JGL RS piyasanın en temiz en KM si düşük RS tir.
Ulan ne matkabı![]()
Kaanın yanına uğrıycam Çarşamba günü göstecem ona matkabı
Bildiğin rotary ile yapıldı.Aliminyum için özel elmaslı törpü diyebilirim.
Final shot ise 400-404 numaralı ince zımparalarlan yapıldı.
Hazır rsçiler buradayken bişey sorayım. Zamanında bi rs kullanıcısından bi hurafe gibi gelsede birşey duymuştum onu aktarayım hemen. Bana dedi ki kapağı açılan veya motor yapılan rs eskisi gibi gitmiyo fabrikanın kapattığı gibi olmuyo vs. vs. bişeyler dedi olayın aslı nedir ?
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
konuya bende açıklık getiriyim alican arabayı aldı geldi dedi istediğim gibi gitmiyo bizde aracı aldık arkadaş cevremizde bulunan golf tsi la denedik 160 hp olanlardan araç stocktur golf bize tutundu baya tabi sonra 4 viteste gectik gecmesi lazımdı her ne olursa olsun zaten.utkunun izlenimide çok yavaş dedi.daha sonra alican manifoldunu işliyelim dedi bizde arabayı servise cektik manifoldu söktük gördüğümüz işlem başarılı değildi tabiki çünkü acılar tamamen kaybedilmişti bu buyuk bir gercekti ama selçuk dediğim gibi amator olarak yapıyor bu işi manifoldu haliyle matchlemişler sadece ama onuda kapaktan biraz buyuk yapmışlar yinede ellerine sağlık okadar imkanla o kadar oluyor tabiki..utku benim ve merdanın cabalarıyla araba baya bir kademe atladı ve jgl gibi mükemmel giden bir rs in önünde yürüdü maşALLAH ikisinede yc rs in daha tabiki eksikleri var onlarda giderilecek tabiki zamanla..Kısaca araç buyukyol kat etti bizi sevindirdi..selçuğun da dediği gibi taa bebeklikten beri tanırız aramız asla acılmaz kesinlikle..hatta selcuğunda ufak tefek eksikleri var tamamlanıcvak onlar bitince butun rsler cıkıp kardeş kardeş dener zevklide olur maşALLAH tekrardan herkezin aracına..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
maşallah araçlara kaan seninde ellerine sağlık![]()
Burda birşey anlatıyımde az anlaşılsın olay.
Ben VE RS i aldığımda daha arabada port polish olduğunu bilmiyordum.
Üst manifoldu 3-4 defa sökmeme rağmen deliklerin büyüklüğünü hissedememiştim.
Bu araç JS RS iken zamanında Merdan usta tarafından bildiğin demir törpüsüylen girişilmiş.
Kendisi el işçiliğini yapmıştır gidip sorabilirsiniz.Ve inanılmaz berbat durumdaydı ne açı kalmıştı nede düzen.Yamu yumuktu bazı yerler içeri taşıyordu.
Ben o leş hali düzeltmek için 3 günümü harcadım sonradan.
Açıkca söylemek gerekirse ben o şekilde daha 3-4 ay evveline kadar hep bastım Merdanın ozamanlardaki aletsizlikten demir törpüsüylen yaptıgı barzo port polishle.
Araç o şekilde 184 hp verdi.Bilmeyenlere duyurulur
Yani demem o ki manifoldu kötü bile işlesen ki benimki berbat ötesiydi hem alt hem üst o şekilde 8-9 RS geçmişliğim var buda zaten herşeyiylen ortadadır.
Yani bizim yaptığımız işçilik gene arabaya birşeyler kattı.Bunuda belirtmeden edemiycem.(191 HP ye çıktı)
Kaan bu işin profesyoneli.Fakat demem o ki tekrarında benim manifoldları görseydiniz demekki o kayıp bu kayıp derdiniz.Belki hiç rolling yapmazdınız.
Hem o leş port polishimle hemde sente kaçıklığımda cabası.1.5 diş kaçık çıktı 1 ay önce trigere girdiğimde.
Kaan bu arada şimdiden teşekkürler ilgilenceğin için.
Maşallah Alican. Güzel olmuş. 0-100 yada 0-200 videosu çekmeyi düşünüyor musun ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Maşallah iki aracada, YC rs ciddi şekilde düzelmiş, daha önceki yürüyen halini hiç izlememiştim ama anlatılanlara bakılırsa önceki durumuna göre iyi bir gelişme söz konusu buradailgilenen uğraşan,oyan parlatan, derleyip toparlayan kaan abi, merdan ustaya, işin mühendislik kısmıyla ciddi şekilde caktırmadan ilgilenen utkuya teşekkürler diyelim o zaman
)
Yıl 2005, Eskişehir de bu YC RS i sürmüştüm, o zaman plakası 34 tü, ultra temiz durumdaydı.
Schipsten dolayı benzin hortumu patlatmıştı, hatta hala duruyorsa yeşil renkli bir hortumu olması lazım.
Alican o araç süper ötesi temizdi inşallah şimdiki durumu da iyidir. Ben de eski resimlerinin bile olması lazım
Maşallah bu arada RS lere.
maşallah maşallah alicn biliyor bu işi![]()
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)