cok konuşma bilader sen dedin rv yi getircem diye götün ymedi gelmedin şimdi burdada atar yapma ben arabamı denedim şimdi kendimide deniyebilirim.. burdan yeter konuştugunuz bu işin sonu kötü bitecek demeedi demeyinn..
Printable View
küfür yakışmadı!burda durum değerlendirmesi yapıyorz.arabaları deniyoruz.gidiyo,gitmiyo yapılcak tavisyeleri söylemeye çalısıyrz :)
bütün atarlı abiler toplanmışlar.
bu cuma denemek isteyen varsa çifteye gelsin var nacizane bi saksomuz gazlarıs
TR ye de maşallah daha neyin kıyaslaması yapılıo anlamadım 278 derece bi egzantirik yüksek sıkıştırmalı bi pistona ne kadar benzin aktırır bi düşünün TR ye o benzinin 10/1 pistonun üstüne değmio.çok yakana yazık!!!
ıkı aracada masallah ......
araçlara maşşallah. tr yi bozmamalı bence hiç. sade ve güzel. :)
[QUOTE=cenk_35;2459960]murat ben hakan, kardeşim bi laf vardır yenilen pehlivan güreşe doymazmış diye. senin muhatabın çipli kısalı arabalar, ben sana ağır lokmayım yutamazsın beni, seni araba diye yapar otobana salarım, ki zaten her denememizde araya izmiri soktuk, sen ksk ayrımına gelmeden ben hava alanı yoluna varıyodum, ne içiyosan banada ver ondan bitanede bende RV'yle bugattiye falan atar yapayım :D[/QUOTE
Sen Beni Öldürcen Bi Gün :))) Yarıldım Gulmekten :D
hafif jantları atlamışsın tr gti dönende inanılmaz fark eder demedi deme ;)
bence jant işini okadar abartmayın. öyle inanılmaz farklar olmuyor.
onumusdekı hafta bu hkh gelsın bıde ben denıyım kendısıle tr le onceden aynı yuruoduk bıde ben denemek ısterım hkh gti ile grelım bakalım 8 aydır cıkarmıorm arabayı bu hafta cuma cıkarayım istenilen yere geleım bı deneyelım grelım temız bı vıdeo cekelım hersey ortada olsun bole saçma atarlara gerek yok hersey ortada grunuo saten cenk maşşalla kardesım bnm cok gsell yuruo araban alla tekerıne taş değdirmesin...:D ds 106 hkh 106 yı onumusdekı hafta bekllıo haberınız ola....
bence tr her zamankı gıbı ıyı gıtmış fark çok az maşallah tr ye :)