maşşallh can typer a kazasız belasız inşallh(amin)
Printable View
maşşallh can typer a kazasız belasız inşallh(amin)
S2k sahibi arkadaslara tesekkur ederim guzel deneme oldu ayaginiza saglik.
Yalniz diger iki denemede s2k kafa cikartmadi videolari varsa lutfen ekleyin cunku ozellikle baktim dikiz aynalarimiz tam ayni hizadaydi belki kaputunuz uzun oldugu icin size oyle gelmistir herneyse...
Bende zaten diger denemelerdeki sonuclarida en bastan durustce yazdim.
Ayarimda ciddi sorun varmis bunu farkettim yeni yazilim yaptiricam sizde beyin alacaksiniz sanirim ikimizde eksiklerimizi giderdikten sonra tekrar deneriz. Tekrardan ayaginiza saglik deneme teklifimizi kirmayip o kadar yol geldinizz..
2 araca da maşallah güzel deneme olmuş.
@maahmut,@krscan
Bucak'a döndüğümde de yapılsın bu denemeler.Maşallah;ne yapılırsa ben yokken yapılıyor.:)
Kardes type-r lar geciyor bizi git sen onlarla dene.
İki araca da MaşAllah..
Usta once bi kendini tanitsaydin ;)
S2K sana 2 beden large dedigin adam rollingde 3 boy pesimden geliyor ustelik onurun arabasi drag setup'ina gore hazirlandi.
Rolling kovalamaya gerek yok mahmut abi s2000'le yaz geldi aç üstünü akşamları takıl :)
Maşallah araçlara..
eee 3 boy peşinden geliosa saxoyla s2000 kaldırma niye... ismail arkadasımızın ve senin dediklerine gore kafa kafaya gidiyorsunuz s2k ile hadi 2 kişi yarıstıgınız bu videodada almıssın tamam ama varsa 1 boy var. saxo ile s2k yarıstırmak tamamen anlamsız.. Haa siz deneyebilirsiniz ayrı mesele... S2k benim olsa saxo ile yanyana bile durmam...
O deneme de 2 de 80 de bastik ve yokus yukari oldugu icin 2-3-4 ondeyim 220 de yan yanayiz kardesim, videoya bakincada aramizda 1-1.5 boy var totalda 2-2.5 boy ben onde oluyorum boy hesaplamayi senden ogrenecek halim yok ;)
Benim tahminim onurla s2k cok yakin giderler 180-190 a kadar yani zevkli bi deneme olur.
Daha kendini tanitmamissin amac belli ortaligi karistirmak; once bi kendini tanit pat diye konuya atlamissin...
Siradan bi saxodn bahsetmiyoruz bir suru 1.'ligi kupalari olan bi saxodan bahsediyoruz. Senin mantiginla benimde denemem gerek ama deniyorum.
doğru diyorsun haklısın tanıtmam lazımdı kusura bakma konuyu görünce yazmak istedim.
şimdi 2-3-4 öndesinde sonuç ne yürüyomusunuz yürüyosunuz. artı konusallanlara göre s2k seni 3de yaklasıp 4de yakalıyor mu.. Sonuca bakıcaksın.. senin hesaplamam biraz tuhaf kardesim 1-1.5 boy olup arada nasıl 2.5 boy önde oluosun. Bende sizin mantıgınızı anlayamadım muhtemelen ondan deniyorsunuz nese size bol eğlenceler denemeler...Y@sin arkadasımızında dedigi gibi üstünü acıp gezmek lazım denemek deil... mahmut abi harbiden önüne gelen dener artık senle işin zor valla :)
güzellllllll ......... Can typer kazasız belasızz