User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
98 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: HULK akhisar

Burak Kasim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı basar13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vidyo izlemek istersen bikactane fwd record yaz izle bak bakalim patinaj cekerek mi rekor kiriyolar....

Eger sarmiyorsa sorun var ne demek dragda patinaja dusmek pek iyi degil ve sorundur saka mi bu?

Hulkin gucunde sarmama ihtimali yokmu ?
    Drag'in D'sinden Pistin P'sinden anladigini saniyorsan yaniliyorsun, nerede bi drag yada pist yarisina gittin bana soler misin yada gittiysen kac kere?

Sen yabanci forumlari oku onlara hep inan ama bilki Amerikalilar kadar bullshit yapan insanlar yoktur ayni sende o modelsin, az bilen cok konusan tipten.

Kendi yanlislarini kabul edemeyen bi insan hic bir zaman basarili olamaz bunu unutma.

Senin kendinde asman gereken konu bu aslinda herseyden once.

Laf dinlemeyi ogren sana bunca kisi bircok konuda laf soledi hep karsi cikiyorsun.

Sonra bu insanlarin sana dediklerini anlicaksin ama gec olucak, Nos konusu gibi tukurdugunu yalicaksin Turbo yapmam ole bole astin kestin mesgul ettin insanlari gunlerce

Bu neden kaynaklandi BILGISIZ olup bos konusmandan, kendi yaptiginin sacma oldugunu anladin ama kabul edemedin, cunku senin karakterin kabul etmeye musait degil.

Sen basarsin hata yapamassin hahahaha

Bence sorun arabalarda degil, senin ilgiyi ustune toplama populer olma gibi hastaligin war tabiki bunuda inkar ediceksin ama senin inkarlarina alistik biz

shero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah hulk güzel arac canlı canlı izledik basınc daha cok actığında düşünmek bile istemiyorum ıbıza cupra deyil arkadaslar normal 1.9 ıbıza kazasız belasız bekir abime
    Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii

TURBO CİVİC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu hadi hulk neysede ibiza o sureleri nasıl cıkarıyor hulk vites kacırsa gececek neredeyse..

basar13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak Kasim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Drag'in D'sinden Pistin P'sinden anladigini saniyorsan yaniliyorsun, nerede bi drag yada pist yarisina gittin bana soler misin yada gittiysen kac kere?

Sen yabanci forumlari oku onlara hep inan ama bilki Amerikalilar kadar bullshit yapan insanlar yoktur ayni sende o modelsin, az bilen cok konusan tipten.

Kendi yanlislarini kabul edemeyen bi insan hic bir zaman basarili olamaz bunu unutma.

Senin kendinde asman gereken konu bu aslinda herseyden once.

Laf dinlemeyi ogren sana bunca kisi bircok konuda laf soledi hep karsi cikiyorsun.

Sonra bu insanlarin sana dediklerini anlicaksin ama gec olucak, Nos konusu gibi tukurdugunu yalicaksin Turbo yapmam ole bole astin kestin mesgul ettin insanlari gunlerce

Bu neden kaynaklandi BILGISIZ olup bos konusmandan, kendi yaptiginin sacma oldugunu anladin ama kabul edemedin, cunku senin karakterin kabul etmeye musait degil.

Sen basarsin hata yapamassin hahahaha

Bence sorun arabalarda degil, senin ilgiyi ustune toplama populer olma gibi hastaligin war tabiki bunuda inkar ediceksin ama senin inkarlarina alistik biz

Kimseye kendimi kanitlama ihtiyacim yok.

Kendi yanlisini kabul etmiyen derken? Hangi yanlisim olmus ?

Hayat dersi vermeye kalkma.. kimden ne elestiriyi alicagimin kararini kendim veririm her konusani dinliyicek degilim.

Bilgisiz oldugum konulari goster yanlislarimiz neymis dogrusu neymis ogrenelim...

Yazdiklarimi anlamamissin acikca belirttim NEDEN NOS YAPTIM NEDEN TURBOYA KARAR VERDIM DIYE tekrar yaziyim 2.seferde anlarsin belki...

NEDEN NOS ....

Surekli kullanmak zorunda olmadigim ve istedigim zaman gucu alabilicegim icin nos yaptim turbo veya superchargerda bir tusla stocka donme sansin yok.

NEDEN TURBO....

%90 etrafimdakilerin kirarsin dedigi evet kimseyi dinlemedigim arastirip yaptigim sistemimle 4 tup nos bitirdim.

Ozellikle 100 shot beni yoldan cikardi bu sefer SUREKLI GUC OLMASINI ISTEDIGIM ICIN VE EKSTRA RISK VE MALIYET ALMAYI GOZE ALDIGIM ICIN TURBOYA EVET DEDIM...

