viteslerde kkafa düşüo kalkıo kesıcıye kalıosunları artık bı coum getırın dha guzel olurr sesı hosuma gıdıyor catr pat
![]()
maşallah beyler arabanız çok güzel olmuş. ilk proje gününden beri takıp ediyordum. emeklerinizin karşılığını almaya başlamışsınız. daha güçlü daha hızlı günlereeee))))
ADA HONDA ÖZEL SERVİS
by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)
ilk denediğimizde vitesin azizliğine uğradım 3e girmedi.orda zaten patlayınca sürerken ben bile korktum bi ara.sonrasında otobüs çok yakın geçti allahtan bir kaza olmadı. maşallah rs de gayet güzel yürüyen bir araç.çekimler için çok teşekkürler. haftaya tekrar deneyelim.çekişmeli güzel yarış oluyor
2.vıdeoda bırısı rc mi suruyo sınek vızıltısı gıbı sesı varvıdeo sonunda ufak bırsey gorunuo ama emın olamadım
![]()
evt arka tarafta RC araç kullananlar vardı
Masallah guzel bi roll olmus butun arabalar guzel gidiyor. ayrica ortam guzel amac yarisip zevk almak en guzelini yapiyorsunuz helal size
ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM
YUNUS EMRE
Maşallah umut kardesım mermi gibi araba demek bu olsa gerek![]()
Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın
o nasıl bir patlama sesi ya ilk defa duydum maşallah![]()
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
su vtec güzel olmuş kaza bela ve adana polislerinden uzak olsun. stok olmasına rağmen clio rs çok güzel yürümüş.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)