kanka bu videodan bahsediyorsun sanırım.... ahahahahahahaha :))))))
Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren
Printable View
kanka bu videodan bahsediyorsun sanırım.... ahahahahahahaha :))))))
Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren
Maşallah usta valla çok iyi yaaa o degil de takas edermsin corsa gsi ile uyarsa pm cvp beklerim :)
tayfuuunnn nerdeydin laa akşamm:D:D kaçırdın :D
eyv. :)
araç en son 5-6 gün önce radar honda dan herşeyi ter temiz çıktı , zaten bi sıkıntısı yoktuda , yalnız araç çok yürüyen bi araç değildi izmirde açılıcak inş. ilerki dönemlerde , tek sıkıntısı bu ;)
ayrıca açılmasada olur , benm öle buna sapladım , şu bana sapladı gidiim şunu yapiim bunu yapiim gibi bi derdim olmadıı için , şimdilik bu bana yeterli :D
hop silecek suyunu unuttum :)))
maşallah 19'a.bi 16s aşığı olarak ben alamadım diye üzülmüştüm bu aracı ama alsamda ben bu hale getiremezdim.iyiki sen almışın tekrar maşallah.Allah kazadan beladan korusun;)
Benimde tamponum delikli Delik benım ıcın sorun degıl
ben delige degıl çektıgı soguk havaya bakarım
ayrıca
trafıkte delıklı far ıle kullanmak bıraz sıkıntı olur.
aem v2 gayet başarılı bır fıltre kıtı
2005 yılında aem short ramda kullandım delıklı far ıle su anda v2 kullanıyorum:icon_tup:
benimde tecrübem; yalıtımlı short ram cai'den daha iyi bir gaz tepkisi, gayette verimli abi..
s16 ya maşallah güzel yürümüş ama bu 1250kg olayı biraz yanıltıcı olmuş , o bazda bakarsan vti da ondan aşşa kalmaz ..
Bende delikli far ile short ram kullanıyorum rs de ama korsan gibi araba..Gece uzunlar yok.. Arabasını tek gözle kullanmak istemeyenlerde olur o yüzden bu sıcaklarda aemv2 geçerli bir sistemdir..
gökhan benm arabada 1160 kg bu arada , hatırlatiim heee :D
234hp lik b20 de v2 kullanıyordum..:)
maşallah 2 aracada r19 gerçekten cok guzel
.yok gözden kaçırmadım dikkatlice okuyordum hatta ilk mesajlarında
demişsin, bende şaşırdım typer dan bile ağırmış alla alla diye :D
Neyse sonradan gerçek ağırlık olayı çıktı ..Zaten bu ağırlıklar araba zır boşken yapılmaz benzin vs belli kriterler var..Onlar bir yana araban güzel yürümüş maşallah
sağolasın abi...
seninki kadar olmasa kendi çağında gidiyor işte :) senin aracada maşallah...
1250KG. eski bir konudan kalma geyikti öle kaldı :)
ama gerçekten kaput ve bagaj çok ağır kaputtaki scoop 7-8 kg gelir herhalde dökme demir :) bagajdada rüzgarlık ağırlık yapıyor ayrıca kapı içi çelik barlar felan derken ağırlık yükselmiş sürekli :)
inş. bigün sabahtan fırına ekmek almaya die kaçıcaz hatunlardan beraberce Gökhan'la:D
bom boş bi yolda , arkamızda benzini olan bi araba ile :) :D :) :D :)
o zaman daha ii denemeler , daha ii karşılaşma ve daha net videolar izlicek herkes :)
9 denememiz var toplamda 3 ü sıkıntılı olarak , 6 tane sağlam video yu çekemedik sıkıntılı 2 videoyu çekmişiz :D