User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
57 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Focus S.Trend - A3 TDI Quattro - Passat 1.8T

Görkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tüm denemelerde kameraman bendim buna rağmen çok zevk aldım ,araçlar birbirine yakın olunca zevki bambaşka oluyor,,,hepsine kocaman maaşallah,,,bence 3 ü de kendi emsallerinde iyi giden araçlar ,,,özelliklede piyasada pek yürüyen yada yürütülen focus bulunmayınca yorumlamak zor olabiliyor ,,,

passatla focusun zaten ilk denemesi değil aşağı yukarı durumları belliydi ,,passat son düzeltmeliyle 1-2 boy öne çıkabilyodu fakat focusun bobini yolda bırakcak derece arızalıymış,,,buji, buji kablosu ve tüm bobinler yeni değişti ,,,haliylede araç hızlandı şuan ,,,o yüzden ben passatta bi şişme yada sorun olduğunu düşünmüyorum,,,çünkü farkındaysan tüm denemelerde aşağı yukarı aynı gitmiş şişse giderek kötüleşirdi ,,zaten sürekli buluşup deniyoruz serdar panpam senin istediğin gibi yeterli soğukluğa iner gene deneriz

osmanımın a3 de beklediğimizden çok daha iyi gitti ilk defa deneme fırsatı bulduk gerçekten başarılı bi araç quattro olmasıda rağmen DİZEL POWER

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Görkem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tüm denemelerde kameraman bendim buna rağmen çok zevk aldım ,araçlar birbirine yakın olunca zevki bambaşka oluyor,,,hepsine kocaman maaşallah,,,bence 3 ü de kendi emsallerinde iyi giden araçlar ,,,özelliklede piyasada pek yürüyen yada yürütülen focus bulunmayınca yorumlamak zor olabiliyor ,,,

passatla focusun zaten ilk denemesi değil aşağı yukarı durumları belliydi ,,passat son düzeltmeliyle 1-2 boy öne çıkabilyodu fakat focusun bobini yolda bırakcak derece arızalıymış,,,buji, buji kablosu ve tüm bobinler yeni değişti ,,,haliylede araç hızlandı şuan ,,,o yüzden ben passatta bi şişme yada sorun olduğunu düşünmüyorum,,,çünkü farkındaysan tüm denemelerde aşağı yukarı aynı gitmiş şişse giderek kötüleşirdi ,,zaten sürekli buluşup deniyoruz serdar panpam senin istediğin gibi yeterli soğukluğa iner gene deneriz

osmanımın a3 de beklediğimizden çok daha iyi gitti ilk defa deneme fırsatı bulduk gerçekten başarılı bi araç quattro olmasıda rağmen DİZEL POWER
    biliyorsun panpa geçmek geçilmek önemli değil benim için geçildiğimde hiçbir zaman bahane üretmedim üretmem de zaten. eğer öyle olsa zaten mafım bozukken falan denemezdim kimseyle.

kimse yanlış anlamasın. bahane üretmek için üstteki postları yazmadım arabam garibime gittiği için yazdım.
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araçlara maşallah..
    a3 ve passat yazılım yapsalar karakterleri değişir vala..
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı flexamin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biliyorsun panpa geçmek geçilmek önemli değil benim için geçildiğimde hiçbir zaman bahane üretmedim üretmem de zaten. eğer öyle olsa zaten mafım bozukken falan denemezdim kimseyle.

kimse yanlış anlamasın. bahane üretmek için üstteki postları yazmadım arabam garibime gittiği için yazdım.
    öle serdarım tabii ,,,bende bilen bilmeyen için açıklama yaptım zaten yoksa bi durum yok tabiki her hafta beraberiz biz sende gelen yorumlara ve ortayı iptal edip yeni boru yaptırdığından aklında soru işaretleri olur tabi haklısın ama bence araçların hepsi iyileşmiş tekrar maaşallah ...

