adamın yüreğine böyle indiririm işte ona göre uyanık ol hee![]()
![]()
![]()
adamın yüreğine böyle indiririm işte ona göre uyanık ol hee![]()
![]()
![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
180 liraya 350 boy atacaksa bizde alalımm hahaha))
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
shero neyin nolduğunu biliyoruz merak etme arkadaşım![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
valla ben merak etmedimde az cok anladım orjinal ne varsa orjinalde varr)))
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
maşallah tr'ye gayet ii yuruyor cenkın arabası orjınal olmasınn etkısı war tabıkı bıde ızmırde ds 106 vardı cıkmıo pıyasaya o nerelerde acaba:P
ben ızmırdeyım o aracı bılmıorm hkh gti yuklu madem kı aracta yapılan ıslemler bı işe yaramamıs mutlaka bıyerde bı eksıklık warkı yurumuo gökininde dedii gbi bı arka koltukla olcak iş deıl...
eksoz filtre ile bi 106nın gideri bellidir arkadaş..benım eskı arabamda eksoz filtre idi ve chip filtre eksozlu timingli arabaların yanında yürüyordu..ama bi gün bi baktım adamın arabasında sadece ince conta filtre var bide kat iptali oem susturucular bile üstünde geldi geçti beni..yani eksoz filtre bi 106 bellidir gideceği yerde zamanda bellidir..haa piyasada çok gördüm ince conta koyup ta söylemeyen arabam eksoz filtre diyen!!!o yuzden eksoz filtre ile dolu araba gecıyorsa ya o arabada bi sıkıntı vardır yada diğer araba gercekten eksoz filtre değildir..saklanan gizlenen veyahutta bi yerlerde yanlış bişeyler vardır..hadi kısayı chipi ıvırı zıvırı bi kenare koy adamın arabasında pt 52 var...pt 52 ile eksoz filtrenın yanında gidiyorsa o arabaya ii ayar gerek bence...
maşallah cenk tr güzel gidiyo...diğer araçta bi problem olduğu kesin o kadar malzemeye seni yok etmesi lazım mesela hakanın arabası gibi düşünvardır bi sıkıntısı veya bnm güzel bi tabirim var okeye dönüyodur
![]()
arbasında problem yoktu die biliyorum.2. kere denemek istedğinde sadece egsoz değiştirdi.deneyemedik istanbula gittiğimden dolayı.walla açık konusmak gerekirse su ana kadar beni hiç bi kısalı,yazılımlı araba gecebilmişliği yok.izmirde bi stock arac olarak anca ds kesiyoduonunla güzel yürüyoduk.stock ve bakımlı bi aracın hali başka oluyo.bunu herzaman söylüyorum.
deneme esnasında ön koltuklardan biride yoktu.artı hkh plakalı arac hakanla (RV) denemişti sanırım.biraz boy farkı vardı yanlıs hatırlamıyorsam.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)