Bilgisayarin basindan karakter analizi yapmaya calisma beni tanimiyosun sacma sapan konusma elestirini yapabilirsin ama seviyeni bil yasinin adami ol edepli konus.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlisin senden cok daha bilgili olanlari dinlememek. (Bu ben degilim tabiki)

Bilgin olmayan her konuda sacma sapan yorumlar yapman senin yanlisin, sen bunu hala idrak edememissin yapilicak bisey yok, zamanla ogrenceksin demek ki.

Hep herseyin en iyisini sen biliyormus da yapiyormus gibi bi tavrin war ki bu hic hos degil, cidden yaptigin bisey yok ortada ben goremedim sahsen.

Bence bu gidisle Turbo konusundada basarisiz olucaksin, araban cok hizli olcak ve yurucek yaptirdigim yerler sayesinde ama inan istedigin pist araci olmicak, cunku gene dinlemiyorsun.

Son olarakta ben yasimin adamiyim ama adamina gore muamele yapiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlisin senden cok daha bilgili olanlari dinlememek. (Bu ben degilim tabiki)

Bilgin olmayan her konuda sacma sapan yorumlar yapman senin yanlisin, sen bunu hala idrak edememissin yapilicak bisey yok, zamanla ogrenceksin demek ki.

Hep herseyin en iyisini sen biliyormus da yapiyormus gibi bi tavrin war ki bu hic hos degil, cidden yaptigin bisey yok ortada ben goremedim sahsen.

Bence bu gidisle Turbo konusundada basarisiz olucaksin, araban cok hizli olcak ve yurucek yaptirdigim yerler sayesinde ama inan istedigin pist araci olmicak, cunku gene dinlemiyorsun.

Son olarakta ben yasimin adamiyim ama adamina gore muamele yapiyorum

Beni tanimiyorsun onyargili konusuyorsun yakindan tanisan kac kisiye danistigimi kac kisiden fikir aldigimi vs bilirdin ben o nos sistemini yapmadan once 6 ay arastirma yaptim konusmadigim, danismadigim adam kalmadi yurt ici yurt disi.

Ben 30 senedir nos sistemiyle ugrasan dunyada nos sistemlerine yon veren adamla konusup danisirken tabiki diger konusanlarin bos konusmalarini daha rahat secebildim. Ama yinede sordum konustum 10 tane sey soyler 1 tanesini alirim bisey katarim motorumu kirmam diye cok aptala yattim hadi ya oyle mi vs...

Nos sistemimi yaptim Turkiyede %90 sadece sunu soyledi KIRARSIN, allaha sukur 4 tup bitti kirmadim cokda keyifli kullandim fakat aracimin o gidisinden sonra stock hali keyif vermemeye basladi.

Fikir alma konusunda seciciyim bana bilimsel bisey soylenmedigi surece bos konusmadir. Karaktersizde degilim bilgisizde degilim hen konusani dinleseydim basima neler gelirdi kendim cok iyi biliyorum.

Insallah tanisiriz beni gercekten tanirsin o zaman eminim fikirlerin deisicektir.

Turbo ve pist konularinin sonuclarinida zaman gostericek simdi ne desek bos.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamamen konu dışında merakımdan soruyorum. pist diyorsun hep.. hangi pistlerde yer aldın bu güne kadar.. derecelerini ve fotoğraflarını bizimle paylaşırmısın ? ha birde unutmadan nos basarkenki hızlanmaların videoları var mı . varsa paylaşırmısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamamen konu dışında merakımdan soruyorum. pist diyorsun hep.. hangi pistlerde yer aldın bu güne kadar.. derecelerini ve fotoğraflarını bizimle paylaşırmısın ?

Piste gitmek, donmek, geri gelmek maliyetinden dolayi aracim tamamlanmadigi icin suana kadar herhangi bir piste cikmadim arac hazir olmadigi icin.

Fren kitimi, suspansyonumu sonunda aldim 1 ay icinde takilicak insallah. Birtanede romork almayi planliyorum onunla goturup getirecegim..

50 hp lik jetlerle
    http://www.youtube.com/watch?v=zaOoT066Nic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Piste gitmek, donmek, geri gelmek maliyetinden dolayi aracim tamamlanmadigi icin suana kadar herhangi bir piste cikmadim arac hazir olmadigi icin.

Fren kitimi, suspansyonumu sonunda aldim 1 ay icinde takilicak insallah. Birtanede romork almayi planliyorum onunla goturup getirecegim..

50 hp lik jetlerle
    YouTube - ‪Z4M DP nitrous 50 hp‬‏
    maşallah.. inşallah bi gün bilgilerini pratiğe dökme fırsatı bulursun pistte.. başarılarr diliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah.. inşallah bi gün bilgilerini pratiğe dökme fırsatı bulursun pistte.. başarılarr diliyorum
    Cok tesekkur ederim bu yaza insallah piste cikicak z4. Herkesten cok ben istiyorum tabiki.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beni tanimiyorsun onyargili konusuyorsun yakindan tanisan kac kisiye danistigimi kac kisiden fikir aldigimi vs bilirdin ben o nos sistemini yapmadan once 6 ay arastirma yaptim konusmadigim, danismadigim adam kalmadi yurt ici yurt disi.

