size helal olsun acık yüreklilikle söylediniz diye.. dbs'ye ve sürücüsüne helal olsun.. cupraya tutunmak kolay deil
Printable View
BKR DBS deneme girişimi oldu o deneme bile denemez ki bunu baz almak doğru değil.3'de vtec altını geçtim ben şekerpınardan çıkılcak diye bırakmıştım tam anlamıyla bir deneme değil dedikodularla ağızdan ağıza yalan yanlış bilgiler kulaktan kulağa gitmişti.
Ki arkadaş delikanlı gibi olanları harfiyen yazmış benim kulağıma gelen bilgide buydu.
Kimse inanmıyordu bu aracın o zamanlar neler yapabileceğine...
İki aracada maşallah...
ergüncüm teşekkür ederim abicim açık yürekliliğin için. biz kendi aramızda öylesine eğlenmek amaçlı denedik DBS'nin cupra'ya karşı nasıl gittiğini görmek için. ama gördüğüm kadarıylada ergün kardeşimin cupra'sı tr'de sayılı giden cupra'lardan biri. cupra'mızada maşallah allah kazalardan belalardan korusun
tekrardan teşekkürler yeğennnnn :D
bkr & dbs denemesi dediğim gibi gözümün önünde oldu hatta bende videosuda vardır ama herhangi biyere upload etmedim, Yiğitcim deneme teşebbüsü değil Şekerpınara anlamsız şekilde direksiyon kıran sendin yoksa Reşo devam etti biliyorsun, devam etseniz farkın ne olcağını sende azçok biliyorsun arabacı adamsın noolurdu sen 250kmh. dediğinde fark tahmin edermisin
şahane maşallah.. 2. videoyu telefon zilim yapacam... :D:D
O deneme teşebbüsü 3. vites typer vtec altında olduğunu, 25 e yakın araç bağlandı o akşam bana söylenen şekerpınardan çıkılacaktı.Bende frene basıp çıktım.allahın sevgili kulu çıktımki aracımı bağlatmadım o akşam...
Benim allah korkum var.Başkada birşey demiyorum.Araçlar el değiştirmiş yeni sahiplerine saygımdan dolayı olayı uzatmıyacağım...
2. videodan sonra sigara yaktım
240 dan sonra oraya çıkarkenki çıkışına göre niye bariz duruyo bilgilendirirmisiniz :)
Maşallah Maşallah Kulağımın pası silindi
Eski Type R sahipleri araçlarını tekrar görünce bayağı pişman oluyorlar bence..(ben)
Heyy masallah..Ses mest etti valla:):) İzmir yolundakilerin biraz kulak pasları silinmiş belli :)
Allah kazadan beladan korusun..
Masallahhh :)
maşallah:icon_tup:
maşallah.....
Cidden maşallah yani..! Hort :D