Videoyu izleyemedim telefondan streetfire acmiyor, tatildeyim donunce bende denemek isterim![]()
unless you ride the beast
you wouldn't understand
allla alla alllaa biz kimsenin arabasına kötü demiyoruz arkadaşlar ama 3071 ne üflediğini biliyoruz biz 1000 lik geçiyoruz demiyoruz 62 mm turboyla..neyse arkadaşım aracına maşallah hilmiyle görüşmüşsün o gerekli ayarlamaları yapar zaten...
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Gerginlige gerek yok arkadaşlar, taraflar karşılıklı anlaştıysa çıkılır denenir, + arabalar birbirini geçer veya geçmez, gerilime gerek yok, Stlegal bey, kimbilir ne emekler vermişsin aracına, niye bir deneme ugruna söküyorsun , tutki geçildin yazık degil mi emeklerine, bukadar kıymetsiz mi aracın emeklerin, Hani insanız arada gaza geliriz falan olur öyle de bence iddialaşmaya dönüşmesin olay, üzülürüm şahsen
Deneyin video çekinde bu cupracıların hayal güçlerinin ne kadar gelişmiş olduğunu tekrar görelim...
Anlamıyorum hepsi Alice Harikalar Diyarında kafası yaşıyor.
masallah cupraya.. stlegalın 2 dırek arkasında kalsın ertesi gun cupra alırımmotorlarla deneyenlere garıp gelıyor bu denemeler yoksa kımsenın cupra ıle bır sıkıntısı yok.. turbo typer ıle bende denıyordum motorla 140da basarsak 600rr ı 230 gıbı yakalıyodum 100de basarsak 2 dırek acıodu
ole kolay olmuyor 1000lıkle gıtmek. stlegalle denenınce belli olur ak koyun kara koyun
![]()
Abi motor 1000rr. Kuyruga ve grenajdakı stıcerlara dıkkat edersen. Suan bende de aynı 1000rr dan var. Tekrar bir deneme olucaksa gelırım benım motoru ahmet abı kullanır yada ben kullanırım fark etmez fakat ama böyle hırs ugruna kamyona giriceksek hiç gelmıyelım.
Not : videodaki motor resimden gördüğüm kadarıyla kırmızı kafalı 2007 1000rr
![]()
Sen kimsin ki beni araya sıkıştırcan sen kaçmadın mı olm ataşehirde? Bizi kitlemedin mi 2 saat sonra sonra aracım bozuldu yalanlarıyla gelmedin hani bir daha?
Sen önce delikanlı ol inan. Deneyelim diye atar yapıp kuyruğunu arkaya sıkıştırıp kaçma.
Bu adamlarlada denemeyeceksin sen kaçacak bir yol bulacaksın yine görecez hep beraber...
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
ınan arabna masallah guzel gıdıyor. ama stlegal cem abıyi geçmen imkansız![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)