Maşallah kardeşim, Çok güzel olmuş araçın,
Başarılı bir sürat maşallah.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
maşallah süphanallah. bu 440hp 500nm ye yakın cıkan arac mı?? eger oysa bırde hızlanma vıdeosu koyarsan sevınırım. bayadır dsg golf alıp yapma fıkrım var.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
yandaki araç cupramı abi? değilse bile bi ar aiyi tutunmuş inanmış yaniCem cideoyu çekerken aynadan O arbayı çekmeye devam edince,hani bukadar fark oldu gibisinden bir ibare uyandırdı sanırım arkadaşlarda o yüzden benim gibi merak edip sordular hangi cupra diye.Maşallahı var aracın.seside gideride 10 numara bir araç.allah kaza bela vermesin.ağzı tadı ile bin abi
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Estağfirullah! Çok fena olmuş, hızlanması nasıl , tırmanışı hakkında biraz bilgi verir misiniz melih bey, video çekmemişsiniz henüz sanırım, kadran ivmelenmesini inceleyebildiniz mi, ?
Allah nazarlardan saklasın, tebrik ediyorum![]()
Set up ınızı bilmiyorum melih bey gerçi ama çok uzak set-up lar yok sanırım ?
bu arada hızlanması için fikir versin diye koyuyorum
Gt3076R lı bir r 1.55 basıyor,
http://www.youtube.com/watch?v=fNE24...eature=related
Basarılı , 300u gecmelı zaten bu speclerde, maşallah..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
şimdi hızlanmasından kasıt kalkıştan itibarense zaten benim araç 4 çeker olmasından dolayı sıkıntı yok k04 turbo varken 2500 de turbo doluyordu ama şimdi bu 4200 oldu önceden 2. vites 60 km surat bebım için en iyi yerken şimdi bu en kötü yer oldu 3. vites 100 çok iyi 2. vites 80 de çok iyi zaten üstlerde tork öyle bir geliyorki görmüş oldunuz vidyoda bu suratlere gelmem çok kolay oluyor,bakınız 3 km 5 km çıkıyor zaten yapacağım iki şey kaldı onuda yaparsam bu işi kapatacam...gerçi stage 4 yazılımımda hazır suan son bir kez 6000 tl lik olursam 520 hp alırsın dıyor bayçu...kafam cok karışık ne yapsam yetmiyor insan oğlu işte çiğ süt emmiş doyumsuzluk hatsafada![]()
yanlış anlaşılmasın ama 520hp olunca patlama riski nedir? gerek dsg gerekse motor sıkıntısız yürümü acaba tskler...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)