:) kanka en sağlamı depoyu biz dolduralım :)
Printable View
maşallah iki aracada ....
maasallah gokhan 19 olmus elınıze saglık...sukı ve ecufast bırlesmesı olmus ıyı olmus ...
maşallah her iki aracada
vti geçilmeyecek bir araba değil ama burda malesef iyi yürüdüğünü düşünmüyorum
her iki araca da maŞALLah
maşallah o nasıl gidiş öyle ya allah kaza bela vermesin inşallah..
massllah cok iyi yürüyor r19:)
abicim maşalalh yürüyen renault'ları seviyoruz
ewet biraz öyle oldu . bende iyi yürüdüğümü düşünmüyorum dün için , benden kaynaklanan bişe wardı sanki , araçta bi sıkıntı yoktu ama ben , pisikolojik oalrak rahat değildim sanki :(
hee arabanın tek sıkıntısı oktanı 95 ti o anda :D
kısa bi süre sonra tekrardan deneme olcak o gün görücez inş tekrardan ;)
ayrıca diğer sayfalarda da belirttik , çekilen 2 videodan birinde vites kaçırdım birinde baş başayken tır var die gaz kestik .
9 denemeden 6 tanesi 60- 200 arası kafa kafaya başladı başladıı gibi de kafa kafaya bitti
İkinizide tebrik ederim bu arada.Gerçekten dostane denemeler olup ikinizinde dediği 1.
biz zmanında birilerine hep f7p anlatıp duruyorduk millet dalga geçiyordu kardeşim tbrkler ve teşekür ederim sana allah kaza bela vermesin...
sağol mami uğraştılar makinayla braz ellerine sağlık...
amiiiin :)
Bende düşük renolar seviyorum :)
valla daha yapılıcak ufak işlemler var
gaz kelebeği ve headers öncelikli olmakla beraber kiloyu bi şekilde azaltmakta planlarım içerisinde asıl ozaman gidişini merak ediyorum ben :)
ama arabayı ailevi sebeplerden dolayı satma durumum var o yüzden şuan bişey yapmıycam ama zaman ne gösterir bilinmez...
valla aynı dertten bende muzdaribim aynı şekilde aracı ilk aldığımda bu makine ciğerli yürür diyordum kimse inanmıyordu gerçekten f7p özel bir makine ama taby anlayana...
6000-6500dd de bastık 220ye kadar kafa kafaya gittik hatta hasan kendisi söylüyor 8000dd üstü vites atıyordum diye ama hala R19 yürümüş değilde vti yürümemiş diyen arkadaşlar var aramızda. 19un hakkını verenlerde var onlara sevgilerimi iletiyorum ayrıca :) lafım anlayana :)
sizin makinede inş. bir an önce çıkarda sizin videoları izleme şansımız olur....
saygılar abi.darılıp kırılma bana tanıştığımızda anlarsın demek istediğimi;)..
Umarım satmak durumunda kalmazsın arabayı.Headers bencede şart ve ciddi fark edio f makinalarda.Bu arada komik gelebilir ama 4 kapı ve kaputu standar r19 ile değitiştirsen araba baya hafifler sanki?
20-30 hp hafifliyecegine başka bir modifikasyon yap ama bu güzelliği bozma bu kaputta hood da yok bence bu yakışıklılıgı bozma baby dursun :) maşallah tekrar bizde şuan işlerin hafiflemesi ile arabaya yüklendik kaporta bitmek üzere sonra boya vs vs diye gidicek....
Guzel deneme olmus masallah araclara...
R19 a ayrı bı masallah yaptıklarınızın hakkını verıyor bence.
Vti ise yapması gerekenı zaten yapmıs bıraz daha hızlanabılır tabıkı.
Onun dısında da benım adım gecmıs baya isteyen denemek istedıgı kısıye ulasır kımse kımseyı zorlamasın lutfen...
Once SS gti la R19 dener hemde tanısmıs arayı duzeltmıs olurlar derım :D
denemeler cok iyidi iki aracada maşallah ozanın camera car da fenaydı hani :D en cok onu beğendim
renoya tebrikler.. reno için dereceli egzantrik, piston falan yok mu? biraz daha hızlansa..
sağolasın... emeğimizin karşlığını görmek güzel bir duygu...
SSi beklersem ben daha çok bekliycem gibime geliyor yakın zamanda senin aracınlada denemek isterim... JDM_VTI söyleminden aracının benmkinden hızlı olduğunu anlıyorum en azından ne kadar hızlı olduğunu görürüz daha sonra aracıma ekstra bişiler yaptırdığımda ne kadar fark ettiğini test etmiş olurum...
ama baştan söyliim 6500lerde basmam :) basarsak 5500de basarız...
devir aralığımız tutmadığı için sitedeki bazı arkadaşlara problem oluyor :hehe:
aracıma göre piston dereceli egzantirik ayarlı kasnak dahada ötesi hazır turbo kitleri var :)
ama okadar yüklemeye gerek görmüyorum bi kaç kere daha yazdım headers+gaz kelebeği benim işimi görür gibime geliyor
egzantirik+piston+kasnak+headers+gaz kelebeği ile 210 hplere ulaşıyor yurt dışında yapılmış bi kaç tane var ama dediğim gibi gerek yok sonuçta R19la TypeR kovalıycak halim yok :hehe:
abicim madem var bence çekinme al o parçaları da.. veya sat bana ben alayım pistonu egzantriği :D :D
Maşallah r19un bu kadar güzel yürüdüğünü bilmiyordum bu arac vtec piyasasını düşürür :D
fuat inceden bi gider var haberin olsun beni beklemeden bi deneyin :D :D
R19_16s@ abi sana şu kadar söyliyim bi hedırs senin arabanı ''uçurur' ... senin yerinde olsam yaparım, gaz kelebeği olayını da hallederim. 2.araba olarak ucuz bi araba alırım yengeylede huzursuzluğun kalmaz.
gider yok atarla giderle benim işim yok :) benim reno19um var :) ben diom ben seni bekliom :)
yengenin kızdığı arabayla fazla vakit geçirmem vede gece dışarıya çıkmam :) o istiyor standart dizel bi arabamız olsun ailecek bol bol gezelim :) araba kağıda durduğu sürece sıkıntım büyük :)
imzaya ekliyim ben bunu :) :icon_tup: