106nın bariz geçtiği videolar warsa görelim şu wideolara göre denk gibi araçlar.
106nın bariz geçtiği videolar warsa görelim şu wideolara göre denk gibi araçlar.
106 bir hışım geliyo tam geçicekmiş gibi oluyo sonradan sanki frene basıyomuş gibi saxo açıp arayı gidiyo bir dengesizlik var gibi![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
biz toplu gidişte video çektik sesler harikaydı...arkadaştan alıyım eklicem birazdan 15 20 araç ne sıktık yaaaraçlara maşşallah başka type-r ın içinden çekilen videolar var bildiğim kadarı ile
onur kanka arkadan izlerken korktum bir ara hacı abinin aynayı aldı dedim yani
![]()
![]()
SDR GARAJ
bu gune kadar o garaj bu garaj konusması yapmadım bundan sonrada yapmam bnı herkez bılır lafım sna orda tatmınkarsızsın..pıstonlu arabayla yuruorsun bu bı erdem masallah kafa burun got bu sewdaları boswer neyın ne oldunu gorduk zaten sende ınkar edemessın ruzgar almadım dıe eee o zaman neyın cabasındasın..??
bu lafının cezasını agır kesıcem sana cuma gunu gorusurz kardesım ama sakın yan yatıp camura batma sapla bakalım nası saplıycakmıssın..![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
abıooooooo ne oldu lan dün akşam ben baya bişey kaçırmışımm yaaaaa. maşşalhaa arabalar baya hızlanmışşş... :))))
ADA HONDA ÖZEL SERVİS
by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)
bayılıyorum bu saxonun denemelerine hep bi ekşiın var.
deneyen araclara maşallah.
buarada ek20 saxo denemeside arkası yarın tadınca olcak giibi![]()
OEM+
bu saxo'nun her denemesinde bi olay.
bunun nedenide geçenlerde bi denemede arbayı bianda kesiciye sokmalar filan yani
ek20 ile nasıl baş edeceğini düşünüyorsun onu anlamadım, tamam arabana maşallah ama biraz mantık çevçevesinde olmanda fayda var.
yani söküklüğüne kısa şanzumanına vs güveniyorsan ek20'ninde sökebileceğini filan düşünmüyo musun nedir anlamadım :S
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
ekk zaten sökük bro gırtlagına kadar söktük....kapısı penceresi camı yok...saxo ile drag yapalım roll yapalım diyorlar hala...
eger o sakso 400m drag yada roll bize soksun o arabayı yakarım sakallarımı keserim bide![]()
mewzu buralara gelmesın hıc gerek yok cuma gunu dener goruruz neyın ne oldunu..
konu ds we vt'nın yarısı hacı abıdede wıdeolar wardı eklesınler bakalım..
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)