bende denemıstım 1.6 focusla bu tarz cıvıc 1.4 le sac jantlı kafa butun gıtmıstık, o zman clıoylada bole gıdecem yok ınanmam:) clıonun gıderı bıraz daha ıyı olmalı bence..
Printable View
bende denemıstım 1.6 focusla bu tarz cıvıc 1.4 le sac jantlı kafa butun gıtmıstık, o zman clıoylada bole gıdecem yok ınanmam:) clıonun gıderı bıraz daha ıyı olmalı bence..
hımm, o zaman senın arac basarılı maşallah, İstanbulda olsan geldiğimde bi denerdık.
Başka nelerle denedin bu tarz?
1.4 ün gitmesi normal. Clionun sağlıksız olduğu falan yok.
Bizde çok 1.6 ile denedik eskiden.
Civic 4 kişi ,bas,yarım depo benzin.Nissan 2 kişi.
Honda Civic 1.4 and Nissan Primera 1.6 - Car Videos on StreetFire
maşallah seninkide ciğerliymiş nissanın 2.0 gt 'si ile denemiştim 2 ye 2 ama bayağı bi zaman oldu.. headers ım falnda yoktu..
Honda Civic 1.4 is (Cam Car) - Nissan Primera 2.0 - Car Videos on StreetFire
Civic 1.4 is vs. BMW 3.18i
Civic 1.4is (Ek.Civic_Spoon) vs. Palio 1.6 (100hp)
Anmelden | Facebook
Civic 1.4 is v.s. Corolla 1.6 xei
Anmelden | Facebook
daha bir sürü var istersen sen şu arabayla denedinmi die sor bende ona göre bakayım :D
206 quıck,cıvıc fd6, vtec 2 fılan:)
fd6 vtec2 lerı ben gecıodum.oda gecıodur buyuk ıhtımal:D zaten denedıgı araçlar daha hızlı
fd6 nın filtre-chip-düz boru egsozlusuyla denemiştim 1. denemede clio ile denediğim aynı yolda 2 boy falan ayırmıştım, uzundada ben 4 e attığımanda gelip geçiodu ama öle çok hızlı bi şekilde değil .
vtec 2 ile hiç denemedim fakat kullandım bence kullandığım kadarıyla vtec 2 yi rahat ayırırım.. Ama bi kardeşimde var onun la bideneme firsatı bulursam onuda paylaşırım .. :)
edit : 206 quik ilede denedim :D onada bi 2.5 boy falan vardı
masallah her ıkı aracada
arabamı satmaktan vazgeçtim izledikten sonra... :) güzel deneme...ama ara sıra direksiyon clio sana fazla yaklaşmış dikkat :)
civic'in şanzımanda kısaltma yoksa çok güzel devir alıyor.
clionun giderinde sorun yok civic iddialı gidiyor..