecu.com
masallah cok guzel
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık