bıkmadan usanmadan kovala top speed de geçersin:D
Printable View
walla kendım ettım kendım buldun ne dıyım keske ısrar etmeseydım caglara alalım dıe :)
mecbur yenılgıyı kabul edecez...:)
tünayK senin araçta neler var ? diğer araç(çağların dediğiniz araç galiba) hangisi ? Merak ettim de kusura kalmayın :D
Bu arada süper bir geceydi(ben en sağdaki GRI HB) hayatımda bu kadar büyük keyif almadım... Videoda belli olmuyor serkanın telefon sesi çok iyi alamamış ama 4 vti'ın yan yana vtec senfonisi çok çok güzeldi... Her vti sahibine böyle birşey yapmak nasip olsun diyorum :)
yok kardes nıe kızıyım...bende 17 jantlar varken denedıgımızde 4.vıtes sonunda yaklasık 2
bot onumde oluyor...dun ben 195 45 15 taktım denemek ıcın 1 ve 2 de ınanılmaz sardım ancak arka camurluguna gelebıldım...yanı gecemıyorum adamı:)
Eyw. saolasın :) Demek ki hakkaten ciğerliymiş VTS... Vaka tuning demek ayar demek, Savaş Abi güzel ellemiş aracı demek ki :D
Ve evet biz stock b16'ların ilacı 4.785 :D
güzel oluyor ama bizim kadar eğlenen yoktur herhalde,, bütün gün laf sokmalar fln :)
ikiside güzel arabalar tadları cok farklı ama pejo geçiyor :D
ahahahahha...pejo gecıyor lafını her duydugumda kopuyorum ya...sunu ımza yap caglar...
caglar bı tavan ac yaw...:D
Ahan da yılların, asırların kavgası gene mi hortluyor yoksam ? :D
Eyw. 2si de çok farklı tatlara sahip araçlar(2sini de kullandım), maksat muhabbet şamata
bizlere,arabalarımıza ve dostluklarımıza zarar gelmesin başka birşey önemli değil ;) Ayrıca başka hangi manyaklar 4 tane VTI alıp(hatta simetrik yapıp 2xSedan 2xHB) roll yapar :D maksat makara eğlence :)
tabıkı canım maksat muhabbet bak ben cagları 3 boy gecıyorum ama cocuk uzulmesın dıe(cok duygusaldır kendısı) buraya yazmıyorum...:D
vafc2 var bide ayar yaptı bunlar :D utkuyla jeff diye bi amerikalı yaptı ayarı hatta :D:D
tünayın arabasının motoru çok ii durumda ayarsız dynoda 163hp verdi şu an min 165dir
belki vardır bişiler daha, kaput altı mahremdir ya o hesap belki :D
ha bu arada 15lerle 1 boy oluyo yanlıs olmasın 17lerle rahat 2 boy oluyor...
Yok canım şaka yapıyorum tabiki de :)