Denemelere başladın mı serdar?
Yarın akşam foruma gelsen de canlı canlı göstersen diesel power'ı atmosferik Zondacılara
Bir de 262K araca girişmek, helal olsun diyorum tek kelime ile, allah nazardan saklasın maşallah tekrardan
Denemelere başladın mı serdar?
Yarın akşam foruma gelsen de canlı canlı göstersen diesel power'ı atmosferik Zondacılara
Bir de 262K araca girişmek, helal olsun diyorum tek kelime ile, allah nazardan saklasın maşallah tekrardan
Allah razı olsun abi sağolbugün dyno sonrası bir arkadaşın volvo s40 t4 le gazladık kendi aramızda 4.vites ortalarına kadar yan yana gidiyoruz birde geçenlerde 2.3 16v mercoyla gazladık henüz pek denemedim debriyajım kaçırıyor bakalım eksikler bitsin deneriz artık
RACE WERKS
Haydi allah utandırmasın diyelim. Her allahın günü arabayla haşır neşirsin, inşallah rabbim emeklerinin karşılığını fazlasıyla nasip eder...![]()
bu beygirlerin nerden geldiği şimdi anlaşıldı bizim eski passatın teyp takılıymış senin arabada serdar![]()
![]()
hangi teypmiş o yaa![]()
RACE WERKS
maşallah adaş kıvamında olmuş. Kazasız belasız bin.
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
hatırladım tamaam![]()
2006 senesiydi galiba evet teybi aldım ama takmadım 2 gün sonra satmıştım pioneer aldım, blaupunkt taktım sıkıldım şuan kenwood var huzur![]()
RACE WERKS
maşallah çok güzel değerler vermiş
dynoda yada başka biryerde, dışardan çekilmiş vidyo var mı?
Dumanı görmek açısından![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)