13 süper bir rakam selcuk, kaçırma bence:) ben bile bu kadar vermem :D
Printable View
13 süper bir rakam selcuk, kaçırma bence:) ben bile bu kadar vermem :D
masallah alıcan kazasız belasız hayırlı olsun :)
Bora emmiye desem ki al abi VE RS le rollinge çık
Her halde o akşam olucakları hayal bile edemiyorum
O derece istekli görüyorum seni bu aralar :D
Arabanın şanzımanı bir kere kırar anında :D
Hatta onun takma ismi ''şanzıman kırandı'' ClioRS çilerin arasında :hehe:
araçlara maşallah
araçlara maşallah arkdaşlar.. ne polishmiş yaw..
işçiliğin karşılığı parayla ifade edilemiyor ne yazık ki aynı zamanda değerini bilen de pek az..
satarayak banada söktüreceksiniz ama neyse dur gaza gelmeyeyim :D
Maaşallah güzel güzel denemişsiniz:)
Alican hayırlı olsun.rs ten vazgeçilmez:D
bora abi bırak su 13 de dıretmeyı:D bıraz kesenın agzını aç vereyım sana benım RS i:)
bro üstlerin çok daha iyi olucağı bariz her headers'ın etkisidir bu olay ama alt devir olaylarını bilmem rs'lerde
headers'ın faydası olur kanka en azından port polish yaptır;)
kanka erken basıyon erken :)
videolarda ben erken basan görmedim...şimdibir daha izledim..
@alican
ne erkeni yaa öle olur ztn :) nese zy rs lede denicez kısmetse hafta sonu onlada video çekeriz artık bakalım zy gibi çok güzel yürüyen rsle noluo :)
İki rs e de Maşallah.Utku abi ve Kaan abinin elinden geçen hiç bi arabanın kötü olduğunu görmedim.Elinize emeğinize sağlık abilerim :)
yc ye tekrardan maşallah, ben yazmak istememistim de gercekten kaan'a birakildiginda nokta etmesi gereken golf 160'i bile 4de ayirmaya basliyordu.. suanki durumu da ortada.. Jgl de forumda gordugumuz kadariyla iyi bi rs.. Hepicigine masallah.
Alper hoca ve tüm adimi gecirenlere tekrardan tesekkurler. Hocam sana dieppe'den bi R26R kapak getirecegim söz.. Ustune de Alp's Custom Head yazacagim lazerle =))
Son olarak tebrik edilesi insan Kaan'dir. Eline saglik kayinco. Aha ya rs yürüdü =)
Kanka şaka fln bir tarafada maşşalh iyi yürüyor her iki aracada maşallah jgl rs çok iyi maşşlah. Ama dünyanın en hızlı rs i ss-rs :) :)
Hahahha BarzoPerformans Team bu
Ne yapacağı belli olmaz :D:D
Ben Barzo Performansın kurucusuyum ama onu Okana deevrettim :D
SS süperdir ya. fitre ve egzoz varmışşşşşş:)
k prolu typera 2 boy atıyomuşşşş :)
dünyada tekmişşşşşş:)