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı __FrK__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sessiz izlediğim için çözemedim A3 manual mi bide 2.0 TDI da quattro varmıydı ?
    var ve manuel, sportback te de var 2.0 tdi quattro

berkayGLRN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçalara ..
    BG GARAGE
    34 KOR 81 RX8
    106GTİ 34 ZN 8402
    E21 34 SRT 17
    30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A3un gecmesi normal degilmi arkadaslar? Bana normal geldi masallah araclara

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    passat böle gitmez st böle ayıramaz bi terslik var

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    passat sorunlu a3 normal focus olması gerekenden iyi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    140lık a3 bu kadar gıdıyormu yahu maşallah, focusun ustlere el atıldımıda tamamdır..

JDMazda_GTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    passat sorunlu a3 normal focus olması gerekenden iyi
    tam olarak bende bole dusunuyorum

pureal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Klasik SportTrend. Arkadaş bitikler ötesi bir 5. vitesi var. 1-2-3 çok ii gider, nispeten 4 yarısına kadarda öyle, ama 180 km sonrasını gitmek istemiyor nerdeyse araba. En azından ben kullanırken öyleydi. Buradaki modifiyeler önünü biraz daha açmıştır mutlakaki.

Aslında Focuslu dostum bi wideband bağla bakalım belki İnce bir AFC ayarınla güzelleşebilir 5. vites.

Tüm araçlara maaşallah.
    Maşallah tüm araçlara

focus trendleri anlamak güç.1999 model mondeo ghia manuel var bende de focuslardaki motorla hemen hemen aynı makine(detaylar var tabi) sonuçta her ikiside 130 hp makine... bu videodaki ile uzaktan yakından alakası yok bendeki mondeo nun 140 lık vag makineler benimkinin 1 bilemedin 2 sn ancak dayanıyor ...sonra ciddi bir fark oluyor...4. vites ve 5. vitestede hzılanma isteği hiç kesilmiyor... chipli eksozlu filtreli 140 lık vaglar 4. vitesin sonuna kadar 2 boy açıyor sonra yakalıyıp geçiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pureal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah tüm araçlara

focus trendleri anlamak güç.1999 model mondeo ghia manuel var bende de focuslardaki motorla hemen hemen aynı makine(detaylar var tabi) sonuçta her ikiside 130 hp makine... bu videodaki ile uzaktan yakından alakası yok bendeki mondeo nun 140 lık vag makineler benimkinin 1 bilemedin 2 sn ancak dayanıyor ...sonra ciddi bir fark oluyor...4. vites ve 5. vitestede hzılanma isteği hiç kesilmiyor... chipli eksozlu filtreli 140 lık vaglar 4. vitesin sonuna kadar 2 boy açıyor sonra yakalıyıp geçiyorum
    burdaki focus gitmemiş diyosun anladığım kadarıyla,,sen 140bg lik 320nm torklu motora sahip vag grubu araçların chipli egzozlu filitrelilerini geçiyosun yani yaklaşık 180-190bg 400nm ye yakın torku olan araçları,,,,,şöle bişi yapabiliriz istersen aracın sahibi şuan istanbulda yarın ankaraya geri dönücek eğer sanada uygunsa dönüşte otobanda bi deneme şansınız olur sonuçta sakaryadan geçicek,,,en azından bizim focusun ne kadar gitmediğini görmüş oluruz ,,,hem yarın pazar hemde oda öğleden sonra dönücek sanada uygunsa özelden bana mesaj atarsan bende focusu olan arkadaşımız Umut un telefonunu sana veririm ayarlarsınız bi şekilde.....

