tabıkı hiç sıkıntımız yok hacımm. ortamda olmadığım ve nasıl bır yarış olduğunu bılmediğim için tabıkıde yorum yok hacım. sen manısada kupayı al gell nasıl olsa tekrar bır deneme yaparızzz eyvallahhh :icon_tup:
Printable View
ortalık biraz karışacağa benziyor ama hadi bakalım şakası yok sözü geçen 3 araba ( DS HV VT ) gerçekten çokkk iddalı onurun o kadar gideceğini düşünmüyordum ortada net sonuç var ayrı şeritlerde yarışmış olsak onuru en az 1 2 boy geçerdim diye tahmin ediyorum bu yarışda kusura bakmasın kimse onurla çok bastık 2 3 yarışda mecburen gaz kestim uçuracak yoksa rüzgarıma giricem diye evet onur 1 2 kere burun çıkardı çıkardığı gibi geri düştü çünkü rüzgarı kucakladı ama çok keyifliydi :D
Anladığım kadarıyla,ds le hemen hemen aynı yürümüş onur en sonda kafayı çıkarmış. gerçekten1600 de hızlı k gti- ds gti - vt saxo- hv saxo iyi yürüyen makinalar maşallah.
gercekten cok keyıflı denemeler olmus 2 aracada maşallah...
en sonda kafa çıkarttığım da hiç birinde gerine düşmedim arkamda kaldın video nun sonuna kadar izlersen çok net göre bilirsin abilerin gülü... video nun sonunu göremiyorsanız bnm araç içinden çektimlerime baka bilirsiniz :)
NOT : BeniM kadar hızlı olabilrsin ama beni geçecek kadar değil :D
İmza : Rüzgarınoğlu ONUR SOYTAM
güzel denemeler olmuş iki aracada maşallah. Hacı baya fark var Manavgatta bu kadar yürümüodu çok güzel olmuş....
onur 6 kere yarıştıysak 4 denemede ben önde bitirmişimdir bu arada burun çıkarıp gaz bırakılınca geçmiş olunuyormu onu anlamadım burun çıkarır çıkarmaz bırakma o zaman sen burun çıkarana kadar videolar bak hepsinde öndeyim inkar edemezsin ağzınla diyorsun zaten tünel diye yaparım yapacağımı diyorsun kaza olma olasılığını hiç hesaba katmıyorsun güzel kardeşim geçmeyi bildiğin kadar geçilmeyide kabul et bu hafta içi dyno üzerinde timing yapıcam manisaya gitmeden deneyelim lütfen asıl sonucu o zamana boy boy videoda görünür tek şartla ayrı şeritte basılacak yanaşmayacaksın ok perşembe cuma haberleşelim hv typer 2 kişi çekim yapar rica edersek bu konuyada son getirelim... :icon_tup:
yarışta bi karış bile önde oldunmu geçmiş olursun :) kaldıki ben 200 de yarım araba kadar öndeyim :) 4 ünde sen mi öndeydin bnm araç içinden çektiğim videoların hiç birinde 200 de en sonunda bırakıldığında önümde değilsin ben senin önündeyim :) benim çektiğim videoların en sonuna kadar bi daha izle abicim arabamı satıcam hafta içinde almaya geliyorlar satmasaydım yine geçmeye gelirdim seni :)
aracımı kuzenime satıyorum bursa ya gidicek bursa daki pislik lakaplı arkadaşlarla aynı garaj da takılıyor orda devamını getirir bnm bi kaç eklemek isdiklerimi orda yeni sahibi ekler Drag larda ben çıkarım üstüne yine yarışırız :)
yabancıya satılmaz zaten o araba :D neyse gene işine gelen tarafından bak muhabbete senin videoların önemi yok canlı canlı yürüyor DS merak etme dahada iyi olacak bu arada geçilme korkum hiç yok geçen geçer geçilen geçilir bu işlerin sonu yok zevk alıyorsam sorun yok seni geçtim zevk aldım yarış sonrası ellerinin titremesini izlemek bile güzeldi onurum :hahaha:
yeni sahibine bi kaç parça sölücem onları tamamlıcaz ama kesinlikle motorun altına inmicez milyarlar dökmeye gerek yok :D
bnm ellerim titremesi milyarar dökülen arabalarla yürümemin zevki idi.
bi yandan da üzüldüm senin için... harcadığınız paralar ile Stock bi 106 daha alırdınız :)
siz milyarlar dökerek yürüyün onursaytam her daim öne geçmesini bilir :D
bel altından vuruyorum haci abii :) bas bas paraları 106 ya
bak abilerin gülü böle atışıyoruz ama bu sadece araba ortamında böle biliyorsun... içimizde kötülük yok...