Bilmiyorum benim hatirladigim vardi :)
Printable View
ben bolt on typeR da kelebeğe inanmadığımdan takmamıştım :) kelebekleride ayrıca hiç sevmem ..
maşallah araçlara skn de en buyuk faktor pilot koltugunda muharrem var :))
maşallah 2 aracada
muharrem hakketen iyi sürüyor :) 2 videoyu ard arda izleyin bariz sürüyor
bu arada tek video niye koydunuz orgunda 4-5 video var...
maaşlllh araclara ama typer bu speclerde s2 daha cok açmalı sanki... 5 ortalarına kadar
maşallah araçlara ..
Emme bulabilirsem bende kelebek takmayi dusunmuyorum
Tesekkurler evet cok iyi vites atiyor :)
Tesekkurler :)
Bende bi tane video var cunku 2-2 bir defa denedik disardan cekim yapan oldumu bilmiyorum varsa eklerler. Daha alisiriz zamanla citir typerciyiz henuz :)
Tesekkur ederim :) onceki postlarimdada yazmistim onceye gore 4. vites 8000rpm sonrasi ve 5. Viteste devir donerken araba bariz kasiliyor sicaklarla alakali olabilir ayari yaptigimizda havalar baya soguktu ***** yaz geldi antalya sicagi; emmeyi taktiktan sonra yeni yazilimda hepsine bakariz artik :)
Tesekkurler :)
maşALLAH araçlara zevkli denemeler olmuşş
Adam orda geçtim filan diyodu la ne iş :D
s2000 çok iyi gelmiş bence.maşallah mert kazasız belasız zevklı vıdeo olmus :)
mert senle aynı speclerdeyken ben bı s2000le denemıstım
s2000de hytech egzantrık kapak yapılıydı gruppem fıltre kıtı aem ems beyın hytech headers vardı.
5ın sonlarına kadar 1 boy önde oluodum ben 6 ya atınca gecmeye baslıodu 260ta 3 boy fln onumde oluyordu.o yuzden s2000 bence cok ıı gelmıs
YouTube - ‪ate s2000 cupra jap.avi‬‏
buda 5in sonlarına yakın gecısımız aynı roll sol en öndekı benım
YouTube - ‪207rc bmw type r s2k cupra.avi‬‏
Videoyu ekledigim iyi olmus yorumlari merak ediyordum sonuc normalmi acaba vs diye, ogrenmis olduk :)
Havalar sogukken online ayar yapmistik, hazir havalarda isindi ucak biletlerini alip arabanin icinde ayar yaptirmak lazim anlasilan, online olmuyormus demekki :)
Senin videolari izledim Kamer cidden iyi gitmissin masallah sami abi dokturmus :)
Maşallah...
Ozluyorum su S2000 ni. O vites gecisleri o yere yapismasi o motor ve egzoz sesi. Adamlar gercekten cok cok iyi bir hothatch yapmislar.
Tayyar da fena yuruyor.