pureal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Görkem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burdaki focus gitmemiş diyosun anladığım kadarıyla,,sen 140bg lik 320nm torklu motora sahip vag grubu araçların chipli egzozlu filitrelilerini geçiyosun yani yaklaşık 180-190bg 400nm ye yakın torku olan araçları,,,,,şöle bişi yapabiliriz istersen aracın sahibi şuan istanbulda yarın ankaraya geri dönücek eğer sanada uygunsa dönüşte otobanda bi deneme şansınız olur sonuçta sakaryadan geçicek,,,en azından bizim focusun ne kadar gitmediğini görmüş oluruz ,,,hem yarın pazar hemde oda öğleden sonra dönücek sanada uygunsa özelden bana mesaj atarsan bende focusu olan arkadaşımız Umut un telefonunu sana veririm ayarlarsınız bi şekilde.....
    çok iyi olurdu aslında...***** cemiyetlerimiz var ama sorun değil yakında Ankaraya 4-5 günlük seminer için geleceğim muhtemelen alperde o zamanlar burada olur beraber gelebiliriz...şu tantanalı günleri atlatalım, olurda ben Ankaraya gelmeden tekrar bu tarafa yolunuz düşerse misafir ederim sizi(ıslama köfte yedirmeden göndermem bilesiniz)

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah tüm araçlara

hocam sen bu yadığında ciddimisin?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok iyi olurdu aslında...***** cemiyetlerimiz var ama sorun değil yakında Ankaraya 4-5 günlük seminer için geleceğim muhtemelen alperde o zamanlar burada olur beraber gelebiliriz...şu tantanalı günleri atlatalım, olurda ben Ankaraya gelmeden tekrar bu tarafa yolunuz düşerse misafir ederim sizi(ıslama köfte yedirmeden göndermem bilesiniz)
    teşekkürler,,,,,,Alper daha önce ankaraya geldiğinde tanışmıştık zaten ,,beraber gelin muhakkak bizde bekleriz tabiki........

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyide bahsi geçen mondeoda neler vardı? onları yazsak

Umut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbuldaydım çok yoğun bir haftasonu geçirdim siteye girmeye konuya bakmaya fırsatım olmadı
    öncelikle iyi kötü yorum yapan herkese teşekkürler...

serdar bnm cnm kardeşimdr aramızda geçtin geçildin muhabbeti olmaz öle olsa videoyu buraya koymayız bi o geçer bi ben bizim işler biraz karışık onun çok çok daha iyi giden bir arabası olucak onun passatının önü açık (turbo nası olsa)

Görkem yeterli açıklamayı yapmış videolarla ilgili, telefonda konuştuğumuzda pureal nickli arkadaşın yazdıklarını da konuştuk, istanbuldan dönerken denesek güzel olurdu telefon bekledim pazar günü arkadaş müsait diildi heralde nese ankaraya gelicekmiş o zmn deneriz veya ıslama köfte yemeğe gidicez gibi görünüyor

Ama buradaki audi de passatda emsallerine göre temiz iyi bakılmış araçlardır, kendi arabam hakkında yorum yapmıyım başkaları yapsın
    [SIGPIC][/SIGPIC]

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Umut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istanbuldaydım çok yoğun bir haftasonu geçirdim siteye girmeye konuya bakmaya fırsatım olmadı
    öncelikle iyi kötü yorum yapan herkese teşekkürler...

serdar bnm cnm kardeşimdr aramızda geçtin geçildin muhabbeti olmaz öle olsa videoyu buraya koymayız bi o geçer bi ben bizim işler biraz karışık onun çok çok daha iyi giden bir arabası olucak onun passatının önü açık (turbo nası olsa)

Görkem yeterli açıklamayı yapmış videolarla ilgili, telefonda konuştuğumuzda pureal nickli arkadaşın yazdıklarını da konuştuk, istanbuldan dönerken denesek güzel olurdu telefon bekledim pazar günü arkadaş müsait diildi heralde nese ankaraya gelicekmiş o zmn deneriz veya ıslama köfte yemeğe gidicez gibi görünüyor

Ama buradaki audi de passatda emsallerine göre temiz iyi bakılmış araçlardır, kendi arabam hakkında yorum yapmıyım başkaları yapsın
    +1907 cnm kardeşim. yakında ecoboost geliyor inşallah panpa fordcuyuz ölene kadar
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)