User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
79 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: hafta sonu eğlencesi d16a9 ef :)

ismailozkan_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar abilerim ayıptır günahtır bu ne gideli kelimeler videonun ilk yazısında da belirttim abilerim kırmadı abi kardeş çerçevesinde denedik diye bahrinin ilk roll denemesi olduğu için heyecandan geçti geçildi çaktı vs tehlikeli kelimeler kullandı ama o da ilk deneyimindendi ve abilerimle denemeler bittikten sonra gülme krizlerine girmiştik d.bakırda biz aileyiz böyle şeyler ayıptır günahtır allah hakkına.....

205-01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MAsallhhhh
    [SIGPIC][/SIGPIC]

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ef baya yavaş vites atmasına rahmen bile cok cok iyi gitmiş maşALLAH araçlara
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah allah yağ pompana zeval vermesin

ahmetesay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ..........................
    07 vcz 76 93 si
    44 np 329 91 teg
    BMW e90

ahmetesay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ......................
    07 vcz 76 93 si
    44 np 329 91 teg
    BMW e90

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı teenwolf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahmetcim sen hondanın h sini bilmezken biz hondayla geziyoduk videoyu sen izle ben gerçeğini yaşıyorum bazıları gibi ismini iki gün önce öğrendiği parçaları takarak araca zarar vermektense stok binerim....
    stok stok da önüme gelene çakar geçerimben sınıfımı düşürmem sen o ismini dün öğrendiğin parçalarla dolu bir vtec al(hem sınıf atlamış olursun)ondan sonra görüşelim..videoya 50 kişi yorum yaptı kimsenin aklına böyle bişey gelmedi ama senin ilk aklına gelen şey çakmak.
    sen her zaman meydan okuyosun zaten ama icraata gelince foss..istediğin si yle gel demişsin takashi her zaman çakıyodu sana beni daha fazla konuşturma

yorum yapıyosan da adam gibi yap yapamıyosanda o ismini yeni öğrendiğin parçaları arabana takmakla uğraş
    hangi parçalarla araca zarar veriyorsun bir anlatsana bize eskiden beri honda kullanıcısı???bilgisizlik kötü bir şey değildir ama bilmediğin şeye yorum yapmak cahillik örneğidir hem cahil olup hemde ukala olmak en kötüsüdür antipatkliği toplarsın üstüne demektir.
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetesay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ismini sonradan duydugum ve arabaya zarar veren parçalar
    1. parca emmeyi port poliş yaptırdım (kaan ellerine saglık)
    2.parça bladerk e (erkut abi) yag pompasını gönderdim
    erkut abi arabaya zarar vermişim
    erkuta aç söle bakalım sor su ana kadar baya zararı olmuşmudur diye sor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar bu kadar gerginlik yeter..konuyu saptırmayın...iso videosunu paylaştığı konu unutmayın...konuşacakcaksa ef hakkında konuşalım.....arabalar için birbirimizi kırmaya hayatta değmez....

bana değer veren arakadaşlarımdan ricam (erdem suat ahmet) bu mesajımın üzerine...ef rollingi dışında bişey yazmamalarını istiyorum....biz bi aileyiz arada böyle ufak tartışmalar olur.......

teenwolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hangi parçalarla araca zarar veriyorsun bir anlatsana bize eskiden beri honda kullanıcısı???bilgisizlik kötü bir şey değildir ama bilmediğin şeye yorum yapmak cahillik örneğidir hem cahil olup hemde ukala olmak en kötüsüdür antipatkliği toplarsın üstüne demektir.
    sen kimsin bilader sen niye sazanlık yaptın anlamadım senin konuyla alakan ne ki,
    bak sende bilmediğin şeye yorum yapıyon.sen bilgileri danışma merkezi misin sana sormadan kimse bu sitede bişey yazamıyo mu..
    biz konuyu kapatmaya çalışıyoz,sen napmaya çalışıyon,hem o arkadaş hangi parçaları takıpta zarar verdiğini gördükten sonra söktüğünü bilir..
    avukatlık mı yapıyon,gerçek işin bu mu yoksa ek iş olarakmı yapıyon....

By_MuGeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede uzatmayalım yine söylüyorum biz bir aileyiz ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen kimsin bilader sen niye sazanlık yaptın anlamadım senin konuyla alakan ne ki,
    bak sende bilmediğin şeye yorum yapıyon.sen bilgileri danışma merkezi misin sana sormadan kimse bu sitede bişey yazamıyo mu..
    biz konuyu kapatmaya çalışıyoz,sen napmaya çalışıyon,hem o arkadaş hangi parçaları takıpta zarar verdiğini gördükten sonra söktüğünü bilir..
    avukatlık mı yapıyon,gerçek işin bu mu yoksa ek iş olarakmı yapıyon....
    yazılarına dikkat et..ben senin bladerin filan değilim..sadece yazında hiç bir şey bilmeden yazıyorsun bilgisizsin belli ve ezmeye calışıyosun benim sana kendimi açıklamama gerek yok kim olduğumu..sazan mazan düzgün konuş..ben sana sazan veya kişiliğine karşı bir şey yazmadım sadece ve sadece ezmek istediğin için insanı hiç bir şey bilmeden hoşuma gitmedi yazdım ki ahmet beni tanır iyi bilir ondan sor o zaman...gercek işim avukatlık veya değil olayı kişiseleştirme burda..amacım ahmeti korumak ta değil sırf senin yazına takıldım...yoksa benim senle ne işim olur..

