User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: Mazda Rx7 Destroying A Honda S2000...let The Honda Owners Excuses Begin !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu anda sokaklarda çok rx-7 var nerede dedimki ben ? Ayrıca ben senin uye oldugun forumdanda baktım rx-7 si olan baya üye var.Bulusumaya gelmiyo olabilirler onu bilemem .Neyse konu kapansın.

ben sana su anda var yada yok dedin demiyorum. ben sadece bana "dogru amerikada rx7 yok" falan yazmisin sanki ben amerikada rx7 yok demisim gibi, buna cevap yazdim. ayrica benim uye oldugum hangi forumda birsuru rx7 var soylermisin cok merak ettim gercekten
    BATIKAN

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TURBO_S2K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben sana su anda var yada yok dedin demiyorum. ben sadece bana "dogru amerikada rx7 yok" falan yazmisin sanki ben amerikada rx7 yok demisim gibi, buna cevap yazdim. ayrica benim uye oldugum hangi forumda birsuru rx7 var soylermisin cok merak ettim gercekten
    http://www.southfloridaracing.com

Forumda search kısmında rx-7 yaz cıkar karsına ayrıca google da da florida rx-7 yada meeting die aratabilirsin yada youtube da florida+rx-7 yaz kaç tane baslık cıkıcak yada direk bu videoya bak

South Florida RX-7 Club Vid
    http://youtube.com/watch?v=XaxiCIUgNdo

Bunlarda south florida rx-7 toplantılarından bi kaç görüntü...Sen görmüyorsun bence sokaklarda 7'leri yoksa bunlar rx-7 kılıgına girmiş şahin doganmı

Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alla hallaaa. yazdiklarimi okumuyosun sen galiba. burda 100 lerce supra var onlarda sokaklarda gozukmuyo. kendi meet lerinde cikiyolar ortaya. ne demisim bi oku once. satmis olabilir, dogrudur ama sokaklarda goremiyosun. ben bunu senin ilk dedigin amerikada en cok satan araba lafina karsilik olarak solemedim ki. sadece cok satmis ama sokaklarda yok dedim. rx7 meet te isterse 10.000 tane bulussun, SOKAKLARDA GOREMIYOSUN. ayrica southfloridaracing.com a kayitli kac tane bi rx7 var bi bak bakalim "darkphantom" dan baska. ben haftanin 2 3 gunu bulusmalardayim ve daha bulusmalarimiza 1 tane Supra gelmedi. anladin mi simdi ne demek istedigimi. burda olan biteni benden iyi bilicek diilsin heralde
    BATIKAN

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TURBO_S2K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alla hallaaa. yazdiklarimi okumuyosun sen galiba. burda 100 lerce supra var onlarda sokaklarda gozukmuyo. kendi meet lerinde cikiyolar ortaya. ne demisim bi oku once. satmis olabilir, dogrudur ama sokaklarda goremiyosun. ben bunu senin ilk dedigin amerikada en cok satan araba lafina karsilik olarak solemedim ki. sadece cok satmis ama sokaklarda yok dedim. rx7 meet te isterse 10.000 tane bulussun, SOKAKLARDA GOREMIYOSUN. ayrica southfloridaracing.com a kayitli kac tane bi rx7 var bi bak bakalim "darkphantom" dan baska. ben haftanin 2 3 gunu bulusmalardayim ve daha bulusmalarimiza 1 tane Supra gelmedi. anladin mi simdi ne demek istedigimi. burda olan biteni benden iyi bilicek diilsin heralde

ok turbo_S2K
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ooobi crx'ci daha
    wankel arklı bi olay super bı motor
    DR. OWL

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)