Fırsat bulup çekememiştik kısmet dün oldu,araç bir kişi,hiç bir şey hafifletilmemiş aksine body kit ve apr kanatlıdebriyaj kaçırıyor ve basınç 1,4 bar.
‪rover 100-200.3GP‬‏ - YouTube
Fırsat bulup çekememiştik kısmet dün oldu,araç bir kişi,hiç bir şey hafifletilmemiş aksine body kit ve apr kanatlıdebriyaj kaçırıyor ve basınç 1,4 bar.
‪rover 100-200.3GP‬‏ - YouTube
Turbo ne burda?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Maşallah valla değerler çok iyi bence fakat araç hafif olsa ve kaçıran hiçbir yer olmasa sanıyorum ki, süre bayağı aşağı düşecek gözüküyor.Ayrıca bu araba GT42 turbo istiyor bence çünkü bakıyorum 4 den sonra turbo basamıyor sanki..Benim bildiğim bu arabaların torku çok güçlü krank çok büyük ve ağır diye hatırlıyorum...
Bence 4 ü çok güzelaraçta zaten bir çok agırlık mevcut ses sistemi badykitler falan, üzerindeki şanzumanda uzun bizim 96 modellere göre benim 3. vites 160 ta bitiyor 6500dd bülen abinin şanzumanda 3. vites 6000dd 180
+ balata sıkıntılıymış..
Tekrar Maşallah.
teşekkür ederim arkadaşlar,220 tc'nin şanzımanın vites aralıkları gayet uzun.Normal koşullar altına 6500 d/dk 3.vites 190 km ulaşıyor
Bülent abi emeğine ve eline sağlık gerçekten ivmelenme çok iyi, farklı bir boyut getirdin tomcat işine![]()
maşallah çok iyi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)