Videolari izleyemiyorum senin tahminini merak ettim ben :) cupra 2 kisi typer 2 kisi olarak misal.
Printable View
koydugum linkte cupra 2 kişi tayyar 1 kişi.. 1-1bucuk direk kadar fark mevcut.. cupra yine geçecek elbet.. ama tayyar ne kadar tutunacak ? fark ne kadar acılacak ? merak ettigim konu bu.. ks'nin tek eksigi piston kaldı çünkü..
1 direk 3-3.5 boy fln yapiyor galiba dimi? Erbay nickli arkadasla bi konusayim ben o zaman :) 2 de 70-80 civari bassak bayir asagi birde bayir yukari 80 civari 3. vites basariz adil bir deneme olur. Tabi tayyar ve cupra 2 kisi olucak bi de meth yok dbs de ama klima ile tampon demirleri yok suan. Sence ne kadar tutunmasi lazim? Cidden merakimdan soruyorum yanlis anlama
Stage2+ cuprayla dbs arasında 250ye kadar benim tahminim 4-5 boy fark olur, dbs & bkr(cupra) denemesi daha dün gibi gözümün önünde
yanlışın var 1 direk 10 boy falan yapıyor :) 2de 65 falan gibi bastılar sanırım.. 100e kadar falan biraz tutunuyo tayyar sonra gidiyor cupra.. erbayla denemenizde 70ten falan basınca 120ye kadar falan yanyana kalırsınız sanırım sonra yavaş yavaş acılır cupra.. ama sizin araçta süper devir ceviriyor videolara göre.. ciddi anlamda nasıl bir deneme olacak merak ediyorum.. benim tahminim sizin 5. vites biterken 5 boy civarı önde olacaktır cupra..
bu arada imkanlar dogrultusunda ilk işiniz bence methanol olsun.. böyle bir fark olacagını kamer bile tahmin etmemişti :)
aynen bencede dbs le cupra arasında 5 boy fln olur dıyorum
ama ısın garıbı 3te 110da bastıgımızda daha yakın geldım.
metenol kesınlıkle dusunun bencede:) cok fark edıyor ya.
bkr cupra şu anda adanada.. stg2+ , evc ve methanol var sanırım.. o zamanlar nasıldı acaba ?
aynen sapık :D
masallah kazasız belasız:) izmirde tanıstım sahıbı ıle cok efendı tekrardan hyrlı olsun.. 6 vıtestede azcık yuruse cok daha zalım olur;)
DBS'le denemız 2'de 60'da bastık 5 vitese kadar yanımda tutundu. hafıf meğil yukarı 3. vites 90'de bastık 3, 4 boy fark oldu. Masallah DBS'ye ;)