o speclere gümüş sanki daha iyi yürümeliymiş gibi?
yada kırmızı ciğerliymiş. maşşallah![]()
o speclere gümüş sanki daha iyi yürümeliymiş gibi?
yada kırmızı ciğerliymiş. maşşallah![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
hayır mı gardeş arbayımı satacan ne videosu bunlar![]()
![]()
tü tü tü maşallah len güzel gideri olmuş makineninen son gördüğümde xs egzosla yürüyodun
bide bekle yaracam seni hazırlanıyorum =)
![]()
feel is everything
aynen grinin ben bi typr videosunu görmüştüm fenaydı ama gerçekten stok bence çok çok güzel yürümüş maşallah...
gariban 106 gti....
48mm düz boru ne olmbahçe hortumu bağlasaydın 15mm falan
benim traktörde bile 60mm var
şaka maka maşallah aracına speclere göre inanılmaz yürümüş,tebrikler![]()
48mm düz boru PA GTI'ın speclerinde yazıyor fakat orj. çapı 48mm değil mi 106 GTI'ların zaten?
Eğer öyleyse sadece orta susturucu iptal edip birde boru sistemini yenilemiş oluyor PA GTI ve bana göre + bi spec olmamalı.
Çoğu GTI'da 48mm düz boru var artık ve orj çap ise bu 48mm ben olsam + spec olarak yazmam![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Yorum yapan herkese cok teşekkür ederim
@wekoo
Şevki abi teşekkür ederim UK GTI kayseriden nasıl geldiyse hala aynı kondisyonda maşallah...
@Faberge
İbocum bizim motora salyangoz koymayı unutmus PSA dakiler napcan fındık kadar motora bahce hortumu boru işte![]()
![]()
@ JDM VTI
Aynen kardeşim borusunu yeniledik sadece +spec olarak yazmamın sebebi diğer 106cılarıda kandırmakherkese bahce hortumu
![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
arkadaşlar iki arabaya da maşallah ama kırmızı gtı ye helal olsun eksantrikli arabaya çok iyi tutunmuş tebrik ederim dragtada 1 boy önde olması süper kardeşim kutlarım
http://www.youtube.com/watch?v=rFt88Yr9v10
Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim o iplemez gülüşüm senin gelmişini geçmişini tatmin eder
arkadaslar ciğer felan diyorsunuz ama bu speclere karşı arnavut cıgerı olsa fark bu kadar az olmaz106 nın nasıl kac boy aldıgını felan hepımız bılıyoruz bu specler bana yanlıs gelıyor.
by CRM SUKİ &by ecufast ALPER performans
maşallah kardeşim güzel denemelr olmş kütahyaya gelirseniz bekleriz....
kim qeçerse qeçsin önmli olanda dost kalmak zaten iki aracada maşaallah.. kazasız belasız
Sıradanız ama.. Ön Sıradan.
MR AirMass qreen AnacHONDA
YILDIZ Tesisat Mekanik Kocaeli-İzmit
0533 653 88 39-0262 32263 40
Murat YILDIZ ..
2 araca da maşallah.. Evren'cim aracını sürdüğümde tek kelime yorum yapmıştım. Yani bi filtre egzoz a göre bayağı bi fazla hızlı gidiyor aracın maşallah diyelim![]()
.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)