maşallah :)
Printable View
maşallah :)
her zaman başımızın üstünde bütün misafirlerimizin yeri var..
vallahi kanka fırsatı iyi degerlendirip öglenden 20 lik rakıyla başlamıştım :D:D
akşamda emin abi gelince tmm dedim eküri hazır ateş serbes :D
Zaten biz gece cok eglendik pistin kenarinda. Helede yusuf abiyle okan abi tam cakir keyif oldugunda ciftetelli acip oynayinca tamam dedim bu gece bitmez :D
Ohh bee Hulk geldi gözümüz gönlümüz açıldı kulaklarımız şenlendi yine ;) Allah nazarlardan saklasın...
maşallah, Allah nazardan saklasın.
Cumartesiden org davul vs ne varsa toplayip gelicem :D böyle kuru kuru olmuyo demi yusuf abi
he valla getır evladım kemalpaşadan bır takım ince çalgı :D
drag pistinde start çizgisinde roman havası oynayalım :D
maşallah hilmi eline sağlık ahmet :)
maşşallah :)
yol yok abi istediğin kadar slick tak 1 ve 2 sarıyor. Basınç açsan 3'te saracak ki yolun sol tarafında şimdiki haliyle bile sarıyomuş. Yurt dışında öyle yollar varki adamlar atmosferiklerle çıkarıyor bu süreleri yol lazım bize yol. Yol yapılana kadar rolling en ideali bence Türkiye için.
Araca maşallah bu arada asıl yeri olan rollerde görmek isteriz ve 4,5 ve 6.viteslerin oranına da hastayım :)
Umarım daha güzel süreler çıkartır HULK.
Benim beklentim biraz fazla sanırsam HULK'tan bu süreden daha iyi bi süre bekliyordum.
Maşallah HULK'a, yine de bi rekor sahibi..
Kardeşim iyi dileklerin için teşekkür ederim
ama rekor sahibi mevzusuna girmeyelim çünkü yıllardır aracına emek vermiş Ahmet abiye ayıp etmiş oluruz ki onun aracının benim bu halimden kat be kat hızlı olduguna adım gibi eminim benim daha çok yarışa girmem lazım o tecrübeye ulaşmam için
ayrıca iki araç aynı gün sorunsuz yarışmadıgı sürece böle birşey söz konusu olamaz ben kabul etmiyorum rekor falan herkes bilsin
kocaman maşallah kazasız belasız :)
Maşallah aynı yurt dışı civicler gibi
Maşallah, Allah nazardan saklasın