aliburma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

evet

birbirimizle şakalaşırken yan yana olmaya dikkat edelim değil mi? yoksa yüzyüze olmadığımız ortamlarda bazı şeyler yanlış anlaşılabiliyor, bazen de ipin ucu kaçabiliyor. tüm arkadaşlar ölçüyü elden bırakmamaya özen götersin ki, burada konuya bakan diğer arkadaşlarımız da aramızda herhangi bir sorun varmış gibi hissetmesin. LÜTFEN UĞRAŞLARIMIZ BİRBİRİMİZİN GELİŞİMİNE YÖNELİK OLSUN...
    HONDA; KONFOR DA O'NDA ...

teenwolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazılarına dikkat et..ben senin bladerin filan değilim..sadece yazında hiç bir şey bilmeden yazıyorsun bilgisizsin belli ve ezmeye calışıyosun benim sana kendimi açıklamama gerek yok kim olduğumu..sazan mazan düzgün konuş..ben sana sazan veya kişiliğine karşı bir şey yazmadım sadece ve sadece ezmek istediğin için insanı hiç bir şey bilmeden hoşuma gitmedi yazdım ki ahmet beni tanır iyi bilir ondan sor o zaman...gercek işim avukatlık veya değil olayı kişiseleştirme burda..amacım ahmeti korumak ta değil sırf senin yazına takıldım...yoksa benim senle ne işim olur..
    ilk lafa giren sensin,ilk yazında diyorsun ki cahilsin ukalasın .ona sen karar veremezsin,burda kimse kimseyi ezmez merak etme hepimiz birbirimizi tanıyoruz.sorunda burda zaten sen beni tanımıyosan benim kişiliğim hakkında da yorum yapamazsın.ha yaptın diyelim aynen karşılığını alırsın hem de fazlasıyla...
    sen de yazılarına dikkat et...seni kimseye sormama gerek yok,parçaları yapan sensin galiba ahmeti savunduğuna göre..fakat ben o yaptığınız işlemleri kastetmemiştim yine de savunmaya geçtin..
    sen de çok bilgilisin belli....biz bu foruma parça satmak için değil bilgilerimizi paylaşmak için üye olduk..........

ismailozkan_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz abi kardeş araç denedik konu nereye geldi tekrar söylüyorum aracımızı güle oynaya abi kardeş çerçevesinde denedik geçtik geçildik muhabbeti olmadı olamazda kim ne parça takıyorsa satıyorsa satsın abi-kardeş çerçevesinde deneyen ve ortamı germeyen olursa 7/24 açığız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk lafa giren sensin,ilk yazında diyorsun ki cahilsin ukalasın .ona sen karar veremezsin,burda kimse kimseyi ezmez merak etme hepimiz birbirimizi tanıyoruz.sorunda burda zaten sen beni tanımıyosan benim kişiliğim hakkında da yorum yapamazsın.ha yaptın diyelim aynen karşılığını alırsın hem de fazlasıyla...
    sen de yazılarına dikkat et...seni kimseye sormama gerek yok,parçaları yapan sensin galiba ahmeti savunduğuna göre..fakat ben o yaptığınız işlemleri kastetmemiştim yine de savunmaya geçtin..
    sen de çok bilgilisin belli....biz bu foruma parça satmak için değil bilgilerimizi paylaşmak için üye olduk..........
    ben hata ettim sana bir şey yazmakla..nereye geldi konu parça filanda satmıyorum forumda bak bakalım bir tane ilanım varmı ben yaptığım işide korumadım kesinlikle yazmadım ahmette videolarda mevcut yaptığım parçalardan sonra.....ben genelde yardım amaçla yazarım konulara bakabilirsin yazdığım konulara kimseyede bir şey satmıyorum forumdan...fazlasıyla alırsın diyosun çarp ikiye bendende o kadar...benim yaptığım işler bilgilerim zaten ortada..seni de küçümsemiyorum..ama sende küçümseme...kimseyi..

By_MuGeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne yazıkki bu site belli başlı kişilerin tekelinde devam ediyo onların aksinde bi takım kişiler yorum yaptığı zaman sataşma oluyo o yüzden hiç gerek yok video atmaya resim paylaşmaya yorum yazmaya bi önemi olmuyo çok üzücü bi durum .....

golfcu0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iso olum bir ben izleyemedim su videolari lan acmiyor benimki bu video sitesini youtu be ye at da bende bakim:-)

DR808 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her iki aracada masallah yanlız vtideki arkadas benı sıkıstırdı deyınce Camle cekım yapan arkadasta kamera kayıtta dıyemı boyle yapıyon lan demesı benı yıktı
    Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)