User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
47 sonuçtan 39 ile 47 arası

Konu: Yeni Corolla @ Jetta Kalite Kıyası İlginç

JDMazda_GTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkdaslar toyota kötü degil iyi bir marka ama coralla o kasası kötü supra da bir toyota markası unutmayın o marka arabanız vardiye hemen savunmaya geçmeyin
    supra lafını soyleyen tek kısı benım.supranın toyota oldugunu vs herkes bılıo.benım yazıma ıstınaden yazdıysanız bır kez daha okuyun ıstersenız.ben aracların kasalarıyla alakalı bırseyden bahsetmıyorum.ben motor onemlı dıyorum ve japondan daha ıyı olmadıgını dusunuyorum cok acık ve net bırseyden bahsedıyorum.neyın savunmasını yapmısız onu da anlamadım?supra kımde varmıs? valla keske bende olsaydı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    corollanın hangi donanımını aldınız jettayla kıyaslarkende benzınlı dızelı kıyasladınızı unutmayınız kı ses için söyledim motorlar farklı

Motorların farklı olduğunun farkındayım. Benzinli ile dizeli ayırt edebiliyorum.
    Daha önce megane dizel , bora benzinli gibi araçlarımız oldu.
    İkisi de baz donanım diyebiliriz.Biri corolla comfort paket , jetta primeline paketti.Konfor ve malzeme kalitesi olarak 2 adım öndeydi jetta , bunu çok rahatlıkla söyleyebilirim

rcbasaran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir arabanın kapısının fitilini çekmedikçe çıkmıyorsa sorun yoktur... Arabasının kapısınının fitilini bugüne kadar çekeniniz oldumu bilmiyorum ama eğer bir aracı başka bir araçla kıyaslayacaklarsa yada kıyaslayacaksanız, 100 lerce detay var.. Motor, mekanik, dayanıklılık, bakım giderleri, süspansiyon konforu, hızlanma verileri, frenajı vs... saymakla bitmez... Adam ufak aklınca show yapmış.

Kim neye inanmak isterse ona inanır, bazı insanlarda objektif bakar olaylara, olayı bütünüyle düşünür...

Benim en az km de olan Toyotam 153.000 km de, en fazlası da 400.000 km de ve henüz periyodik bakımlarda Derindere ye gitme haricinde bir derdim olmadı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rcbasaran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir arabanın kapısının fitilini çekmedikçe çıkmıyorsa sorun yoktur... Arabasının kapısınının fitilini bugüne kadar çekeniniz oldumu bilmiyorum ama eğer bir aracı başka bir araçla kıyaslayacaklarsa yada kıyaslayacaksanız, 100 lerce detay var.. Motor, mekanik, dayanıklılık, bakım giderleri, süspansiyon konforu, hızlanma verileri, frenajı vs... saymakla bitmez... Adam ufak aklınca show yapmış.

Kim neye inanmak isterse ona inanır, bazı insanlarda objektif bakar olaylara, olayı bütünüyle düşünür...

Benim en az km de olan Toyotam 153.000 km de, en fazlası da 400.000 km de ve henüz periyodik bakımlarda Derindere ye gitme haricinde bir derdim olmadı..
    daha bırsey demeye gerek bırakmamıssın agzına saglık.tek bırsey eklemek ıstıorum.su olaya delı oluyorum.adam araba alacak ne alcan wv,bmw vs pekı neden?kasası saglam hacı alman arabası saglam.buna delı oluom arkadas.senın fıtıl ornegın gıbı sankı almanların yaptıkları harıc arabalar durdugu yerde dokuluo arkadas

face de grup kurcam fitili kendiliğinden çıkan araba ıstıyoruz dıye
    ya da fitil oldum sana alman amca

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2007-2009 arası Camry'lerde görüldü bu. Güncel yeni nesil 1.4 d4d lerde de yağ yakma sorunu vardı ilk bant ürünlerinde, garantiden yarım blok yapıldı bunlara ve 2. parti mallarda düzeltildi hata

güncel kasasına ve bir önceki kasasına oturun, konsolu elleyin yeter ztn golf 4- golf5 arasındaki fark bizde de mevcut malesef..
    öncelikle turbo 2010 model 6 ileri 205 nm tork kuvvetınde olanlardan sonra yağ eksiltme meydana geldi bunun sebebi ecu yazılımında değerlerin biraz üstune cıkılması turbonun çok kuçuk olması ve değerlere cevap verememesi garantiden turbonun değişmesi söz konusu oldukı blok değişimi söz konusu değil...ayrıca toyotanın teknolojsıne dizel baslı başına ters dünyada toyota sadece 2 ükeye dizel üretiyorki( motorun bazı parçaları pejodan alınıyor)biri türkiye diğeri güney afrika dır

peace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rcbasaran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uzaylıların bizi görmesi için çizilen sıfırlar gayet gereksiz..
    https://www.instagram.com/topalworks/

SuperCorr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    müdürde var benim 2010 D4D her ay ank ist kullanıyorum 30 bin de..

2000 km de bir yağ ekliyor 1/2 litre. servis 40 50 bin civarı keser yapmaz demiş

50 bin tl ver otomobil al aç kaputu yağ ekle
    YAMAHA R1-2018 POLO TDI/DSG-ALFA ROMEO MİTO 1.4 TB TCT-YARALIGÖZ GEÇİDİ-

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı peace1747 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oww yeahh ahahaha cok ıyı olmus bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir çoğumuz yolda kalan toyota da gördü VW'de... üst kapağına 675.000 km'de halen anahtar değmemiş Jetta'da gördüm. Ancak bu ve buna benzer örnekler VW'yi Toyota'dan iyi yapmıyor.İyi bakıldıktan sonra bence her iki markada da sorun yaşanacağını sanmıyorum. Yalnız kullanılan malzeme kalitesi konusunda Japonlar, Almanlar kadar cömert değil bence...

Kapılar konusunda Toyota, VW kadar iyi değil bunu objektif bir şekilde söylemek mümkün. Ancak benim en çok bu aralar dumur olduğum şey Toyota'nın yedek parça fiyatlarının VW'den ciddi anlamda pahalı olması

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)