ben canımı sıkmıyorum ki canını sıkacak birileri varsa bence siz siniz abicim o kadar masrafı ben yapsaydım bana tutunamassız bile :)
madem beni geçti niye ozaman video nun sonunda önde oluyorm
Printable View
ds ile olan denemede bir kere burnun çıkmış..hacı ileride araba olduğundan o lastiklerle durmak problem olduğundan bırakmış..videonun birinde de geç basmış ds..araba tam istediğimiz gibi olmadı..bu asla bahane değil..son dokunuşları yaptıktan sonra satmamış olursan tekrar deneriz :)
cep ile olan deneme de, o burun çıkarmalarda gazı kesmesen :D neyse cep in pistonlar değişiyor ben söylerim kabul ederlerse ve sende istersen tekrar deneriz :)
alper abim bnm muhahahahah beni yine geçemiceksiniz sizi seviyorum sayıyorum
arabalarınız bitsin yine gazlarız benden yana sıkıntı yok arabam ve benzinim olduğu her zaman geliyorum biliyorsunuz denemeler çok keyifiydi tekrar dan teşkkür ederim arabamı topladım hafta içi muaynesini yaptırıcam almaya gelicekler gibi bakalım ama bunla olmaz HV yi ben kullanırım onunla deneriz emre tam alışamadı arabaya bence çok daha fazla gideri var hv saxo nunda
ama şunu söylemeden de edemicem cep i de Ds yide kafa burun rüzgar müzgar yaparak geçtimmi geçtim nokta onur saytam mokoko bariyanni :)
güzel olmuş.maşallah araçlara...
abicim arabalarımızda ağırlıkta bi problem yok sadece senin 85 90 kilo olman var bnm de 63 kilo olmam var o kadar yani :D
şuanki denemeler zaten geçen yok aslında kafa burun gdiyoruz sadece en son 200 de ben rüzgar yaparak önüne çıkıyorum onu da yaparım yani bu bi yarış sonuçta
seni kim sevmez onur :) kimse geçilmez değildir..bir dahakine 1 boy burun değil haberin olsun :)
abicim bu denemelerde haci abinin 1 boy önüme çıktıklarıda oldu ama rüzz gar onur ilizyonunu yaptı gene en az 2 araba önüme çıkmanız lazım 1 boy yetmez benden söemesi :) bir boy önümde giden bi arabayı rüzgar ile ben geçerim :) aslında başka yerlerde daha ilizyon var ama oda bende kalsın muahahahahhh sizi seviyorum
Eğlenceli denemeler valla, tebrikler.
sana hep diyorum yapma şu rüzgar olayını diye tınlamıyorsun..kendin de biliyorsun ve söylüyorsun zaten yaparım diyorsun ve çok sert yarışıyorsun..diğer arabada ki insanın kaza yapabileceğini hiç düşünmüyorsun..yolun kenarına ittiriyorsun..Allah korusun onur bu işin diğer tarafını da düşün bence..birde herkes hacı gibi ben gibi insaflı kullanmaz..senin yaptığını sana yapmaya kalkar çok kötü olabilir.
geçtm geçildim muhabbeti boş :) keyifli deneme olmuş.güzel olmuş.maşallah her 2 aracada.
yavv arkadaşlarr konu hacıyla onurun yarışı ama ortada hv geziyo şimdi hv nın geçilmesi bu kadar mutlu edecekse sizi hv saxo geçilmiş olsun. herkezin gözünün önunde hv nın sorun yaşadığı dile gelmıyor. ortamda ben yoktum ama emreyle hacı konuştuğunda ne geçen var nede geçilen. hacı ile hiç bir problem yok ortada benımde olduğum bır gece hacıda gelır mantıklı ve düzgün bir deneme olur. HV VE DS NIN ARKADAN ÇEKILMIŞ VİDEOLARI VAR TABIKIDE HACI İSTERSE O VİDEOLARI ATARIM AMA VİDEOLARDA DS 3, VİTES ORTALARINA KADAR ÖNDE SONRASI 220 YE KADARDA HV ÖNDE.. YANLIŞ ANLAŞILMALARA MEYDAN VERMEDEN HACIYLA BİZ GÜZEL BİR DENEME YAPARIZ MERAK ETMESIN KIMSE ( HV SAXO YA ANTIPATI DUYANLAR IYI OKUSUN)
HACIM ÖNCELIKLE SANA ÇOK TEŞEKKÜRLER BÖLE DÜRÜST HAREKET ETTİĞİN İÇİN ZATEN GÖNÜL RAHATLIĞIYLA DENEYELİM DEDİĞİM İNSANLARDAN BİRİSİN. VİDEO KONUSUNA GELİNCE BENIM İÇİN ÇOK ÖNEMLI DEĞİL GEÇMEK GEÇİLMEK AMA YINEDE İSTERSEN VİDEOLARI ATAYIM NE KADAR BOŞ YORUM GELECEK BAKALIM:icon_tup: ARABAN GERÇEKTEN IYI OLMUŞŞ. YARIŞ BU SORUN YAŞANIYOO TAMAMEN ŞANSA BAKARR. EN MANTIKLISI TEKRAR GÜZEL BİR HV & DS DENEMESİ BİZİ BEKLIYOR GALIBAA. BOŞ KONUŞANLARA BU MUHABBETİMİZ KAPAK OLSUN İYİ GECELER
HAYAL DÜNYANDAN ÇIK MUSTAFA. CEP VTİ VE VN VTİ DENEMESİNDEKI YAŞADIĞIN SORUNLARI DÜŞÜN. BAŞKADA BİŞEY DEMIYORUM KARDEŞİMM
2 ARABAMIZADA MAŞALLAHH HER HALIYLE 2 SİDE, BÜTÜN 1,6 SINIFINA, K-PRO SUZ TYPE-R LARA SAPLIYACAK KADAR HIZLILAR HV YEE ŞU ANA KADAR EN YAKIN OLAN ARABA DS 106 DIR MAŞALLAHH TEKRAR TEKRAR:icon_tup:
Ne zaman gelecek konuya diye bekliyordum hoş geldin :) erdinç ortada sorun yok hv lafıda yok bende videoda yok o 220 ye kadar olan kısmı pek anlamadım ben 220 de ben baya bi öndeydim onurla denedik geldik emre deneyelim dedi denedik ilk çıktık ben geçtim korna duymadım dedi tekrar döndük gene ben önde gittim 4 de kafa çıkardı hv 5 attım gene öne geçtim 200 + dediğimde bariz önde oluyorum emrede biliyor ben video almadım o gün onur için geldim seninlede hafta içi gazlarız diye konuştuk ama emre geldi denedik öylesine bu arada hv saxoyla kimsenin derdi olduğunu sanmıyorum 3 4 kere gazladık sizin arabayla istenilirse tekrar denerim akhisar yarışından sonra.
ONUR EMRE SİZDEN ÖNCE BASMIŞ OLSA BILE SEN YOLUN SAĞINA KAÇIYOSUN VE EMRE GECEMIYO GIBI GÖRÜYORUM VIDEODA YOKSA GÖZLERİMMİ BOZULDU BENIM:icon_wack SONRA SOLA GEÇTİĞİNDE TEKRAR YANINIZA GELDİĞİ GÖRÜNÜYOR TABIKI BUNLAR SORUN YAŞAMADAN ÖNCEKI YARIŞINIZZZ...
ANTALYANIN SENIN DEYIMINLE 3'LÜ CİĞERİ HV SAXO,DS 106, VE EFSANE ADAM CİĞER (TRANSPARAN) ONUR VTS :))))
Maşallah diyorum :)