Ben 30 senedir nos sistemiyle ugrasan dunyada nos sistemlerine yon veren adamla konusup danisirken tabiki diger konusanlarin bos konusmalarini daha rahat secebildim. Ama yinede sordum konustum 10 tane sey soyler 1 tanesini alirim bisey katarim motorumu kirmam diye cok aptala yattim hadi ya oyle mi vs...

Nos sistemimi yaptim Turkiyede %90 sadece sunu soyledi KIRARSIN, allaha sukur 4 tup bitti kirmadim cokda keyifli kullandim fakat aracimin o gidisinden sonra stock hali keyif vermemeye basladi.

Fikir alma konusunda seciciyim bana bilimsel bisey soylenmedigi surece bos konusmadir. Karaktersizde degilim bilgisizde degilim hen konusani dinleseydim basima neler gelirdi kendim cok iyi biliyorum.

Insallah tanisiriz beni gercekten tanirsin o zaman eminim fikirlerin deisicektir.

Turbo ve pist konularinin sonuclarinida zaman gostericek simdi ne desek bos.
    50 HP shotla zaten S54 motorunun kirilcagina inanmiyorum ben, Celica GT'ler 50 Shot'u plastik manifoldlariyla basiyorlar.

Acik solemek gerekirse ben senin Turbo yapip basarisiz olmani istemem, burda senin uyarmamin amaci bu.

Sana beni dinle, sole yap demiyorum ama illaki etrafinda ve bu forumda sana yardimci olucak insanlar wardir.

Bi projeye baslicaksan birini dinliceksin, bu bi garaj olmali 10 kisiyi dinlemek kesinlikle aklini karistirir.

Cok kisi taniyorum birden fazla kisiyi dinleyip, akli karisan, bu iyi bisey degil.

Ben senin kotu biri olduguna inanmiyorum ama her seferin bu yaklasimla konussan inan ki bu kadar tepki cekmessin Basar.

Bu arada eklemeyi unuttum isallah tanisiriz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    50 HP shotla zaten S54 motorunun kirilcagina inanmiyorum ben, Celica GT'ler 50 Shot'u plastik manifoldlariyla basiyorlar.

Acik solemek gerekirse ben senin Turbo yapip basarisiz olmani istemem, burda senin uyarmamin amaci bu.

Sana beni dinle, sole yap demiyorum ama illaki etrafinda ve bu forumda sana yardimci olucak insanlar wardir.

Bi projeye baslicaksan birini dinliceksin, bu bi garaj olmali 10 kisiyi dinlemek kesinlikle aklini karistirir.

Cok kisi taniyorum birden fazla kisiyi dinleyip, akli karisan, bu iyi bisey degil.

Ben senin kotu biri olduguna inanmiyorum ama her seferin bu yaklasimla konussan inan ki bu kadar tepki cekmessin Basar.

Bu arada eklemeyi unuttum isallah tanisiriz...

Tesekkurler insallah...

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başar şu nossuz ve NOS lu Dbox öçümleri yayınlıcaktın 100 shot basınca

aradaki farkı ögrenmek istiyorum

bu arada Nos ile kırarsın diyenler kim Allah aşkına bunlar hayatında NOS basmış araba kırmış insanlarmı

50 shot nos ta S54 te avans geri cekmeye bile gerek kalmaz komple egzost var ve yazılım yoksa eger
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

CocoRe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı d16y4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah hep böyle deligibi uzaması dileğiyle soldaki araç dizelmi
    read my signature dude..
    dynojet w. Z1000SX

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başar şu nossuz ve NOS lu Dbox öçümleri yayınlıcaktın 100 shot basınca

aradaki farkı ögrenmek istiyorum

bu arada Nos ile kırarsın diyenler kim Allah aşkına bunlar hayatında NOS basmış araba kırmış insanlarmı

50 shot nos ta S54 te avans geri cekmeye bile gerek kalmaz komple egzost var ve yazılım yoksa eger

100 shot avansi cekmeden kullandim baslarda 50 lik jetler vardi. Dbn yok olcmedim.

Time-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah Hulk'a, goz bebegi...

tandogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu hadi hulk neysede ibiza o sureleri nasıl cıkarıyor hulk vites kacırsa gececek neredeyse..
    paşaoğlu farkı bekir usta işinin bilincindedir her zaman. drag'a göre ayarlamıştır just a diesel'ini....

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    100 shot avansi cekmeden kullandim baslarda 50 lik jetler vardi. Dbn yok olcmedim.
    Kırıldımı kırılmadı

demekki neymiş

Onlar yanlış biliyor kimsenin suçu değil bu .....

Bize sorsaydın bişi olmaz derdik ama bize danışan olmadı
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)