senin için pazarımı feda edicem pazara yazdım senir istemem
senin için pazarımı feda edicem pazara yazdım senir istemem
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
abi hoşgeldin. topkapıya geçicem bu hafta içi ararım no aynı ise senin orda görüşürüz, özlendin.
ms'i sorumsuzluklar yüzünden söktüm. chiple yürütüyorum beyin olsa çok daha güzel olurdu tabi ama chiple devam.
hosbulduk izne geldm daha bitmedihafta içi sanayide olurum byk bi ihtimalle geçmis olsn ne diyelim o kadarda ugrasmstn böylede iyiyse sıkntı yok hiç bi clio ile denemednmi daha
biliyorum abi izne geldiğini. beyinle cok daha iyi olurdu ama yapcak bişey yok 2-3boy geriden gidiyorum ama gözden cıkardım zaten onu uğraşmadım bi daha.
selçuk abi ayır bacakları yaparken fazla acıtmasen süpriz yaparsan biz kralını yaparız biliyorsun ahm performance ayık ol hauhauah .D
kemer isigi yine yaniyor...Allah korusun aman...
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
Ben daha kesin birşey söylemedim ama Pazar gündüze kafa kitlenmiş ise haftaiçi bol bol konuşuruz darlarız birbirimizi
Bende yakıt damıtcam ufaktan 110 oktan benzin gelicek SS RS Okandan
Onları temin ederim hem o zamana kadar
Dayanacak gücüm kalmadı hacı
Bu adamı gerçekten çökertmek lazım
10 liraya satamıycak kıvama gelmesi lazım![]()
benzinli benzinsiz yapalım farkı gör comolokko. inşallah bi süpriz yapıp yanında yürüyebilirim valla bi bit yeniği yok dediğim de he ciddi söylüyorum yanında yürümek hedefim geçmek değil![]()
Dipnot geçmek istedim ;
''akıtma dedikleri şu oluyor.
Geriden dişlerini sıka sıka gözlerini kısa kısa nevaleyi kaldıra kaldıra yanına hiç ayagındaki gazı düşürmeden ayrıca yükseltmeden 2, kornada yapılan role akıtma deniyor,videolardaki karşıtıda,nasıl sapladım oluyor ''
Ben Ar-Ge sini yaptım![]()
Bunca sene yaptıgım en iyi karışım ve kombinasyonları sana yapıcam
Geriden gelicem geçicem bırakcam
Tekrar geçicem bırakcam![]()
yakıtınla gel,neyinle geliyorsan gel ama yine gelpazar sonlandıralım bu düelloyu kovboy
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)