dostum 1. si corsa yok denemelrde 2. si 4 sonu hiç görmedik 3 bitti sadece :D
Printable View
Ciğer civic gene iş başında
Uğurun araba kösülmeye başlamış acil bir bakım şart
maşallah araçlara.. bi ara birbirinize dokunacaktınız sanki..
masallah ıkı aracada kazasız belasız
Cliocu arkadaş poz veriyor her seferinde:D:D Pilotajla biraz daha iyleşebilir clio.. Maşallah güzel gitmiş 1.4 maşallah
denediğin kasa 1,6 clio'nun uçması lazımdı ama tam tersine civic harika yürümüş.. modifiye ile çok güzel olmuş.. sanki VTi gibi..
2 aracada maşallah şöförlüğü 2 tarafında çok ıyı bu clıo ıstanbul bulusmasında butun clıo sportları gecen clıo ayrıyetten 1.4 hondada cok basarılı yuruyen bır araba coook 1.6 harcadı o baska deneme vıdeolarıda vardır mutlaka en son clıo gecıyordu benım bıldığım ıbo gene karıştırmıs bıseyler sanırım :) yada denemelerdede ufak bı dengesızlık olabılr 2 tarafada maşallah kankalarım benım
iki aracada maşallah :) civic gerçekten de çok iyi yürümüş ciğerliymiş ;) biraz fazla yakın gazlamışsınız birkaç kerede baya yakınlaştınız oda kamera açısı içindir diye düşünüyorum. kazasız belasız..
Maşallah Araçlara, civic güzel yürüyor. hangi devirlerde basıldı ? (clionun devrinde basıyoruz dediğiniz için sordum)
90lık civic ve 110 luk clio denemesi mi bu..
yani yanlış anlamayın da clio 110 luklar acaip iyi gider normalde. ya bu 90 lık clio ya da sorun var bence clio da.. benim şahsi kanaatimdir..
iki cihazada maşallah. allah kaza bela vermesin.
ama demiştim civic alsın aga ;)
vay be eskı gunlerıme döndüm izlerken :D maşallah 1.4 e
hep dedık kımseyı ınandıramadık 1.4un yurudgune.buda kanıtlardan bırı olsun:)
clıo ya da maşallah.ıns. daha da hızlanır kazasız belasız :)
maşallah araçlara güzel deneme olmuş.clio kat üzerindeyken böle gidiyor ve iyi diyorsanız bide çıkarsın katı öle bi denesin bakalım nasıl gidiyormuş ;)
2 aracda arkadasımızın çok gÜzel yürüyorlar 1.2.3 kafa burun gidiyorlar sonrasında clio geçiyor ayrıca clio ya düz boru yapmayı düşünüyor arkadisimiz bu yakında yeni denemeler olabilir muhtemelen.
Gündüz Çekimi ÇoK Güzel net bir görünüm var en azından İkisinede maşallah.Keyifli geçmiş.
yok kanka bişi karıştırmadım sadece güzel bi bakım yaptım biliosun elimin dokunduğu herşey güzelleşio SS Rs ve Senin GTI dahil :D el emeği göz nuru diyelim birde gönülden inanmak bunlar oldumu ben Allahın izniyle her arabayı yürütürüm .. İnşallah şimdi biraz daha extralara giricem ciğer 1.4 ü biraz daha guvvatlandırıcaz ;)
hepinize teşekkürler arkadaşlar.. cümlemizin arabasına maşallah .. :)
benim devir 3500dd gibi clionunda 4000dd i geçior olması lazım
araçların hiçbirinde sorun yok hatta fazlasıyla ciğerliler :D ben her zaman derim herşey hacim ve hp demek değildir :)
eyvallah dostum sağol
daha önce başka forumlardada karşılaştım özellikle1.6 palio ve clio konusunda civic 1.4 çok küçümseniyor ama ben güzel bakımla mantıklı ufak tefek işlemlerle çok iyi yürüdüğünü görüyorum is nin Allah nazarlardan saklasın 1.4 bir araçtan beklediğimin üstünde keyif alıyorum.. cümlemize kazasız belasız
muyenesi vardı bu ara clio nun onu hallettik şimdi düz boru ve güzel bi egsoz sistemi yapılacak.. bakalım hayırlısı ondansonra yakalanamaz herhalde :)
bu son denemelerde hiç geçemedi beni anıl o senin dediğin eski denemeler ,hee uzunda geçemez demiyorum geçer tabi ama öle aşırı bi geçme olamaz bu denemede yol itibari ile sonuç bu oldu ..
eyvallah dostum çok sağol ..